Акушер-гинеколози Варна - 7

• 184 782
  • 795
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте  Момичета ! препоръчайте ми добър А Г за прекратяване на БРЕМЕННОСТ !

Д-Р Ангелова

# 151
  • Варна
Трябва ми лекар,при който да си следя бременността. Но да ме запише веднага,защото някои записват чак след 12г.с. Аз съм в 9 и да ми издаде болничен до края на бременността. Знам ,че има и такива ,които не издават лесно болничен.
Здравей,
само да ти кажа, че  ако искаш болничния да ти е не прекъснат до края на бременността трябва да  си броиш дните. Първият ти болничен ще е за 14 дни, следващите по 30, като се издават от комисия. Имаш право на 180 дни непрекъснат болничен, за 6 месеца в една календарна година. Ако искаш болничен след тези 180 дни трябва да се явиш пред ТЕЛК. Затова и по принцип болничния го издават след 12 г.с., защото пред ТЕЛК се минава трудно, ако нямаш сериозен проблем (а иначе може да се пробваш пред тях и по втория начин).

# 152
  • Варна
Записвам се да следя   bouquet

# 153
Момичета, трябва да си махам един полип на шийката на матката, ходих в онкоотделението към Окръжна болница, назначиха ми час, но не ми хареса отношението ... Един лекар, който по времето, когато ще мога да се подложа на тази операция, каза, че бил в отпуска, говори с колегата си по телефона, и той в отпуска и казва - ами... (използва лично име на жена), тя ще бъде, тя ще те оперира, по телефона казва на този лекар, който очевидно не е жената-лекар, запиши там да й кажеш, (казва моето първо име)... и това е!!! Да отивам на датата, която е след 20 дни, не яла, не пила, с изследвания, в осем часа... Ама кого да търся, фамилията ми ... Няма значение, нямало да остана, щяла съм да мина все... Бих искала да го направя в АГ, по здравна каса, разбира се, имате ли представа към кого и как да се обърна?...

# 154
Провери ли как стоят нещата в онкодиспансера в Аспарухово?

# 155
  • Варна
Ще ме извинявате ама ФМ няма нищо общо с преглед на ЖК... И направо се изумявам как някой лекари казват, че нямало смисъл... ooooh! Както и скрининга не се прави само за такива над 30...

Иначе по темата - за мен единствения акушер-гинекорог е Алфред Якуб, за жалост вече е в СФ. Невероятен специалист и човек! За момента идва във Вн долу горе веднъж в месеца и при предварителна уговорка преглежда в Уалид, не по ЗК. Понеже ще съм с планирано секцио (ако не реши момъкът да излиза по-рано) смятам да го викам от там. За мое голямо щестие тия дни разбрах, че това е възможно Simple Smile Само още не се знае дали ще може да дойде и в окръжна (или само в МД)... Thinking

П.П. Имам първо секцио при него преди 6 години, така че лично е изпитан Grinning По-добър белег от моя не съм виждала, за отношение, професионализъм и тн изобщо няма какво да коментирам.
Е, ти ме гръмна и уби  #Crazy И на мен ми е любимия АГ, бяхме и колеги. Точно, защото е в София, само по телефона си говорим ако имам проблем. Той ми установи бременността, беше ми много мъчно, че няма да е тук за да ме изроди и да ми следи бременността. И аз мислех да му се помоля да дойде за раждането, но аз ще раждам нормално, не мога да го ангажирам. Ако бях с планово секцио, надявам се, че нямаше да ми откаже. За сега държим контакт по телефона и се виждаме понякога във Варна. Но ако ти поне имаш шанс да си при него, мога само да ти завидя благородно  Grinning
Чак сега виждам този пост Grinning

До този момент плановете са той да го прави  Hug Може и в ОБ и в МД, имали някакви временни договори болниците с лекарите Hug Живот и здраве по Коледа, ако момъкът не реши сам да излиза Confused Защото тогава наистина няма как да дойде, за жалост не може да се телепортира Confused

За мен това е единственият гинеколог, нямам думи да изразя цялата си благодарност! Срахотен специалист и ЧОВЕК! Hug

# 156
Здравейте! Ще се записвам на ЖК при Христова в Санита. От години ходя само при нея - познава ме, доволна съм от отношение и от лечение (когато е имало нужда). До колкото разбрах доплащането при нея е и за ФМ и БХС, но все пак искам да отида на още едно място. За ФМ ще отида при д-р Балев - от всичко изчетено до тук той май е най-голямото светило. Но БХС пак ли да си правя при него? Вие къде сте ходили?

# 157
БХС се прави единствено в терапията. Ако не те насочи твоя лекар, потърси в нета координати, има ги. Това е само кръвно изследване, но отиваш непосредствено след ФМ и снимка със съответните данни. Може да те измери на видеозона и твоя ЖК, но по-добре Балев, както си се насочила.

# 158
  • Варна
Всъщност не е само в Терапията, във Варна БХС скрийнинг се прави и в лаборатория Рамус.
Предполагам, че за част от момичетата, които живеят в близките квартали - Младост, Възраждане, дори Владиславово, ще е по-удобно.

# 159
Всъщност не е само в Терапията, във Варна БХС скрийнинг се прави и в лаборатория Рамус.
Предполагам, че за част от момичетата, които живеят в близките квартали - Младост, Възраждане, дори Владиславово, ще е по-удобно.

Да, пишеше го някъде, но нали изследването пак отива в терапията, ако не бъркам или директно в Сф сигурно..., затова пропуснах да добавя. На който му е удобно там, би било добре наистина. Все пак лекарят може би ще подскаже подробностите.

Добавям и линк на лабораторията, досега не знаех къде се намира. Този център Младост е поликлиниката Марешки ли?

http://ramuslab.com/24/%D1%80%D0%B0%D0%BC%D1%83%D1%81.%D1%81%D0% … 0%BE%D1%81%D1%82/

Последна редакция: вт, 23 дек 2014, 13:58 от light power

# 160
  • Варна
Не знам повече и не искам да обърквам никого. Имат телефони за връзка, може да се попита дали работят с Националната генетична лаборатория или не. Сега разгледах и видях, че имат бланка за БХС, значи със сигурност го правят.

# 161
Имат телефони за връзка, може да се попита дали работят с Националната генетична лаборатория или не.

Според мен няма начин да не работят с нея. Поначало изследванията се пращат там, в другите градове взимат от коя да е лаборатория кръв и пътува отново към Сф, то и затова се чака повечко за резултатите.   

# 162
  • Варна
Може и да не работят с нея. Бланките за БХС са еднакви във Варна, София, Пловдив - явно в градовете, които пращат после до Националната ГЛ. Тези обаче са много различни, може да са партньори на Геника например.

Да, клиниката на Марешки.

# 163
Ако в Рамус правят БХС на мен ще ми е по-удобно, определено. Обаче гледам, че резултатите се предоставят в рамките на деня newsm78 Значи 100% не ги пращат в София. Евентуално може да ги носят в терапията.

# 164
Хора, не съм много за тук, но не намерих точната тема... Махнаха ми полип на шийката на матката, колко време се очаква да ми кърви, след колко време може да се прави секс... Такива работи ме вълнуват, че докторът не ме осведоми за това, а вече минаха десет дни... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт