ДЕКЕМВРИйчета 2013

• 31 233
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте и от мен....миналата нощ беше кошмар  smile3511 smile3511
Марти до 4ч сутринта не заспа,заспива за 10мин и се буди с рев,запушено му е нослето и 2 зъба трябва някога да излязат,а мъките са големи...спря да яде,не спи,само мрънка и плаче,сополите се стичат от нослето,слюнки от устата...зъби ли са,болест ли е и аз незнам...очичките са му все насълзени...кухнята отказа,пюрета не иска,аз му готвя-пак не яде,днес му купих АМ с вкус на ванилия и банан-в началото не го искаше,но за щастие тази вечер заспа докато го пиеше и милото ми от 150гр е изпил само 120  Sad Sad  от 2 дни е така,а колко още ще продължи това-нямам представа  Cry

# 511
  • UK
Станислава Hug Hug Hug Hug може да е настинал Rolling Eyes а може и зъбките да са виновни Peace Аз слагам в млякото вечер дентокинд и мажа с гелче венците Hug

# 512
Станислава, води го да го прегледа лекар, в случай, че вече не си де. Дано не е болен, че всички около нас са настинали и вече се чудя как да се разпределяме вкъщи - всеки под карантина  ooooh!
Да чукам на дърво бебето Марти и мама все още сме добре  Praynig
Такъв си е грипав периода да му се не види. Започна сезона.

В тази връзка, както бях решила да му давам имуностимуланти, се отказах. Мисля, че най-добра е естествената защита на организма. Нека гради сам имунитет.

Иначе на Марти точно преди да му избие зъбчето имаше загуба на апетит /отказва закуска, готвено, пюрета, понякога каши - само млякото ядеше/, болки и много лиги. Сополи само малко и то вечер, но еднократно му ги дърпах и почиствах с разтвор и толкова. И аз му давам Дентокинд вече, но само като много го боли през час-два, иначе не. И мажа с гел. Но една вечер милото не си намери място - нищо не помагаше. Повечето мами сигурно са минали през това, но на нас като за сефте, големи мъки...  Sad

П.П. От кремчето Здраве-бебе почти изчезнаха пъпките  Peace

Последна редакция: ср, 22 окт 2014, 22:49 от Kate pate

# 513
  • София
Красавица! А какъв е поводът за роклята? Или просто така Simple Smile
Аз съм подарила почти всички рокли. Не са удобни и не ги носим.
Рожден ден на брат'чеда (нейния).

Станислава, ами не е ОГЛАдена  Mr. Green Нито косата, нито роклята.

Кокона, честит ви малък рожден ден!

# 514
Kate pate  Марти преди около седмица си беше болен,но хремата беше различна и за 2-3 дни с издърпване и капки се оправи,а сега няма оправяне,текат ли си текат тия сополи...като на циганче  Laughing Laughing Laughing   и то му е само това,сополи и липса на апетит и мноого плюнчене ,не виждам за кое да го водя на лекар,ама ще видим,ще изчакам още малко и може и да го заведа...и аз давам Дентокинг,мажа с Бочко но вече не помага и за това снощи му дадох 1/2 доза Нурофен,а тази вечер му дадох Панадол и да чукна на дърво-СПИ  Whistling Whistling
преди време бях питала педи за имуностимулант но тя ми каза че за толкова малко дете не е препоръчително  Confused
Здраве бебе е чудодеен крем,аз всичко оправям с него,и на Марти и на нас
Assos  идеално е детето

# 515
и ние сме така сополиви от една седмица и водопади от лиги. Водих я на лекар и заключението беше, че най-вероятно от зъбите- много се плюнчи и не иска нищо друго освен АМ. Педи изписа едни хомеопатии за хремата, които не помогнаха изобщо. САмо дърпането на сополите с помпа помага- вече като ме види с тая помпа да приближавам и реве и пищи, ама няма как.  6 зъба извадихме без да усетим и малко ме съмнява сега да е от зъбите, ама хайде от мен да мине. Нали докторите за всяко неразположение на детето трябва да обвиняват  само зъбите. Започнах пак да давам детнокинд, мажа с гел,  не знам дали помага, ама нали за мое успокоение, че все нещо давам да й облекча болежките.

