Re: След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти на екипа 127.10

• 26 950
  • 752
  •   1
Отговори
# 540
        Кой ще гледа Черешките след 1 час?-аз Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Русиан Брос представя...хитът на сезона, ако не и на всички времена .......  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Скрит текст:

Hande Meselesi

Ейййй, това ако се снима, незнам, простоооооооооооо...ще се задавя от смях, рускините са велики
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Скрит текст:

Adamlarin savasi - войната на мъжете
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Голям шоп,голямо нещо Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 541
# 542
Бабче здравей... Heart Eyes
Тази била една от претендентките за ролята на Джейн в ГБ, гледай късмет, срещат се в ШМ

Бях споменала , че не ми е привлекателна

# 543
  • Керодиспансера
Лени Hug Hug благодаря ти за новия урок  Heart Eyes  bouquet

# 544
Якшамлар .....

нов урок ....толкова нови думи  Shocked  кво праим сега , прочетох го два пъти и нищо не ми остана в главата освен за удължаването на гласните ...... то аз ако срещна КБ , така или иначе ще ги удължавам и без - Ğ ğ..................... Joy Joy Joy Joy Joy Joy  направо минавам на ъъъъъъъъъъъ , ааааааааааааааааааа , ууууууууууууууууу , йоууууууууууууууу ..и всички останали ...

Лени   bouquet  сега ще си ги запазя и почвам да ги повтарям ... Hug Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: пт, 22 авг 2014, 20:27 от Катето от клана Бюрсин-аз ,аблата и звИздЪта

# 545

Лини,здрасти,миличко! Ама тя красавица,сладурка-става!Добре стоят двамата един до друг. Mr. Green Mr. Green
    А пък рускините ме изкъртиха тотално-измислят си разни работи и си ги коментират след това.Последното,което са си измислили е,че Ханде е бременна от Керем и затова не иска да си избере нов  проект. И щели да се женят скоро. Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 546

Лини,здрасти,миличко! Ама тя красавица,сладурка-става!Добре стоят двамата един до друг. Mr. Green Mr. Green
    А пък рускините ме изкъртиха тотално-измислят си разни работи и си ги коментират след това.Последното,което са си измислили е,че Ханде е бременна от Керем и затова не иска да си избере нов  проект. И щели да се женят скоро. Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Joy Joy Тия рускините съвсем луди  Joy

# 547
 newsm53
Цитат на: Dandel- СистЪрЪ на НарцисЪ фром СеЙм МадЪр
link=topic=795471.msg28865949#msg28865949 date=1408711666
Скрит текст:
Joy Малко  фалшива усмивка е лепнал наше Кире  hahaha hahaha hahaha

Доста фалшива даже ...а той има много малко снимки, в които пуска изкуствената си усмивка ...Най-истинска и естествена изглежда на кои снимки?  Party ...ето на теееееезииии:

Вени , права си ...толкова е усмихнат и така естествен стой на снимките с Ханде ...... Sad

# 548
  • Керодиспансера

newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68

Линк за Черешките
http://www.fox.com.tr/canli-yayin

# 549

Не изтрезняват изобщо ми се струва  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 550
  • У Диспансера ...♥♥♥
Тия си живеят в ЗейКерския, си свят  Joy Joy Joy Joy

# 551
  • Под Сините камъни
 wavey

# 552
 Party Party Party Party Party Party Party

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Момичета , поздрави от Турция и по-специално Маниса  Laughing Утре от друго място  Mr. Green

Без бой си признавам, че няма да мога да ви изчета, защото ми е бавен интернета тук , да не говорим, че съм си взела моя малкия компютър, а той е малко по-бавен и ще направи четенето кошмар, а трябва да си лягам след малко, че съм уморена  ooooh! ooooh!
Така.. Благодарение на Влади знам всички новини  Hug
1. Клипчето на Керем : Можеше да сложи някоя бучка лед. То и аз не сложих, но моето видео колко хора ще го гледат и колко неговото. Трябваше да даде някакъв пример. Иначе съм доволна, че не номинира Зъбла, но не номинира и Ханде. Постъпи правилно, по-добре 3 мъже, отколкото отдолу да събере негативи, като прави нещо с благородна цел.
2. Промо снимката за ШМ- наистина много фалшива усмивка  Tired

Ще гледам някак да наваксам пропуснатото  Peace

# 553
  Тери  Heart Eyes  радвам се за теб  ! Да си изкарате страхотно !

Не изтрезняват изобщо ми се струва  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Абсолютно ,  Лени  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 554
Най добре е в днешно време да не изтрезняваш.

Общи условия

Активация на акаунт