Отговори
# 495
За раждането си вземи обикновена нощница, а за престоя такава. Защото първата ще се поизцапа.
А цените на са им малки за нощница.
Сашева ами как ще стерилизираш? Има евтинки стерилизатори. Моя в БГ беше този и съм доволна http://www.minimod.bg/2900/bertoni-%D1%81%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B … D0%BE%D0%B2%D0%B0  Hug

# 496
За обезкосмяването аз от повече от 2 години си ходя на козметик и сега продължавам, но изобщо не знам как бих се справяла сама, защото само като погледна надолу нищо не виждаммм  Shocked #Crazy  Mr. Green 

Сутринта поръчах от един сайт матрак, протектор и други по-дребни неща за бебчо  preggo
До сега имаме вече количка, поръчахме леглото, няколко дрешки, комплект шишета и поръчките ми от днес  Laughing
Вие до къде сте с покупките, аз някакси си мисля че бавно се движа с тях  ooooh!  Има ли някоя мама която ще остави таткото да пазарува всичко накрая, че ми е любопитно   bouquet
                            здравей,може ли да сподели сайта за матраци, че аз съм в голяма чуденка... Латексов ли да бъде, кокосов ли....благодаря

# 497
EvElIn_ Твоята нали е тази:
http://www.ebay.com/itm/330821259432?_trksid=p2059210.m2749.l264 … TRK%3AMEBIDX%3AIT
А тази която аз съм си избрала не е същата. На ''Isafe'' e и е доста по-различна. Зимния кош не е отделно, като твоят, а седналата част става на такъв. Гумите се помпят, а и е 12 кг.  Grinning
Твоята е с 3 отедлни части. И е 14 кг. общо.
. Не ме рзбирай погрешно. Много ти е хубавка, ама аз съм си патила с тежка количка и голямо бебе и затова гледам най-олекотеният и опростен вариант. Затова избрах и гумите да се помпят.  Peace
А доставките за UK в повечето случай са безплатни.

Да,грешката е моя.Не са абсолютно еднакви,но имат сходни части/и нашите гуми се помят/.
Не коментирам с цел да се заяждам или нещо от сорта.Всеки избира наи-добрия вариант за себе си  Naughty

# 498
Гали ами наближило. Не е. Ама не ме свърта и то е открай време. Ако е вярно да съм родила.
http://www.ebay.co.uk/itm/New-Hauck-Disney-Winnie-the-Pooh-Tidy- … sh=item417dada172 Aма малко по-скъпа. Иначе има три в наличност.  Wink
Аз си взех тези хапчета, че желязото там е в най-големи количества. И са само 3 паунда в Морисън
http://www.weldricks.co.uk/product/0405803

# 499
EvElIn_ не се оправдавам, ама не съм искала да се заяждам. Просто исках да отбележа разликите. И затова в поста си написах да не ме разбереш погрешно. Аз съм последния човек, който ще тръгне да се заяжда с някой за такива глупости и то с човек, който не познавам. Още веднъж съжалявам.   bouquet

# 500
rosicp   Naughty   bouquet

И аз съм на тема ношници,ама нещо немога да намеря нищо подходящо в местните маганини.Можете ли да ми препоръчате някой международен сайт с доставки из цяла Европа?
Инъче вчера си купих два вида превръзки за родилки,остана ми само помпа за кърма,въпросните ношници,повивалник, и може би още 1 - 2 дреболийки  Party

# 501
Здравейте на всички...исках да пиша и аз разни коментари за приготовления и подреждане у дома но имах много сериозни здравословни проблеми. Преди няколко дена ми стана мн зле, хванала съм някакъв летен вирус. Повръщах цяла нощ. Имах и диария. Обезводних се и загубих килограми само за едно денонощие. Имах и температура, изпотяване. Сега е 3ти ден и съм по-добре, но се чувсвам много изтощена. Лекарката не ми даде никакви лекарсва освен деган, но шпа. Пазете се ! Мисля че хванах вируса като пазарувах някои неща от ИКЕА за стаята на бебчето  Sad Сега сме много актвни с приготовленията но трябва да се пазим.  Cry Все още нямам апетит, но гледам да ям по малко и пия фрешчета.

# 502
Охх, тия нощници...аз си взех една за родилки/кърмачки която се откопчава на гърдите, цяла е не на две части. Още една трябва да си взема но от 2 части, а не мога да си харесам. Иначе в родилното казаха, че трябва да сме с техни стерилизирани нощници, та за цапане не се притеснявам

# 503
момичета, в някои болници, нощниците са си техни, дори не дават да се ползват външни. наистина много се цапат и предполагам че дори 2бр., може и да не стигнат. Аз лично имам наблюдения от държавна болница, за частните не знам как е.

# 504
Lemon tree, дано всичко да е наред и да се оправиш бързо!  Hug
На мен миналия път ми стигнаха 1 нощница и 1 пижама (и двете с копчета на деколтето). Сега няма да купувам нищо за себе си освен лигнина, пелената и т.н.

# 505
За обезкосмяването аз от повече от 2 години си ходя на козметик и сега продължавам, но изобщо не знам как бих се справяла сама, защото само като погледна надолу нищо не виждаммм  Shocked #Crazy  Mr. Green 

Сутринта поръчах от един сайт матрак, протектор и други по-дребни неща за бебчо  preggo
До сега имаме вече количка, поръчахме леглото, няколко дрешки, комплект шишета и поръчките ми от днес  Laughing
Вие до къде сте с покупките, аз някакси си мисля че бавно се движа с тях  ooooh!  Има ли някоя мама която ще остави таткото да пазарува всичко накрая, че ми е любопитно   bouquet
                            здравей,може ли да сподели сайта за матраци, че аз съм в голяма чуденка... Латексов ли да бъде, кокосов ли....благодаря

Аз взех латексов и съм доволна смисъл като цяло всичко което ми обясниха за него е добър,но чувам че и кокосовите ги взимат доста! Peace

# 506
Привет, гледам една ръчна помпа на Томи Т, пише че може да се стерилизира в микровълнова. Нямам микровълнова, а една позната ще ми заеме ел. стерилизатор. Въпросът ми е всички ли помпи могат да се стерилизират в ел. стерилизатори? или трябва да търся помпа конкретно за ел. стерилизатор.

Ние взехме матрак - кокосов.

# 507
В София откъде може да си купим такива ношници, някой знае ли? Че и аз не съм си купувала все още

# 508
Привет, гледам една ръчна помпа на Томи Т, пише че може да се стерилизира в микровълнова. Нямам микровълнова, а една позната ще ми заеме ел. стерилизатор. Въпросът ми е всички ли помпи могат да се стерилизират в ел. стерилизатори? или трябва да търся помпа конкретно за ел. стерилизатор.

Ние взехме матрак - кокосов.

Според мен всички ръчни помпи могат  да се стерилизират както в микровълнова, така и в парен ел. стерилизатор.

# 509
  • Бургас

Мисля че стават само за тези които са в микровълнова, но разпитай. Пише също че може да се стерилизират и във вряла вода.
Мисля че ел. стерилизатори са подходящи за шишета . НО може и да съм в грешка

Общи условия

Активация на акаунт