ДЕКЕМВРИйчета 2013

• 30 358
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Днес моето мъниче става на 9 месеца   ura  Party Time  costumed034

Относно памперсите,ние ползваме на "Пуфис" и "Тожурс"(като съм по доволна) С "Памперс" имахме проблем и честно казано не съм доволно,но ги прехвалват......,но пък на всяко дете различни му понасят и други са доволни от тях.
За млечната кухня,днес проверих при нас е от 10 месечна възраст,така че може и да го запиша,като дойде време Simple Smile

# 76
Добре дошла мери2013 .
Герито87  честита месечинка !!!
Ние сме на Памперс 5  и съм доволна.Другия месец и аз ще пробвам детската кухня,че имаме още пюрета .Върнахме се от почивката,диването така се радваше в басейна,усмивка до ушите.От няколко дни Алекс отказва сутрин да яде АМ,май ще го спираме .Все още не пълзи и няма зъбки Simple Smile

# 77
Добре дошла Мери  Hug
 Аз да се похваля вече пълзим и прави опити да се изправя, не знам но постоянно трябва да съм покрай нея, представям си като проходи какво чудо ще е  Joy Иначе пък все още си чакаме зъбките,  почнахме да пиех Дентокинд и Шуслерови соли 2, и май сме по спокойни от колкото преди, или пък вече сме по- голями  newsm44

# 78
при мен разнообразието идва не от месата,а от зеленчуците-броколи,карфиол,спанак,грах,зелен фасул... (за това се сещам в момента)  ,месата си ги имам у дома...но определено ми е по-лесно и удобно на кухня.....ето ви сайта на кухнята от която взимам и вижте какво предлагат
http://valshebnik.net/     и     http://herrbebe.com/?page_id=18
и ние сме Памперс

Друга ми беше мисълта, ама...карай. Имам предвид, че зеленчуци вече има всякакви и по всяко време, разбира се не бих купила нитратни, които тепърва излизат всеки сезон, но месо- примерно пуйка, заек, агнешко хич не мисля, че всеки и по всяко време ще ги намери. Да не говорим за някои абсурдни комбинации-аз не бих сготвила броколи с каквото и да е месо, както и карфиол/ за дете особено/. Освен това с всички меса могат да се готвят и ориз и картофи. За това считам, че месото е основата на комбинацията. Разбира се и постни ястия са възможни доста.

Последна редакция: сб, 23 авг 2014, 15:31 от Bonbonska

# 79
  • София
Суперслимс, а колко тежите? Ние сме на памперси 4-ка, но имаме цяло кашонче 5-ца, чудя се кога ще са й ОК за нощно. Но ние сме слабички - 7,200 още. Но високи 71 см Simple Smile
 Кате Пате, зависи какво производство са пампетата. Ние нашите ги взимаме по нета от Амазон или поне да са полски, а не турски. Проблеми нямаме с тях. Но може би си зависи от бебето също.

# 80
Вилхелм тел, права си зависи от произхода.
Абе я да питам, простете за невежеството, но как става поръчката от този Амазон  newsm78
1. С каква карта се плаща /намам кредитна/
2. Как става доставката
3. Къде и за колко време се доставя стоката
4. Колко струва доставката
5. Защо даден артикул има няколко цени и какво означават
6. О, свещена тъпота! сори ако прозвучат глупаво въпросите ми, но съм скарана с интернет търговията, пък гледам, че доста взимат от въпросния сайт, та...

ще съм благодарна ако някой обясни /като за мен  hahaha / , че не ми се рови и за това в нета.   bouquet предварително

# 81
Вилхелм Тел на 18 август Алекс тежеше 9200 кг/72 см

# 82
Вилхелм тел, права си зависи от произхода.
Абе я да питам, простете за невежеството, но как става поръчката от този Амазон  newsm78
1. С каква карта се плаща /намам кредитна/
2. Как става доставката
3. Къде и за колко време се доставя стоката
4. Колко струва доставката
5. Защо даден артикул има няколко цени и какво означават
6. О, свещена тъпота! сори ако прозвучат глупаво въпросите ми, но съм скарана с интернет търговията, пък гледам, че доста взимат от въпросния сайт, та...

ще съм благодарна ако някой обясни /като за мен  hahaha / , че не ми се рови и за това в нета.   bouquet предварително
 Аз също не съм поръчвала от интернет сайтове,но виж какво намерих, може да ти е от полза.
http://shteki.com/?p=480    
Но все пак и тези, които пазарят да си кажат мнението!

# 83
Stediq, по-хубаво обяснение от това здраве!
Благодаря за полезната статия   bouquet

П.П. Ние сме на тройка още. Седи си от доста време една четворка отворена, ама му бяхя като кюлоти и даже пропусна памперса.  Почвам да му се притеснявам, че качва малко 100-200гр. на месец, иначе си папа.

Герито87, пропуснах те. Честита месечинка   bouquet

Последна редакция: нд, 24 авг 2014, 09:28 от Kate pate

# 84
Пак аз Simple Smile
Извинявам се ако сте засягали темата, но давате ли Вигантол все още и по колко капки на ден?

# 85
Катенце аз съм давала и давам, защото фонтанелата ни беше много голяма и педи каза, че нямаме хумаво лято и си и давам по 1 капка

# 86
Ние Вигантола го спряхме, защото на последната консултация докторката каза, че фонтанелата почти се е затворила и да не го давам повече! Така, че по-добре това да го прецени педиатърката ви!  Simple Smile

# 87
Ами да ви кажа, нашата педиатърка никога нищо не ми е казвала по въпроса, аз сама реших да му давам, след като са ми казвали приятелки, а и съм чела. Но и неговата фонтанела е горе-долу затворена. Не напълно, но още малко, та се чудех какво да правя. А и аз давам по една капка всяка сутрин, откакто разбрах. Но и не знам достатъчно ли е, а и дали изобщо е нужно повече да давам... Ще повдигна въпроса на следващата консултация, просто бях забравила за това, но явно май трябва да си записвам пак въпросите като отидем на преглед Simple Smile EГН-то си казва думата...

Да се похваля, Марти вече сутрин прояде кисело мляко с бисквити /алилуя  Praynig /
След като ми отказа почти всички други видове закуски различни от АМ. И след като първия път след като опита млякото с бисквити оповръща всичко живо и ме изплаши... но не се отказах и лека-полека прояде. /ма то си вкусно бе  Laughing , как да не го харесаш! и аз си хапвам с него понякога/

# 88
на мен педи ми беше казала преди месец-два да давам Вигантола по 1 капка 1-2 пъти в седмицата,да но като бяхме по морето,после на балкана съвсем забравих за тоя Вигантол и близо 2 седмици не бях давала,сега започнах да давам пак но той си взима достатъчно естествени витамини,по цял ден сме по улиците  Laughing

# 89
Kate pate аз временно спрях Вигантола,че при прегледа при ортопед се оказа,че костите на Алекс са се калцирали прекалено за възрастта ,а фонтанелата  е още голяма и на есен пак ще продължа.Та мой съвет е да се консултираш с лекаря  задължително.

Общи условия

Активация на акаунт