ДЕКЕМВРИйчета 2013

• 31 233
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
mamenca moje li da mi pratite link za nashata feisgrypa,az sum dobavena kum oktomvriiki ,no mi se 6te i v nashata si grypa da si pi6em , a i 4rez facebooka gledame malkite kolko sa porasnali ot tyk ne moje Stuck Out Tongue
Роси дай си мейла за да те добавим,защото групата е скрита и без да си добавена няма да можеш да я виждаш

# 586
  • София
Sweet dreams Дано никога повече не се повтаря и не преживявате това,никой да не го преживява.
marinela_meri Моят цикъл винаги е бил като часовник,дори и след раждането.Дойде в 6 месец,изобщо не ми е бил болезнен,съвсем нормален,после ми дойде след 28 дни,пак нормален,но после не дойде повече време,после дойде,нещо не беше наред и аз веднага отидох на преглед и се оказа,че имам малка киста Sad Не казвам,че  задължително е нещо такова,просто може да си е нормално,но винаги при някаква промяна в цикъла трябва да се потърси мнението на специалист Simple Smile
sunshine1991 Аз ще правя прощъпулника тази неделя,ще сме ние с мъжа ми,бабите,дядовците,вуйчото и чичото-семейството Simple Smile
Знам,че се прави понеделник,сряда или неделя,постила се нещо бяло....чаршаф примерно и в единия и край се слага на масичка различни предмети,които си и избереш, от другия край към масичката търкулваш питката и малчо трябва да тръгне след нея и да стигне до масичката и да си избере нещо Simple Smile
Трябва да има деца на прощъпулника и едно от тях да тича с питката малко преди да се търкули,но при нас няма да има и пише,че може майката на детето да притича с питката Simple Smile Трябва да има и мед и сирене(него не помня за какво беше) и после детето да си хапне.
Но като напишеш в интернет има много информация,как се прави..........всякакви поверия и суеверия Simple Smile

# 587
# 588
Sweet dreams, дано повече не се повтаря това Hug
Мишо също имаше подобна криза миналата седмица, но при него беше в будно състояние.
Скрит текст:
Предния ден имахме гости, което го беше превъзбудило малко или много. Тъкмо му сменях памперса и щях да го слагам да спи следобедна дрямка, защото се прозяваше и триеше очички и го оставих в леглото. Той започна да плаче, взех го, но плачът стана истеричен, той ме блъскаше и не можеше да се успокои. Дадох го на баща му - и него го блъскаше и не спираше да плаче. Сложихме го в кошарата и започна да се блъска в стените, гърчеше се..плачът вече беше като виене, погледът много странен, празен.. все едно е неадекватен. Пробвах да му ударя шамар по бузката, да го разтърся, но без ефект. След около 10минути се успокои и заспа. След това си беше същото дете. Лично аз не съм търсила информация в нета, но го приех като криза от липса на сън и нервна преумора. Много беше страшно, по едно време се чудех да звъня ли на 112 и да няма някакво умствено увреждане

# 589
  • UK
Hug Hug
Ехооу, как сте? Имам въпросче Mr. Green Mr. Green ние, все още ,не сме проходили, но искам да ги извеждам зимата на снега, да им правя снимки, да творим снежни човеци и пр Crazy та, с какви ботушки ще обувате мъниците си? На нас буйките ни за прохождане са 15/16 номер и са ни големи ooooh! Та се чудя newsm78 с какво да ги обувам в снега? дайте идеи и линкове моля  bouquet

# 590
  • София
Аз купих едни ботушки на Капчица 18 номер. Ние също сме с 15-16 буйки и са ни ок. Но нямаше по-малки ботушки във Вис Виталис. А в по-малките пък не й влиза крачето заради чупката се оказа и сега сме само с тези.

