Re: След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти на екипа 127.10

• 26 919
  • 752
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Кого предизвика Киво?

# 91
  • Керодиспансера
Зад кадър на първия Баяз

#2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 92
# 93
  • Керодиспансера

# 94
Кого предизвика Киво?

Керем Чатай, Едже Йоренч и Фарах

# 95
Кого предизвика Киво?

Керем Чатай, Едже Йоренч и Фарах

Точно , когото трябва  Joy Joy Joy Joy Joy

# 96
  • Керодиспансера
Ох, много ме напрегнаха тия снимки  ooooh! От кога се е опитвала да се домогне до него  ooooh! #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 97
  • У Диспансера ...♥♥♥

# 98
  Hug HugЕли Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes
    Рекох да се скрия зад гардероба и да ви прослушвам от там,ама ти като един инспектор Дю-Дю веднага ме хвана!  love001  love001  love001  love001
  Фрагманчето на Черешките го изгледах,мерси миличка!!
    Вени,,честита ти правоспособност да се вкараш и ти в потока на лудналите Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
   Тери,градинката на дворчето ни се я направила като Версай- newsm51 newsm51 newsm51 newsm51-шаренко,пъстричко-мехлем за душата!
         Гюзелимчета,забравих да ви се похваля като цигле с  бяло дупе-Терзи като ми беше на гости ме научи да си тегля филми от Замунда/божееее,колко съм горда с елементарни  за вас постижения,ама нейсе/ Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
   Та вчера следобед в скуката си изтеглих едно корейско сериалче и като заседнах-тази сутрин в 10 ч. го приключих/16 серии/:crazyeyes: #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy
   Сега съм увяхнала като препикано мушкато,а очичките ми са на цепки,като на героите в азиатски филм!! Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
   Ако след малко изчезна-не се чудете -ша го гушкам раничко!!
     Цунки по муцунки за всички слънчасали  love001  love001  love001  love001  love001  love001

# 99
# 100

Ели  Hug  не свикна ли вече ? Аз почти претръпнах Mr. Green . Все ми е едно вече , нали го няма ГБ

Малко ми е тъжно за Ханде -  с последната и снимка , но да се надяваме , че и там отново ще изгрее слънцето

Бабче  Hug  Ирче  Hug Еви  Hug  Мише  Hug Пепи  Hug

# 101
Привеееттт  Mr. Green Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Имам новина - Взех си изпита по кормуванееееее  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44
newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68
newsm08

Най-накрая, от третия път  Whistling Whistling Whistling
Сагата свърши най-после  newsm44 newsm44 newsm44

Айде,честито  Hug Измъчили са те,щом от третия път е станала работата. И аз натам съм се запътила,ама все не намирам време за кормуването и кога ще ги изкарам тези курсове  Blush чак се ядосвам на себе си...и на тези около мен  Crossing Arms

Тери,браво  Hug Еййй,вие семейство Трайкови сте опасна работа  Mr. Green много ви се радвам  Heart Eyes

Браво и на Киво!Някой ще ми припомни ли от къде започна тази инициатива  Tired

# 102
  • София

Сега забелязах , че това с Каванч е пуснато от Ажанса(нашия )  - Gaye Sökmen Ajans  Peace

Има го и в неговия профил.

# 103
  • У Диспансера ...♥♥♥
Краси, Ели, Бабче  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug
Не, не е нова, просто не сме я виждали и затова я сложих  Peace

# 104
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ани  Heart Eyes Hug това тръгна от Холивудските звезди и водещи, една от които беше, Опра.
Това е благотворително, ако не се залееш с ледена вода, даваш 100 долара, за деца болни от левкемия. Та като се залееш, за да се наберат повече средства, предизвикваш някой друг, който до 24 часа, трябва да го направи. Но те го превърнаха в мода, и турските звезди да не останат по-назад. Става като верига, вчера един певец предизвика, Кадир от Фатиха, и днеска вече е масово и там. В Холивуд, се заливат и пак даряват пари, даже и нашето момче, Григор Димитров, го направи вчера.

Общи условия

Активация на акаунт