ДЕКЕМВРИйчета 2013

• 31 233
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
Веринка, заповядай  Simple Smile

Забравих да спомена важна информация по темата с Вигантола. Днес тъкмо влизах в кабинета, с идеята да питам педиатъра ни за мнение, когато я чух да се кара в съседната стая и да чете лекция на едни други родители колко било вредно да се дава Вигантол, колко повече са вредите му за бъбреците и като цяло въобще за организма, отколкото ползите. /добре, че чух, иначе аз щях да отнеса кавгата   Grinning/ Нашата педиатърка е малко вманиачена на тема всичко да е по естествен начин, колкото се може без химии. С което съм ок, аз също съм ПРОТИВ химиите. Но специално Вигантола за зимни бебета мисля, че си е нужен. Иначе и аз го бях спряла, споделям мнението.

Абе като цяло нещо не си беше на кеф. Добре, че сестрата я балансираше с доброто си настроение  Laughing На мен пък реши да ми чете лекция защо съм давала на Марти кисело мляко На баба, а не съм заквасвала домашно! /Откъде истинска закваска, не панимаю...?!? /
А тъкмо ни похвали режима на хранене, сега пък млякото не било домашно приготвено. Сигурно й е дошло, влизам й в положение  Laughing

# 136
Ха-ха вашата педиатърка е нещо откачила ама всеки луд с номера си  Joy
Вигантол откакто се е родил малкия му го давам по съвет на педито. 1-во започнахме с 1 капка после 2 и известно време бяхме на 3 докато му се оправи главичката и сега пак сме на 1. Тя също не е ЗА лекарствата и изписва хомеопатични (досега само капки за нос сме използвали).
 Благодаря ти Noemi за съвета Simple Smile)
Исках да ви попитам група във ФБ има ли ??

# 137
  • София
 Laughing Laughing Laughing Момичета,днес след обяда отидох до аптеката за някои неща за Влади-памперси,пюрета и др. и отивам на касата,фармацевта взе да ми маркира продуктите и ме гледа,гледа и по едно време вика: "Не се обиждайте,не че изглеждате НЕРВНА,напротив,но просто днес пристигнаха нови маски и имаме АНТИСТРЕСОВИ Mr. Green И вие като едно майка сигурно имате нужда от малко време за себе си,а тези маски са много добри и действат много добре и успокояващо Mr. Green" Стана ми много смешно,нали днес обсъждахме с вас точно за това Simple Smile Та взех си,направих си и сега съм свежарка Laughing Laughing Laughing Не знам,колко ме е успокоила,но поне миришеше хубаво и има и почистващо действие,та след баня ми дойде добре Simple Smile

# 138
  • София
mimss_932,да има Simple Smile Декемврийчета 2013 се казва

# 139
Лелее ама вие много сте изписали за един ден.  Grinning

Ние днес направихме една хубава разходка. Видяхме се и със свеки, че се прибираше от гости от родителите си в Ямбол и те пак дали за малката пари да сме и купили нещо, та и взех много хубаво якенце за зимата, че ни чака голямо пазаруване другата седмица за есенен гардероб и хич не ми се мисли колко пари ще отидат.  Confused

Ноеми честити зъбчета и на вас.  Hug

По темата с характера, нашата госпожица показва и то какъв  ooooh! И тя като се нерви започва да си хвърля играчките и като не може да "изхвърли" някоя от количката или столчето за хранене е много смешна, бута гу рита ги, бие ги и накрая свива юмручета и се зачервява цялата. Също като не е гладна, а и бутам лъжицата започва да дърпа лигавника и да вика  Shocked Луда работа. А за кафета не си и помислям. Само да спрем с количката и се започва едно мрънкане, въртене, сваля ли я да постои права и ошетва цялата маса. Та сега първо я измарям да заспи и чак тогава сядам и аз да изпия едно кафе.  Grinning Инъче ставам като Шива - с едната ръка държа нея, с другата се храня или пия нещо и в същото време гледам да не се извърти напред.

Герито я сподели какви са тези маски, барем и ние да се поглезим  4470  На мен поне днес ми дойде и се кротнах малко, че тия дни бях взела да изпушвам.

Кате Пате явно е онова време от месеца за вашата педиатърка.

