ДЕКЕМВРИйчета 2013

• 31 233
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
Герито и аз не се усещам по-изнервена отколкото съм била. Може би на моменти (особено преди цикъл, тогава самата аз не се понасям  Laughing) и когато не съм доспала или съм уморена, но като цяло не виждам особена промяна, не съм чувала и от познати да ми казват нещо такова. Даже според мен съм станала по-търпелива. Но като цяло съм на мнение, че хора без деца нямат правото да правят такива забележки, защото не са родители. В крайна сметка за нас няма почивка, по цял ден правим едно и също, вечер не е като да се приберем от работа и да се пльоснем пред телевизора да си почиваме, така че ни е позволено от време на време да психясваме  Grinning

За кососпада, аз имах много силен такъв първите месеци след като родих, а бях и с дълга коса и в един момент по пода ставаше килим само от моите косми, но с времето като чели се нормализира. Сега съм с коса до раменете и използвам шампоан на Керастас заздравяващ и дали от него или от това че се постригах, спря да пада.

Sweet dreams и ние като Герито сме с АМ на Аптамил и не съм имала проблеми с разтварянето.  Peace

# 106
Чак до степен да ми се запуши шишето... не чак така, просто по-бавно се стича по стените. Накрая никога не ми е оставала утайка, явно се усвоява, така че проблем не виждам  Wink

Косата ми окапа половината ама на мен ми е толкова гъста, че беше като облекчение  hahaha  Вече имам почти два пръста нова косичка - расте като обезумяла!   Laughing И я постригах почти до раменете така че не е лошо  като цяло това "ъпгрейдване".

Но пък да се оплача - 4 зъба за ремонт -2 почти направени... при условие че всичко си беше ок миналата година.  Зъболекарката каза, че за всяко дете майките жертват по един зъб. Аз 4!. Добре, че намам близнаци...

# 107
при мен косопада спря някъде преди около месец и сега дори взе да ми излиза коса и понеже съм без бретон на челото ми има едни къси косъмчета,сякаш съм бебе и ми расте коса  newsm62 newsm62

# 108
И на мен е почнала да ми расте коса  Grinning но кофтито е, че е започна и да пада и расте нова и е ужас Sad  пфффф сега вече се замислям и аз малко да скъся дължината, може пък да спре да пада и само да расте   Grinning

не знам да съм изнервена, но знам, че съм много уморена  ooooh!

Катенце не се притеснявай и аз имам, само че 3 зъба за ремонт и 1 направен ... 

# 109
Sweet dreams аз в Бг взех Аптамил,защото и тук го има,евентуално да не го сменям..Но като се прибрах видях че имам НЕОЛАТТЕ..Немско е и е много хубаво и евтино..Тук почти всички използват това..няма странични ефекти,като запек или нещо друго.
За косопада имам умерен,но през бременноста и сега продължавам да пия омега3..Даже и зъби нямам развалени защото докито ми беше дал да пия фосфор и даже сега го продължавам когато се сетя де...

Аз се чудя да спирам ли кърмата която макар и много малко,но все пак я има или не...Лиза всяка вечер се буди по 10 пъти,.Търси си да яде...Чудя се да и спирам ли нощното хранене или да си продължавам докато има....

# 110
И аз съм така, с ужасно подаща коса,едновременно с това расте и нова и зъбите ми се развалиха.....

# 111
Веринка, хич не й се чуди - режи  Laughing Ще се преродиш /е - освен ако не си от ония фанатични жени, които не дават и дума да се продума да им се скъси дължината  Praynig  Laughing/ Аз бая отрязах, като видях купа на земята се зачудих какво съм чакала до сега, та така е пораснала ама... минало свършено.

Мамапак, не искам да давам акъл, ще ти кажа аз на твое място какво бих направила. Понеже много исках да кърмя, но за жалост така и не успях, до последна капка се цедях и му давах. Кърмата е най-голямото богатство, което една майка може да даде на детето си и колкото повече е тоя период, толкова по-здравичко ще е то. Аз не бих спирала, а бих давала докато имам. Дори и варианта да се изцеждаш и някак да го заучиш да не става през нощта /ако е вече проблем за теб буденето/, пак става. Въпроса е дори и веднъж на ден, важното е да приема кърма. С най-добри пожелания   bouquet

Sweet dreams, с какво шише и с колко дупки е? Може в отвора да е причината. АМ все пак не е водно като кърмата. Ние примерно сме на 3 дупки на Авент.

Последна редакция: ср, 27 авг 2014, 14:58 от Kate pate

# 112
Здравейте, дали има бебчетата , които е будят през ноща в един и същи час да поиграят около 30 мин или макимум час и пак да заспят? Моята бебка преди и спеше, ссамо имаше едно въртене, но тук от няколко дена се буди и си мисля да не би зъбите вече мн да я мъчат Sad

# 113
  • София
Мамапак, не искам да давам акъл, ще ти кажа аз на твое място какво бих направила. Понеже много исках да кърмя, но за жалост така и не успях, до последна капка се цедях и му давах. Кърмата е най-голямото богатство, което една майка може да даде на детето си и колкото повече е тоя период, толкова по-здравичко ще е то. Аз не бих спирала, а бих давала докато имам. Дори и варианта да се изцеждаш и някак да го заучиш да не става през нощта /ако е вече проблем за теб буденето/, пак става. Въпроса е дори и веднъж на ден, важното е да приема кърма. С най-добри пожелания   bouquet
О, нима  Laughing

# 114
 За теб явно не, но пък това не беше и обръщение към теб, нали така Wink
/или просто се обаждаш само да хейтваш - аха... ти беше по-различна, забравих...  Laughing/

# 115
момичета здравейте..... да ви попитам вие въвели ли сте бобовите храни?  newsm78  че аз не съм,гледам в менюто на кухнята че има за петък леща и се чудя дали да я взимам или не  newsm78

# 116
О, моля ви се, не ме плашете, само останаха и зъбите да почнат да се развалят...

Кate pate, аз съм с шише на Нук, двойка, то се води от 6 до 18 месеца, и имат букви за различните течности - за чай и вода, за мляко и за каша. Та аз съм с М, което е за мляко.

3Надя, страх ме е да напиша, за да не предизвиквам съдбата, но Алекс не се буди нощем. Но той спи сам в неговата си стая и мисля, че това му помага да спи по-спокойно. Разбира се, с включен бебефон. Да не помислите, че аз си спя и не го чувам, ако се събуди Simple Smile

mammapak, това Неолате не съм го виждала, но то и в кварталния магазин има само от по-известните, та сигурно затова. Ще взема да го пробваме тоя Аптамил, не ме притеснява че е по-скъп, по-скоро ми е интересно на какво се дължи голямата разлика в цената.
За кърменето и аз това се чудя, то почти нищо няма и не знам дали има смисъл. Като го накърмя и след 30 минути е гладен. Майка ми ме посъветва да изчакам да излязат 2-3 зъба, уж да го облекчи кърменето, и тогава да спра. Та може и така да направя.
Макар че ми се ще да приключа и да вземат най-сетне да ми се нормализират хормоните, защото и аз полудявам на моменти и всичко ме изнервя - че ММ пуши, или че е влязъл в апартамента с обувките за навън, че кучето ме гледа сутрин в 6 ч. гладно през прозореца на терасата и да ми дава зор докато се погрижа за Алекс, че навън вали всеки ден, по цял ден и лятото свърши, без да е започнало дори и т.н. Simple Smile

# 117
... да вземат най-сетне да ми се нормализират хормоните, защото и аз полудявам на моменти и всичко ме изнервя - че ММ пуши, или че е влязъл в апартамента с обувките за навън, че кучето ме гледа сутрин в 6 ч. гладно през прозореца на терасата и да ми дава зор докато се погрижа за Алекс, че навън вали всеки ден, по цял ден и лятото свърши, без да е започнало дори и т.н. Simple Smile

ооо, защо хормони, мен също си ме дразнят такива неща и понякога си "яхвам метлата" ей така от раз Grinning

# 118
 Станислава Димовска-Текьова , ние сме яли леща от кухнята , тя е без люспи- червена -нямаше никакъв проблем, видях ,че са я смесили с картоф първо ми прозвуча като 'манджа с грозде ", но после така сладко си го изяде , а и може би така стомахчетата им я понасят по-лесно.

# 119

mammapak, това Неолате не съм го виждала, но то и в кварталния магазин има само от по-известните, та сигурно затова. Ще взема да го пробваме тоя Аптамил, не ме притеснява че е по-скъп, по-скоро ми е интересно на какво се дължи голямата разлика в цената.
За кърменето и аз това се чудя, то почти нищо няма и не знам дали има смисъл. Като го накърмя и след 30 минути е гладен. Майка ми ме посъветва да изчакам да излязат 2-3 зъба, уж да го облекчи кърменето, и тогава да спра. Та може и така да направя.
Макар че ми се ще да приключа и да вземат най-сетне да ми се нормализират хормоните, защото и аз полудявам на моменти и всичко ме изнервя - че ММ пуши, или че е влязъл в апартамента с обувките за навън, че кучето ме гледа сутрин в 6 ч. гладно през прозореца на терасата и да ми дава зор докато се погрижа за Алекс, че навън вали всеки ден, по цял ден и лятото свърши, без да е започнало дори и т.н. Simple Smile

Според мен не започвай с Аптамил а с Неолаттето,,Виж в нета има и доставки на адрес..А и в аптеките го продават,поне тук...И аз така мислех да направя,,да изкара първите зъби и тогава да спре,но аз започвам и работа..А като се раздрусам и ме болят циците...Според мен нищо не я засища,защото веднага пак е гладна, а като почне да ми ги опъва като ластик...

Общи условия

Активация на акаунт