Закъснение на цикъл

• 1 126
  • 4
  •   1
Отговори
  Здравейте!
  Миналият месец цикълът ми закъсня с 1 седмица.Този месец трябваше да ми дойде на 15-16ти.По принцип имам редовен цикъл,през 28-29 дни,това е първият случай,в който ми закъсняма със седмица.Преди малко повече от месец бях на гинеколог,нямаше проблем.
Въпросът ми е кога е необходимо да посетя лекар?Знам,че причини за закъснение на цикъл могат да бъдат много,но все пак в този случай,трябва ли да се притеснявам от нещо серизоно?

Благодаря!
  Хубав ден!

# 1
Здравейте!

Подобни промени в дължината на месечния цикъл са следствие на най-различни причини. Препоръчваме Ви да посетите акушер-гинеколог с цел установяване на причината за промяната в дължината на месечния Ви цикъл.

Поздрави,
Екип на Медицински комплекс "Д-р Щерев"

# 2
Благодаря за бързия отговор!   bouquet

# 3
Здравейте дами предварително се извинявам ако съм объркала мястото за темата така закъснява ми днес вече 3-ти ден аз на 2-ри ден закъснение реших да си направя тест ето го и резултата - нищо няма въпроса ми е задължително ли е тестовете за бременост да се направи рано сутрин аз го направих след обяд но преди това бях изпила две кафета малко Enerji бях чела някъде , че при правене на тест преди това не трябвало нищо да се консумира като течност както казах вече е 3 ти ден закъснение няма нищо а имам болки като наближаването  на месечния ми цикъл та въпроса ми е възможно ли е тестовете да покажат при положителен тест отрицателен примерно може би е рано може би рано го направих не знам някой да ми обясни благодаря предварително

# 4
Здравейте дами предварително се извинявам ако съм объркала мястото за темата така закъснява ми днес вече 3-ти ден аз на 2-ри ден закъснение реших да си направя тест ето го и резултата - нищо няма въпроса ми е задължително ли е тестовете за бременост да се направи рано сутрин аз го направих след обяд но преди това бях изпила две кафета малко Enerji бях чела някъде , че при правене на тест преди това не трябвало нищо да се консумира като течност както казах вече е 3 ти ден закъснение няма нищо а имам болки като наближаването  на месечния ми цикъл та въпроса ми е възможно ли е тестовете да покажат при положителен тест отрицателен примерно може би е рано може би рано го направих не знам някой да ми обясни благодаря предварително
По принцип се знае, че след много пиене на напитки резултата може да е подвеждащ, но при някои има много ясен резултат даже преди закъснението.
За да се улесниш, най-добре е още един тест.

Общи условия

Активация на акаунт