# 140
Герито, срещата с аптекаря ме развесели искрено  Laughing
И аз искам непременно на Герито маската  Mr. Green

# 141
Добро утро!

Гери представям си каква гледка сте били, дооста с посмях Simple Smile

Сега да се похваля, че и ние най-накрая се изправихме Simple Smile снощи все едно ни чакаше с баща и да я видим двамата  Laughing и после не иска да спи, само да се изправя лелеее голям цирк  hahaha

# 142
  • София
За това я разказах тази история,да се посмеете малко,момичета Simple Smile
Маската се казва-ANTI-STRESS HEAT THERAPY MASK "APRICOT"  BOTANICAL CHOICE. Тя е в едно пликче,не е в шишенце. Отзад пише-Самозагряваща се анти-стрес маска кайсия. Като се намаже на лицето има загряващ ефект.Вчера изкъпахме малкият и таткото го изнесе от банята да го облече и нахрани(по принцип винаги аз го правя,но този път той предложи и не отказах Simple Smile ),а аз  си взех хубав душ направих си маската,погрижих се за себе си и накрая като изненада,която май беше породена от тази анти-стрес маска,мъжа ми направи масаж(че като я видя и вика,толкова зле ли се чувстваш,че вече и такива неща купуваш Laughing)  И ми направи масажа,да съм имала сили за утрешния ден,че нашия малчо вече взе да става доста непослушен Simple Smile
Сега ставам да се захващам с домакинските задължения и да измисля нещо специално за вечеря,да се отблагодаря за масажа Simple Smile

# 143
Мерси Гери, да вземем и ние да пробваме, като гледам по ТМ, току ни иззлязъл късмета и на нас да ни поглезят някоя вечер  Laughing

Аз на свой ред да споделя, за мамите като мен, които имат тъмни кръгове под очите. Моя приятелка ми сподели, че си е взела кърпички за черни кръгове и имало много голям ефект, заличавали се много добре. Ако ви е интересни ще проверя днес да кажа на коя марка бяха.  Wink

Ние пак имахме перипетии през нощта. Малкото се събуди по никое време към 3 и седна да си играе в кошарата. ММ ходи да се пробва да я сложи да спи ама нъц. Играе му се на детето и това е. Та я оставихме малко така и тя по едно време си легна и си заспа. От сега самостоятелна  Laughing

# 144
  • София
хахахахха,Данетка и ние така.Влади само,че в 4.30ч и го гледам надвесил се над нас,че неговото легло е до нашето.Сложих го да легне,ама не иска,и го оставих така прав да стой и след малко тупна долу взе да си пее нещо и ме приспа-хахахахахах Simple Smile и сутринта в в 7.45ч звъни на мъжа алармата за ставане и аз скачам и викам лелелел детето,аз съм заспала преди него,не че има,къде да отиде,ама все пак аз заспах и го оставих буден........,но той си е заспал сам Simple Smile

# 145
Лелее, дано подейства и на ММ така, трябва да я намеря!  Grinning
Данетка, нашата маймунка също една нощ почти през цялото време се обръщаше по корем и си докопваше по някоя играчка, та на другия ден бях така Shocked
От тогава спи с хиляда възглавници и навито на руло допълнително юрганче, така че да няма как да се обърне. Едвам се вижда милото, ама успява да се завърти само настрани и така поне той спи - аз спя! /тате нищо не чува и багер да мине  Laughing

# 146
  • София
hahaha,Кате,на татковците май така им изнася да не чуват  Laughing Винаги като му кажа,че Влади се е будел през нощта или за тази нощ,къде си и пя даже,той ми вика-ааааа така ли,нищо не съм чул  Laughing или се правят,че не чуват,че да не стават те  Laughing

# 147
Ооооо наш тати ей така ми беше скроил номер един път. Тъкмо беше негов ред да става да храни детето и я чувам аз че се е събудила, ръчкам го, няма и няма. Викам айде аз ще стана. Сутринта му викам абе така и така спеше като пън, пък той ми вика "Ами аз се преструвах, защото много ми се спеше" Обаче с такова виновно лице го каза, че не успях даже да му се ядосам.  Laughing  Не че не го е правил и след това няколко пъти, ама все си викам айде от мен да мине, нали ще става рано за работа.

Кате Пате, пробвах и аз да слагам възглавници около нея, ама то толкова шугаво и в/у тях се покатерва  Joy  Направо не знам вече.

# 148
оххх  ooooh! поне ме успокоихте, че не е само ММ да прави така. Колко пъти го събуждам той не мърда чак ме притеснява понякога и проверявам дали диша  Laughing Малкия и той има моменти когато се събуди и си играе като тази нощ аз заспах по рано, а ММ по-късно си ляга и Дейвид се събуди и той го взима да си играе с него и аз като му се скарах викам сега трябва да спим, а не да си играем и той ми го даде аз да го приспивам и се обърна на другата страна и заспа  #Crazy  #2gunfire  Joy

# 149
и при нас тази нощ имаше екшън, ама само рев, през час дори не искаше да яде...таткото ни е пън направо спи като заклан, но понеже става в 4 и 30 за работа и не го закачам да става, а дали си играем нощта-нямам престава, защото аз не се събуждам ако не ревне, а ако си кротува аз спя а тя си се върти  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт