Re: След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти на екипа 127.10

• 26 949
  • 752
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Малкия ага и той се е залял http://instagram.com/p/sAfFzLPxUM/ Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 556
Сладурчето ми той  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Според мен Алтан ще номинира Емре, а той ще номинира Зъбличка, да не остане назад тя Stop

# 557

Ето го и Чаатай  Heart Eyes - не мога да не го отразя - хванах сцената между Емир и Корай  Peace

http://instagram.com/p/sAWLH3jecf/

# 558
 Оууу Момичета,  събирайте се ....  да 'одим да   пожелаваме  ЧРД на  Зъбла. hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Ние като   най-върлите и фенки.... НИ МоЕМ  пропуснем ТоЗИ ВСЕНАРОДЕН празник hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Предлагам  да направим видИУ и да и го пуснем, разбира се с най-искрените  ни "пожелания"
феновете и ще и правят  видео и и пожелават да е много щастлива с Керем  hahaha

# 559
  • У Диспансера ...♥♥♥
Е кога е рд, на Зъбарова  Joy Joy Joy
Краси  Heart Eyes Hug ние още одеве в темата го коментирахме, че и какъв леген си люсна  hahaha hahaha hahaha
Аз да кажа, че вчера Мичона, а днеска Ин, ме номинираха да се люскам със студена вода, вие представяте ли си, изтрещяла работа  Joy Joy Joy Joy

# 560
  • София
Е кога е рд, на Зъбарова  Joy Joy Joy
Краси  Heart Eyes Hug ние още одеве в темата го коментирахме, че и какъв леген си люсна  hahaha hahaha hahaha
Аз да кажа, че вчера Мичона, а днеска Ин, ме номинираха да се люскам със студена вода, вие представяте ли си, изтрещяла работа  Joy Joy Joy Joy
Ми адеде, чакаме!

# 561
 У Неделята......

Имаме време  и ние да я поздравим :Д

# 562
Е кога е рд, на Зъбарова  Joy Joy Joy
Краси  Heart Eyes Hug ние още одеве в темата го коментирахме, че и какъв леген си люсна  hahaha hahaha hahaha
Аз да кажа, че вчера Мичона, а днеска Ин, ме номинираха да се люскам със студена вода, вие представяте ли си, изтрещяла работа  Joy Joy Joy Joy

Ирче  Heart Eyes Hug  , но и той не трепна , въпреки , че имаше и лед  Peace

Давай смело !!!  Grinning Grinning Grinning

# 563
Нарцисчева, до кога да те чакам  Thinking  Mr. Green

# 564
, вие представяте ли си, изтрещяла работа  Joy Joy Joy Joy
Tired Tired Какво му е изтрещялото , правим го за каузата.
Джордж Буш се заля, аз ще се правя на интересна  Mr. Green
Цял свят се заливат. Не виждам нищо срамно и изтрещяло.
Дори баща ми го направи (макар и с душ, че нямаше кофа)  Naughty Mr. Green

# 565
  • У Диспансера ...♥♥♥
Теро, ами примерно нашето е лигавщина, докато при Джордж Буш, е пример, а и е в политиката, което е в негов плюс, така даряват и пари, защото става като пирамида, а при нас какво е, каква кауза ние популяризирахме, като именно те Холивудските звезди, я правят световно популярна.
Дават го и по новините и навсякъде, из всички социални медии, при нас е предизвикателство и просто самия ти характер не дава да дръпнеш назад, и при тях може да е така, но те като предизвикат още трима свои популярни приятели, и ето ти още пари, другите и те, и ето това е целта на даденото предизвикателство.

# 566
Теро, ами примерно нашето е лигавщина, докато при Джордж Буш, е пример, а и е в политиката, което е в негов плюс, така даряват и пари, защото става като пирамида, а при нас какво е, каква кауза ние популяризирахме, като именно те Холивудските звезди, я правят световно популярна.
Дават го и по новините и навсякъде, из всички социални медии, при нас е предизвикателство и просто самия ти характер не дава да дръпнеш назад, и при тях може да е така, но те като предизвикат още трима свои популярни приятели, и ето ти още пари, другите и те, и ето това е целта на даденото предизвикателство.

newsm10

Другото си е забавление и съпричастност  Peace

# 567
НЕ ми отразихте предложението........ hahaha hahaha Ще ходя да го предлагам на другата тема Crossing Arms

# 568
Керем малко се изложи с таз вода без лед, даже не знаем дали е била студена  Peace
Дори в на Берен кофичката се виждаха ледчетата  Crossing Arms
Влади, почвай да записваш обръщението, ние после ще те подкрепим  Laughing

# 569
 Това от Мелис Б

Скрит текст:

Ако е тя на снимката ,
  Моторът и  микробусът са с истамбулска регистрация  Peace

Влади , може да е дошла за нова порция фотосесия на щербелова за ЧРД  Mr. Green hahaha hahaha hahaha

Еви , имало е лед при К.Б  Peace , беше се разтопил преди това според мен  Peace

Общи условия

Активация на акаунт