Акушер-гинеколози Варна - 7

• 184 755
  • 795
  •   2
Отговори
# 135
Здравейте  Момичета ! препоръчайте ми добър А Г за прекратяване на БРЕМЕННОСТ !

# 136
Здравейте  Момичета ! препоръчайте ми добър А Г за прекратяване на БРЕМЕННОСТ !

Д-р Боян Георгиев-Майчин дом Варна.

# 137
Здравейте, момичета.
Препоръчайте ми добра гинеколожка (жена), която да работи по Здравната каса за профилактичен преглед и евентуално последващи чести посещения (живот и здраве).
Предпочитам да се намира в Окръжна болница или някъде в централната част на града (т.е Майчин дом и Св.Марина са ми далечко).
Благодаря.  bouquet

# 138
Здравейте! Трябва ми добра лекарка да ми води женската консултация и да работи със здравната каса. Ако има някой впечатления нека да сподели. Благодаря Simple Smile

# 139
Здравейте, някой може ли да ми каже как да си запиша час за преглед при д-р Георги Георгиев в частния му кабинет, а не в АГ-то. Какви са ви впечатленията от кабинета му? Ходила съм при него в АГ, но сега не искам там по две причини - защото чакат само бременни, а аз не съм бременна и защото ме притеснява хигиената като знам, че там се изреждат всички лекари. 

Някой беше питал за лекар за ЖК, аз родих януари и бях при д-р Бочева и не съм доволна. Никакво отношение, никакво желание за работа, накрая не ми се ходеше дори. Сега две мои приятелки които не се познават помежду си ходят при д-р Желязкова (МЦ Петинка Цветкова) и са много доволни. Лични впечатления нямам.

# 140
  • Manchester, UK
Радева вече е управител и работи само в Медицинския център към АГ болница. Там е и д-р Петър Атанасов. Има и много лекари, водещи ЖК, включително и д-р Георги Георгиев- вече има договор с каасата и води ЖК на своите пациентки.

Kakво???!! Георгиев води ЖК? от операционната ли ????!!!! newsm78 newsm78 newsm78

най-страхотния лекар! горкия,още работа му идва на главата,понеже му е малко   bouquet  bouquet  bouquet

п.с Аlly_t - как се води този новия център в АГ-то,някакво име,сайт?  bouquet помня,4е ти ни извести,4е е открит Wink

Здравейте,

Чета доста за д-р Георги Георгиев, но името му намерих в сайта на АГ, а не в този на новия медицински център (известен като "ниското тяло"). В сайта на "ниското тяло" фигурира лекар записан само като д-р Георгиев.

Това са двата сайта:

http://www.agvarna.com/staff.html - АГ

http://mc-agvarna.com/?page_id=1012#ag-doctors - ниското тяло, новия център.

Кой точно е препоръчвания от много тук д-р Георгиев?

Благодаря ви.

# 141
tr0ubles0me, един и същи е. В АГ-то преглежда по ЗК, в ниското тяло на частно и ЖК.

# 142
Някой има ли впечатления от Марияна Георгиева в Окръжна болница??

# 143
tr0ubles0me, един и същи е. В АГ-то преглежда по ЗК, в ниското тяло на частно и ЖК.

Не е точно така. Аз ходя при него в АГ-то, приема в спешния кабинет всяка сряда от 14 до 16 ч., доста често слиза и по-рано. Прегледът там е 30 лв, поне на мен толкова ми чуква бонче за ехограф. Консултациите по ЗК ги води в ниското тяло (медицинския център). Не знам как преглежда в частния си кабинет на ул. Ивайло.

# 144
Мен ме викаше по ЗК точно долу в АГ-то. В същото време пък ЖК в ниското тяло. Както и да е, важното е, че става дума за един и същ. Peace На частно и на мен ми взима по 30лв.

# 145
А ходили ли сте при д-р Георгиев на гинекологични прегледи, а не за следене на бременност? Какво ви е мнението за него като специалист?

# 146
Някой има ли информация за д-р Райна Маринова? 2011г. беше в Окръжна и имаше кабинет(не се сещам къде беше)

# 147
Трябва ми лекар,при който да си следя бременността. Но да ме запише веднага,защото някои записват чак след 12г.с. Аз съм в 9 и да ми издаде болничен до края на бременността. Знам ,че има и такива ,които не издават лесно болничен.

# 148
Ако ти трябва само за болничен и няма да  разчиташ на него за друго, запиши се при Георгиев. Мен ме записаха в 10-11г.с. Болнични дават без проблем,от когато искаш,струват 20лв.

# 149
Трябва ми и за болничен да ми издаде до края на бременността без проблем и да ми води ЖК. Няма смисъл да ходя при двама.

Общи условия

Активация на акаунт