ДЕКЕМВРИйчета 2013

• 31 233
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
оле оле колко много пак сте изписали...мм хич го няма...когато иска много се занимава с Марти ама като реши че няма значи няма  #2gunfire  и само слушам "ти си му майка" или пък "започни ти работа аз ще изляза в бащинство"  #Cussing out #2gunfire   иде ми да го удуша докато спи  Laughing Laughing Laughing
ще взема да си купя и аз такава маска,дано малко ми се освежи фасона  Laughing Laughing
Утре сутрин изпращам Марти с майка ми на село,че ние ще пътуваме към Родопите на гости и не ми се иска и него да го водим...та колкото и виновно да се чувствам,искам да дойде вече утре  Tired 
абе момичета,вие до кога мислите да миете приборите на децата с специален препарат?  newsm78

# 151
Станислава, аз мия с обикновен препарат от началото!

# 152
аз от самото начало мия с препарат за съдове на Бочко,имам още малко и се чудя дали да продължавам с него или вече да му мия съдовете с верото,което използвам и за нас  newsm78

# 153
Стани, аз вече няколко Бочко-вци употребих ама мисля точно обратното - дали да не заменя нашето веро с Бочко-то  Laughing

# 154
  • София
И аз като Катето,вече замених нашето веро с това на Бочко,може би от няколко месеца,и нашите неща мия с него.Но аз си мислех друго,дали мога да ги слагам в миялната,неговите купички,чинийки.Шишета и лъжички мия на ръка,но за другите............Някой мил ли ги е вече там?

Да допълня за историята от вчера в аптеката Simple Smile Днес минавам покрай аптеката,а аптекаря отвън.И като ме видя се усмихна и вика:"Ето,не съм сбъркал маската наистина действа.Вижте колко добре Ви се е отразила"-хахахаххахахахахахаха Simple Smile

# 155
Герито87, уби ме с този аптекар  Mr. Green Виж колко е добре, когато жените си обръщаме внимание и се грижим за себе си  Hug

Иначе за ставането нощем- аз спя като пън и много рядко се събуждам. Моят син също се е събуждал понякога в 4-5ч и започва да си говори и да си играе. Тогава и ние се събуждаме и ни става смешно как си шумоли с играчките или е по корем и удря с биберона по таблата на леглото  Laughing

# 156
Гери аз не смея да мия нищо на Марти в миялната машина,там препаратите са по-силни отколкото верото

# 157
И аз всичко на децата мия на ръка.

# 158
/малко спам/
Гери, нещо почва да ме съмнява тоя аптекар... внимавай с него  alert  Laughing

# 159
Мда, и мен нещо взе да ме съмнява  Grinning Внимавай с него!

На мен днес ми пристигнаха най-накрая панделките на малката. Поръчала съм и 40 разноцветни панделки за глава, да си има детето за всеки тоалет  Laughing Не че много ги търпи на главата си, но все пак.

И аз мия с Бочко, но на няколко пъти съм и слагала купичките в съдомиялната и не съм имала проблем.

# 160
  • София
хахахахахаххаха,и другите майки с мен и те така казаха,но на мен ми е смешно,а и съм си вярна    loveuuu

# 161
И аз мия  съдовете на малкия заедно с нашите.
Малкия напоследък става все по често през нощта, дори и на всеки час ми е ставал. По принцип прави по 2-3 събуждания. Ляга си към 20-20:30 и ставаме сутринта към 8. Всички ми казват, че това може да е от зъбките, които чакаме с нетърпение да се появят ама това недоспиване не ми се отразява много добре  #Crazy

# 162
И аз мия  съдовете на малкия заедно с нашите.
Малкия напоследък става все по често през нощта, дори и на всеки час ми е ставал. По принцип прави по 2-3 събуждания. Ляга си към 20-20:30 и ставаме сутринта към 8. Всички ми казват, че това може да е от зъбките, които чакаме с нетърпение да се появят ама това недоспиване не ми се отразява много добре  #Crazy

Споко!  Peace и ние сме в това положение, даже вече 2 седмици май станаха, ако 1 нощ спя после 4 не спя, и ние нямаме нито един зъб, а вече взе да ми писва да чакам... а преди това спяхме цяла нощ, и бях супер, наспивах се, живеехме с малката в пълен синхрон, но сега е ужас и аз като не се наспивам, даже нямам желание и по разходки да ходя  ooooh!

Данетка, блаженно ти завиждам, Хриси има 1 кичур коса (по дълга де, другото е много късо и русо и изобщо не се вижда,че го има) и дори ленти за глава не търпи ..а аз се вбесявам като е облечена цялата в розово и сме  с лилава количка и накрая бабките по пътя ме питат дали е момче   #2gunfire #Cussing out направо се вбесявам, какво е виновно детето, че няма косица, и аз не съм имала а сега имам дълга и хубава коса  Rolling Eyes

# 163
  • София
Момичета,малкият глътна малко хартия,трябва ли да се притеснявам Sad Sad Sad Бях му дала една опаковка да си играе,и си оправях нещо в стаята и какво да видя,тя половината наръфана

# 164
За хартията, няма повод за притеснение - или ще я изака, или ще се разгради. Кой знае още какви странни неща ще опита докато разбере какво се яде и какво не  Laughing
/и аз все съм на нокти малкия да не си хапне нещо странно без да го видя/

Общи условия

Активация на акаунт