# 591
aide molq napravete zatvorena grypata vav feisa,a ne skrita,4e ne moje nikoi da me dobavi,pra6tat mi link no ne mi se otvarq Sad

# 592
Благодаря ви за подкрепата, момичета!
Страшно си беше, щом за пръв път през живота си се обадих на бърза помощ. Само по себе си, само пищенето не би ме разтревожило толкова много, но съчетано с боледуването, инфекцията на окото и кръвта от окото... Но сега вече като имам представа какво е, ми е по-спокойно. И най-важното е, че не е здравословен проблем.
Явно не сме и единствените в групата. Дано по-бързо преминава този етап при всички, които имат този проблем.

# 593
Момичета можете ли да дадете идеи за следобедна закуска на децата, че Дейвид напоследък е само на банани, ябълки и бисквити  Laughing

# 594
а аз търся идеи за сутрешна закуска  Confused

# 595
  • UK
а аз търся идеи за сутрешна закуска  Confused
Супичка със сухари Mr. GreenНие, не щем традиционната попара, нито кус-кус, ама супата ooooh! как я омахват  hahaha за има няма 10 минути Joy

за следобед в ДК имат всякакви десерти, вчера беше кисел с дюля.Но е имало мляко с ориз с плод, крем с кайсии, крем ванилия  от днес и  пр.

# 596
Аз не съм му давала още мляко, а от тази седмица ще започвам с жълтък. Не мога да му измисля някакво разнообразие, а не съм го записвала на кухня.
За закуска му давам само попара със сирене и кус кус Simple Smile

# 597
от днес е на държавна кухня и честно казано си изяде всичко  Laughing  десерта беше мляко с ориз и си го хапна с кеф...обаче от 17ч съм се залутала да мисля утре сутрин за закуска какво да му дам като не иска нищо-попара не иска дори да опита,миналия ден сутринта бяхме навън,бях много гладна и си взех един сладък геврек-ами Марти ми го изяде  Embarassed Laughing   явно ще е достоен представител на моят род-ще си пада по тестените храни  Laughing  освен да опрятам ръкави и да почвам да меся  Thinking Whistling

# 598
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Здравейте, момичета  Hug

Отдавна не съм се отчитала при вас, виждам, че сте имали премеждия, радвам се, че всичко е приключило благополучно  Hug

За закуските и 2-та варианта може да предложите различни разновидности на каша Wink Моята си изяжда една купичка и после пита за още, давам й да гризе ябълка и е доволна  Peace

Малеее като ви чета за обувките   Shocked ние 18-ти номер го "минахме" още лятото, сега носи на батко си едни ботуши на "КиК" 21-ви номер, малко са й големи, може би 20-ти щяха да са й по-добре, тамън за януари в снега, ще са й добре  Peace

# 599
  • София
Влади е с обувки 20-ти номер,но за зимни едните са 21-ви другите са 22-ри,но като гледам са си напълни еднакви.
Момичета,аз затова го записах на детска кухня,не защото ме мързи,да му готвя,както някои майки около мен казаха в началото,а сега и те записаха децата си,а по скоро заради разнообразието.То аз за нас едва измислям всеки ден какво да готвя,а за него........... В ДК има голямо разнообразие и за сега Влади ги яде с малки изключения,но все пак и той е човек и той си има предпочитания Simple Smile
За закуска редуваме,попара и мляко с бисквити и банан,това му е любимото,както казах той си има предпочитания и аз гледам да се съобразя с тях,иначе сме опитвали,грис,кус-кус,но той се мръщи и с нежелание ги яде Sad
А киселото млякото с бисквити и банан и разредено с малко вода,преди му ги намачквах и му давах с лъжичка,но веднъж много се разкашкаха и аз ги изсипах е едно шише,на което съм му отрязала част от биберона и той си го изпи с кеф.Но ме притеснява,че това си е доста калорично,защото аз слагам половин кофичка к.мляко,1 банан и 5 големи бисквити,а той изпива всичкото и иска още Simple Smile
А понякога давам и крем с бисквити,нещо като раздробена бисквитена торта  Laughing
Давате ли още АМ?

Общи условия

Активация на акаунт