Акушер-гинеколози Варна - 7

• 184 738
  • 795
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Здравейте ,можете ли да ме насочите към гинеколог във Варна който работи със Здравната каса?
Амо не са един или два, за да получиш точно име...Малко са гинеколозите, които не работят със ЗК. Цялата тема е именно за това - всеки да има възможност да прегледа коментарите на споделилите и да избере своя гинеколог според търсенето си. Ако не уточниш конкретни критерии за избора си (местоположение, специалист по определен въпроси, т.н.), няма как да получиш съвет. Съветвам те да прочетеш поне малко страници назад и ако не намериш това, което търсиш, тогава да питаш  Peace
+1  Peace
Подщи никоя от дамите писали тук не е уточнила дали е била с направление ,а мен предимно това ме интересува!Някой може ли да ми каже дали Д-р Стефан Скочев работи със ЗК ?

# 121
А на теб за какво ти трябва гинеколог. За бременност, за профилактичен преглед, за проблеми, за хормони, кажи за да ти препоръчаме. Peace

# 122
  • Варна
А на теб за какво ти трябва гинеколог. За бременност, за профилактичен преглед, за проблеми, за хормони, кажи за да ти препоръчаме. Peace
Ами имам ЧПВ ,и искам да си направя цитонамазка. Препоръчайте ми някой ,имам направление но съм нова в града и не знам при кой лекар да го използвам.

# 123
  • Варна
Изпуснах я тази тема. Знам, че само "запис" е досадно, но да съм в течение Blush

# 124
  • Сливен
Здравейте.Имам един бърз въпрос,знам че е не е за тук,но не знам къде другаде да питам.И така,доктора ми изписа дуфастон от 16 до 25 ден на цикъла.Не мога да разбера,какво значи това.16 ден от цикъла-от началото на предният цикъл или от неговият край.Благодаря много.

# 125
  • Варна
Първият ден от менструацията е първи ден от цикъла.

# 126
  • Сливен
Първият ден от менструацията е първи ден от цикъла.
  Това означава ли,че ако ми дойде на 1.11 и спре на 6.11,трябва да почна хапчетата на 16 или 17 ноември?Благодаря отново.

# 127
  • Варна
Да, на 17-ти.

# 128
  • Сливен
Благодаря много и се извинявам,че постнах тук. Simple Smile

# 129
  • Варна
Ами имам ЧПВ ,и искам да си направя цитонамазка. Препоръчайте ми някой ,имам направление но съм нова в града и не знам при кой лекар да го използвам.
Прочетох доста добри отзиви за Др Барбаянев  ,че работел с ЗК и си разбирал от работата но са доста стари ,някой има ли по-пресни наблюдения на този доктор?

# 130
д-р Николова /НОва/- не става, кофти е, но д-р Христина Христова е по добър избор в САнита

# 131
Прочетох доста добри отзиви за Др Барбаянев  ,че работел с ЗК и си разбирал от работата но са доста стари ,някой има ли по-пресни наблюдения на този доктор?
Да,така е Д-р Барбаянев работи със ЗК в мед.център на АГ болница-ниската част.Така също води раждания в АГ болница.Привърженик е на нормалното естествено раждане.Най-добре се свържете на тел.0882 499020-Д-р Барбаянев

# 132
За Д-р Барбаянев,мога да кажа само хубави неща.Родих при него, преди 2 месеца второто си дете седалищно предлежание,нормално 3,100 кг.След 3часа бях на крака.Много добре бе,че бях  на ЖК при него и после родих при познат лекар,с който съвсем спокойно обсъждахме как ще раждам,плюсове,минуси и т.н.Ако имате въпроси,ще се радвам да ви помогна.

# 133
  • Wolwedans
Само на мен ли ми се струва, че последните 2 поста са реклама- и 2-те потребителки имат по 1-2 поста свързани с хвалене на д-р Барбаянев. Даже 1-та потребителка в 1-я си пост търси координати на д-ра, защото преди 15 години родила при него и била много доволна, а във втория си пост го хвали, защото родила при него в АГ болница и 2-то и раждане, в сравнение с 1-то ( което между другото било кошмарно и в Окръжна болница) било песен. Последно доволна ли е от 1-то раждане или не е? 
Здравейте,момичета!Знаете ли,някакви координати за Д-р Петър Барбаянев?Нищо не намирам за него,а бях много доволна от него.Родих преди 15г при него.
Очарована съм от Д-р Петър Барбаянев от АГ болница Варна.Направи всичко възможно да родя бързо и без проблеми, невероятен човек е, спокоен и много отговорен.Непрекъснато беше до мен, а след това всеки ден идваше да ни види как сме.Такова внимание не съм очаквала да получа и като сравнявам с първото ми раждане в Окръжна болница,това беше песен.Винаги ще съм благодарна и задължена на Д-р Барбаянев.
Дано има повече лекари като него.
Извинявам се за спама, но не се сдържах.
Иначе доктора може наистина да е страхотен, не го познавам. Peace

# 134
Нещо не сте ме разбрали?Или аз не съм обяснила правилно.Имам 3 деца,първото само е родено в окр.болница,година и половина след това второто при д-р Барбаянев в АГ болница последното пак при него.

Общи условия

Активация на акаунт