# 516
Здравейте! Аз да се похваля че ходихме на консултация и Хриси е надала с цели 200 гр и 2 см или 9,800 -75 см според педи това били нормите за годинка ама ние май ще сме с други норми .. а сега почвам да мисля с какво ще я забавлявам малката разбойничка като стане, newsm78 че на вън от сега вали  и днес няма да има разходки  #Crazy

# 517
  • София
Doichinova  Влади си изгради този режим сам,да заспива към 20.30-21ч. Пропусне ли часът за сън(а понякога и за ядене) става кисел,реве,дори и със затворени очине иска да заспи,трябва да се приспиваме на ръце.И стигнах до извода,че това си е времето му за сън,когато той иска да си легне. Случвало се е да не си легне на време,защото сме на гости и после няма заспиване и е ужасно.Така че гледам към 20.30ч да е готов за сън,дори снощи яде към 19.45ч,къпах го и в 20.15ч. вече спинкаше.

Аз преди,бях споменавала,че когато Влади беше на 5 месец имаше леко прихъркване,което изчезна когато му се появиха първите две зъбчета. След това към 9-я пак се появи и в 10-я излезнаха още три.Малко намаля,сега пак се засили,но и виждам,че излизат други зъбчета и явно наистина се дължи на това.Аз дърпам сополките всеки ден,но нищо не излиза,промивам с физ.разтвор ,но прихъркването се появява и изчезва от само себе си.
Ако не се лъжа имаше и други майки,които споделиха,че и при техните дечица са го забелязали.
И явно и хремата на дечицата се дължи наистина за растежа на зъбчетата. Дано бързо отшуми всичко Simple Smile

# 518
Гери, Хриси прихърква от край време, но още зъб няма....въпреки че зора в последните две нощи е мноого голям ......дано скоро излезе Simple Smile

# 519
  • София
Ами прихърква още сигурно,защото чака зъбчетата да излязат Simple Smile
Не се притеснявай,скоро ще има зъбче Simple Smile
На Влади първите два зъба му излязоха едновременно в 6-я месец и после три наведнъж чак в 10-я. Четири месеца нямаше нищо.Ама в крайна сметка,нали знаеш,какво казват-Колкото по-късно излязат ,толкова по-здрави ще са Simple Smile

# 520
Здравейте,днес реших да заведа Марти при педи-за щастие ми е здравичко детето-всичко е резултат на зъбите  Close   за всеки случай обаче,понеже баща му май ще се разболява му предписа Изопринозим и Сребърна вода,която никога не съм използвала и даже нямам идея за какво може да му помогне.Някой да има наблюдения и впечатления?  newsm78

# 521
  • Варна
не съм се включвала но да кажа и аз съм слагала сребърна вода пресушава сополите поне при нас а сиропа е вместо антибиотик Simple Smile

# 522
Стани, аз съм ползвала сребърна вода и съм много доволна. Даже в момента капя в нослето на Иринка ,защото и тя нещо ми похърква и има секрети,но не е болна. Онзи ден на консултацията докторката каза , че е здрава и предполага,че е от зъбките. В момента пробиват двечки! Иначе сребърната вода се води дезинфектант и имуностимулатор. Има антивирусно,антимикробно и антимикотично действие.Ползва се за промивки, компреси,гаргари, жабурене и пиене. Дано да съм ти била полезна!  Peace

# 523
много ви благодаря момичета,много ми бяхте полезни,чакам Марти да се наспи и излизаме за да вземам каквото ни е предписао,дано му се успокои нослето,че не му дава и то мира,слагам Виброцил,но няма ефект

# 524
Станислава, сетих се за ампула течен витамин С - капе се с капкомер по няколко капки в двете ноздри след почистване с разтвор. Можеш да пробваш, на нас не ни се е налагало, но съм се запасила при такива случаи.

Общи условия

Активация на акаунт