ДЕКЕМВРИйчета 2013

• 31 233
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
и Марти снощи се обърка Simple Smile в новото 20ч вече беше заспал на столчето за хранене  Laughing   преместих го в кошара и спа до към 22ч и се събуди,до 23.45 игра сякаш е 17ч и в 00:00 вече беше заспал,и тази сутрин беше наспан,с усмивка в 7,30ч,а преди ставаше в 8.30ч

# 541
  • София
Влади заспа в събота в 20ч. и се събуди в неделя в 9ч.(по ново време) т.е. 13 часа сън-хахаххахаха, а аз се бях притеснила,че ще стане в 7ч. Иначе вчера към 19ч,започна да му се приспива,иначе заспива в 20ч.,но биологичния часовник на детето си е настроен. Но аз не му дадох да заспи,толкова рано,че ще се събуди в 7ч.после,та го разнасях на ръце из стайте позволих му да прави всичко забранено и в 20ч. заспа на ръце,не издържа детето и сутринта си се събуди в 8ч,както по принцип. Но при нас нощите се редуват Simple Smile една е спокойна и се спи без събуждане,една е неспокойна.Той никога не е ял през нощта,но реве на сън,дори не се буди(предполагам от зъбките) и понякога няма успокоение,докато не го гушна и  легне при нас,а на мен не ми се иска да го уча така. Но какво да правим,това е един период,който ще отмине.
Ние се побъркахме от седене в къщи.Излизаме на двора за малко,но си е студено,а и аз съм леко болна.Но видях,че към сряда времето ще се оправи малко,та може да излизаме.
Да се оплача,мислех си,че Влади има всичко за зимата и е готов,но онзи ден изваждайки му ботушките,се оказа,че и 3-те чифта,който има са му малки Sad или по-скоро са му тясни.Отговарят на номера му,даже са и малко по-големи но,крачето му е по дебеличко и в средата се оказаха тясни и няма обуване.Аз не съм му ги купувала,подарък му бяха и не бях ги пробвала до сега,само видях,че номера отговаря на неговия.Та сега сме без ботушки Sad Вие,какви взехте,ще се радвам да  споделите магазини и модели удобни за обуване,че този път мисля лично с него да си отида и да ги пробваме на място Simple Smile

# 542
аз му взех едни кожени,меки,пухкави боти,с мека,но гумена подметка,вътре са с пух и са много сладки,не мисля че ще му трябват за ходене ботуши тази зима-за количката,за колата-са идеални.Взех ги от магазини Беко на смешната цена от 15лв,ако се наложи на купувам с твърда подметка тези ще станат пантофки за вкъщи Simple Smile

# 543
Здравейте, кокичета!

Герито, ние всичко вече сме купили за зимния сезон, освен обувки... Така и не намирам подходящи, в четвъртък свекървата каза, че щяла да донесе ботушки... да видим  Whistling

За съжаление, Марти също го мъчат почти всяка нощ зъбките /през деня няма проблем/ и аз съм станала така  Shocked

Да ви се похваля, ето и нашата първа /собственоръчно от мен/ прическа на мишока:

Скрит текст:

# 544
катенце голям сладур !  Heart Eyes

Гери аз взех едни ботушки с твърда подметка, защото моята госпожица изобщо не търпи в количката и е просто неизбежно да не стъпи поне веднъж, дори да не е в сняг, в нашия град има само 4 детски магазина, така че аз нямам голям избор, но те няма да изкарат дълго аз ги купих миналия месец а сеа ми се струва, че ще кара с тях най-много 2 месеца  Grinning Така че аз се готвя да излизам и пак да избирам ботушки Simple Smile

# 545
kak ste mameta i beboci...zdraveite dosta dulgo ne sum pisala,tova e poneje ne sme se spirali,na6ata ve4e  hodi za ra4i4ka,zasega imame 4 zaba Simple Smile) Heart Eyes

# 546
Сега чакам малкия да се събуди и да видя как е, че нещо нослето му тече много, а не ми дава да го почистя с аспиратор и започна да покашля и ако нещо да се обадя на лекарката да го види. След последния път сега за най-малкото вече ще й звъня за да няма проблеми после с малкия. Полудяваме вкъщи, но ако не е много студено да го изкараме малко навън и това е при нас

# 547
Здравейте! Аз чакам Хриси сда яде (след малко) и ще я нахендря в космонавта и излизаме ... малко е студеничко, но недостатъчно...но недостатъчно  Grinning

# 548
Здравейте,и ние днес ще посетим педи...миналия петък го водих заради хремата-каза че е здрав и е от зъбите,но вече не мисля че е от зъбите,започна да вдига Т,вече съвсем нищо не иска да яде,най-много     5-6 лъж.кисело мляко и това е за цял ден...инъче вече яде портокал  Laughing  много му хареса и нямаше последващи реакции от него,от понеделник сме на държавна кухня,но той както нищо не яде,може да си ги хвърлям храните  Thinking

# 549
май доста покашлят ....

# 550
Стани ако ти действа успокояващо едно друго бебенце с което излизаме, така му проби зъба с хрема и Т  Hug но една консултация според мен не  е излизашна Simple Smile

# 551
Марти е с полипи по гърлото и за да спрем евентуален бронхит вече е на антибиотик  Confused  толкова е кисел,само мрънка,плаче,целия е мокър от слюнки,носа не му дава мира,кашлицата и тя....абе филма е пълен....вода не мога да пия,все трябва да е в мен

# 552
Здравейте, отдавна не съм се включвала, но с малкото щураче не остава време . Става все по-активна, не се спира, вече прави по няколко крачки самичка със засилка разбира се от дивана до масичката и т.н Миналата седмица и Арлина беше с хрема, но се оправи бързо само с физиологичен разтвор. Бързо оздравяване на болните бебчета Hug . За обувките, взехме много сладки боти от естествен велур с твърда подметка, тъй като навън стои в количката само ако спи, единствения проблем е, че са с връзки и си ги развързва. И едни апрески за сняг, но тях още не сме ползвали и нямам отзиви. Мен вече ме е обхванала предколедна треска, и вълнения за рождения ден, вие вече обмисляли ли сте подаръците?

# 553
baloncheta и аз съм на такава тема в ума си  Party   при мен подаръка за рд е измислен,сега се опитвам да измисля подаръка за Коледа  Thinking 
мислих като първи рожден ден да го отбележим в тесен семеен кръг в някой ресторант,но вчера гледах снимките на една мама от парка,миналия месец нейното бебче стана на 1год и са го празнували с деца и малкия много се е забавлявал...та сега ми дойде на ум да празнуваме и с деца...тъй като 19.12 е петък,а всички са на работа бях решила с възрастните да празнуваме на 20.12,и сега си мисля дали на 19.12 да не събера деца у дома  newsm78 Thinking   имам още време,все ще го измисля  Laughing Grinning  аз обичам отдалеч да си потготвям нещата,инъче съм го записала на фотосесия за рд де  Laughing

# 554
Добре че каза фотосесия да я запиша и аз  Mr. Green иначе рд ще бъде в тесен кръг Simple Smile аз не обичам много големи тържества ...а подарък знам за рд какъв ще е ама за Коледа не знам и без това на Хриси и е имен ден тогава и ще празнуваме по активно Simple Smile  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт