Re: След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти на екипа 127.10

• 26 932
  • 752
  •   1
Отговори
# 600
  • Под Сините камъни
Добро утро и от мен.  Ели Ани Hug Hug Hug
Ани лек път
Бабчето иска купон ама някои днес сме горе на тръстиката  ooooh!
Иначе клипчетата са  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Бабче тешекюлер за което.Рано сабах им се насладих
И аз гледам Черешките  Mr. Green Няма се цепя от колектива.Ама не ми харесва това,че имат много подобни сцени като в ГБ.И с тия представи и сънища  ooooh!
Айде лек ден и от мен

# 601
Добро утро и от мен  Hug Hug Hug

Май само аз се дърпам още за Черешките  Mr. Green

# 602
  • У Диспансера ...♥♥♥

Добро утро  Hug Hug Hug Hug Hug
Ани, Ели, Пепини, Рони  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug Hug
Рони, аз също не ги гледам, нещо не ми се почват  Thinking

# 603
  • Под Сините камъни
Абе то и аз ги захванах ей тъй.За сега не мога да кажа че са кой знае какво.Даже много ми напомнят на Зейкер по сцените.И там сънища и представи  ooooh!

# 604
Добро утрооо Hug
Как си прекрасни мои?
И аз не съм гледала черешките Wink

# 605
  • У Диспансера ...♥♥♥
Влади  Heart Eyes Hug

# 606
                 Гюнайдън,къзларки!

Hug HugИрка HugРомантиче Hug HugПепиту Hug HugЕли Hug HugАни Hug Hug

Буйрум,милички!

Ирка,Пепиту,ами като няма какво друго да гледам,се спрях на Черешките.А колкото до аналогията с ГБ-хич не се чудете-Хорзум,бе!!Той човечецът се е изчерпал вече и главата му нищо ново не може да роди Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
    Лека тръстика на всички!! newsm79 1dishes wash hang 1ironing  food002

# 607
  • Под Сините камъни
Ирче от снощи не мога да ти се нагледам на подписа  Heart Eyes
Направо се изядоха тия приятели беее

# 608
  • Под Сините камъни
Бабче тъй тъй.И аз от скука се спрях на Черешките.Викам си пък и други от темата го гледат чакай да не изоставам

# 609
  • София
Добро утро  Heart Eyes Hug
И аз не ги гледам черешките

# 610
                     Пепиту Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
 Радвам се,че съм ти доставила удоволствие сутринта-сега с настроение ще отряскаш тръстиката! Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 611
              Пепиту,ако не за друго,то поне заради Серкан си струва да гледа човек Черешките!Убавец отвсякъде!!Малко да изплакна очото,че то друго не ми остава на мен. hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 612
  • Керодиспансера
Пепи HugВани HugИрка HugВлади HugБабче HugБу Hug
Гледам черешките, но нещо в повече ми иде двуличието на Шейма, наивността на Мете, добре поне, че майката на Аяз разбра кой е таланта. Но щом ставах да пуша по време на серията, е ясно че няма да преям с череши  Mr. Green
Колкото до Хорзум,няма как да надскочи себе си, ясно е, че ще има еднакви или сходни сцени-това е стилът му

# 613
            Hug HugЕли Hug Hug

Ами то като няма риба и ракът е риба! Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 614
Günaydın  smile3507

Бабче  Hug Пепи  Hug Романтиче  Hug Ирче  Hug Бу  Hug Влади  Hug Ели  Hug
Усмихнат ден на всички  Peace
И аз не гледам черешките, нито друг сериал все още  smile3506

Общи условия

Активация на акаунт