Получавате ли нежност от човека до себе си?

• 16 782
  • 84
  •   1
Отговори
От скоро съзнателно ме мъчат разни мисли в главата ми, размисли, които реших да споделя с вас. Мисля си за любовта, за връзките, чудя се какво трябва да съдържа една връзка в себе си, за да е пълноценна и да те прави щастлив и удовлетворен.Знам, че няма определен алгоритъм.Не това целя, да създам план-конспект с нещата, които трябва да се правят. Мисля, че всичко трябва да идва от вътре, от душата... всяко действие, всяко докосване.На скоро имах щастието да усетя подобно нещо и се чудя...
Получавате ли нежността, от която имате нужда от вашите половинки без да си я просите... Случва ли ви се просто да стои над вас и да ви гали с часове, защото вижда усмивката ви, когато го прави... такава ли трябва да е една връзка, да изгаряш при всяко докосване, да копнееш за още и още, да си в душевен екстаз при всяка дума прошепната в ухото ти... и колко време траят тези усещания... реално ли е или това е един човек , който се появява в живота ти, за да ти покаже какво желавш и после си тръгва като взима всичко със себе си и ти оставя само прекрасният спомен и високо вдигнатата летва за следващият кандидат за сърцето ви. Има ли жени, които са щастливо женени с такъв човек, с някой който те кара да го желаеш при всяка ласка... такъв който за него секса не е просто "хайде..., готова ли си" , да те пипне на 2 места, да те целуне по-страстно и да започвате. Грешно ли е да искаш повече, грешно ли е да искаш нежност, ласки, да искаш всяка част от тялото ти да се наслаждава , а не само една - две...
Като бях по-малка личната ми лекарка ми каза да внимавам, да не избървам със секса, защото за да изпитам истинско удоволствие от него, то трябва да отделя много повече време на подготовката, от колкото на самият акт....Склонни ли сме да правим компромиси, за да не сме сами, защото си мислим, че няма да намерим такъв , който да ни кара да настръхваме... , надявам се поне малко да ме е разбрал някой от читателите на моите кратки размисли  Hug

Последна редакция: нд, 18 яну 2015, 10:42 от Редактор*

# 1
Звучи като да си кръшнала и сега да сравняваш. Ако бъркам - извини ме. Следващите ми разсъждения са на база това предположение обаче.

... реално ли е или това е един човек , който се появява в живота ти, за да ти покаже какво желавш и после си тръгва като взима всичко със себе си и ти оставя само прекрасният спомен и високо вдигнатата летва за следващият кандидат за сърцето ви.
Ами честно да ти кажа, в повечето случаи /но не във всички/ е по-скоро второто.

Има ли жени, които са щастливо женени с такъв човек, с някой който те кара да го желаеш при всяка ласка... такъв който за него секса не е просто "хайде..., готова ли си" , да те пипне на 2 места, да те целуне по-страстно и да започвате.
Да, има такива жени.

Грешно ли е да искаш повече, грешно ли е да искаш нежност, ласки, да искаш всяка част от тялото ти да се наслаждава , а не само една - две...
....Склонни ли сме да правим компромиси, за да не сме сами, защото си мислим, че няма да намерим такъв , който да ни кара да настръхваме...
Ами това всеки сам си го преценява - за някои е грешно, за други нормално. Зависи дали човек е обвързан или не и какви са моралните му разбирания за нещата. И да, много хора са склонни да правят компромиси, за да не са сами. Аз познавам такива хора.

# 2
Сигурно си се влюбила, оттам и тези твои реакции, изгаряне, копнения и душевни екстази. А може би човека е добър любовник.

Което мисля, е различно от това един мъж да се отдаде напълно и безрезервно, с онези паузи, специалните паузи, когато те слуша и откликва, чува и откликва... и онези допири навреме, на място, когато не оставя никакви пространства между вас двамата, във всякакви смисли и на всички нива.

Едното е когато ти помагаш на преживяването, като влагаш голям емоционален заряд към самата личност на човека + уменията му на любовник (може, може да е брилянтен!) - ето ти една отлична комбинация.

Но по мой опит, мъжете остават, когато го има това второто, пълното разтваряне и отдаване. И най-техничния любовник не може да го симулира. За него ти трябва да познаваш добре своите стандарти и мъжете като сближаващи се същества. Тогава някак си, никой не може да "вдигне летвата", защото първо, ти отдавна си я сложила високо и второ, под нея няма да мине номера с добрия любовник, който те изоставя.

# 3
  • тук-там
................Има ли жени, които са щастливо женени с такъв човек, с някой който те кара да го желаеш при всяка ласка... такъв който за него секса не е просто "хайде..., готова ли си"...... .

Има, но това не им пречи да искат още и още. Peace
Не само секс.

# 4
Получавате ли нежността, от която имате нужда от вашите половинки без да си я просите... Случва ли ви се просто да стои над вас и да ви гали с часове, защото вижда усмивката ви, когато го прави... такава ли трябва да е една връзка, да изгаряш при всяко докосване, да копнееш за още и още, да си в душевен екстаз при всяка дума прошепната в ухото ти... и колко време траят тези усещания... реално ли е............................
Има ли жени, които са щастливо женени с такъв човек, с някой който те кара да го желаеш при всяка ласка... такъв който за него секса не е просто "хайде..., готова ли си" , да те пипне на 2 места, да те целуне по-страстно и да започвате. Грешно ли е да искаш повече........
Да, напълно реално е.И не е грешно, а дори е задължително да искаш още, и още, и още....
На мен ми се случи 2 пъти.С първия мъж се разминахме в живота, поради разни обстоятелства, но с втория сме вече 25 години заедно.И аз на моменти се изумявам как мъж може да е толкова всеотдаен, любвеобилен, нежен и т.н., но ето, има ги.
Не мисля, че жена, която е "опитала" подобен мъж, може да се задоволи с нещо по-малко.Тя и да не иска, все ще търси нещо, което е над летвата.....дори подсъзнателно.

# 5
# 6
  • София
Получавам и й се наслаждавам от сърце. Аз съм си глезана, обичам да ме гушкат, да не галят по кожата, да ми правят масаж, да ме чешат по гърба Laughing Тактилният израз на любов ми е много важен. И да, нормално е, ако си такъв тип човек, да си го тръсиш и да ти е криво, когато липсва. Знам, защото ми е липсвало и е много по-депресиращо от липсата на всякакъв друг тип комуникация. Може да ми мълчи три дни, но ако не ме погали три дни, ще започна да нервнича.
Също толкова нормално е да си друг тип човек, за когото това не е съществено. Има много хора, които направо не обичат да ги мачкат и пипат навсякъде. Няма лошо, стига да не се съберат в двойка гушльо и ледена принцеса Laughing
И горното няма нищо общо със секса. По-скоро е до особености на нервната система.

# 7
аз няма да анализирам нито теб, нито повода , дето те провокира да питаш...
 9 години  бях във връзка, където липсваше всяка от изброените от теб красоти ,
разбирахме  се , не сме се карали ,уж всичко си вървеше ,
 ала гаджето ми никога не проявяваше нежност към мен, и понеже това ми беше първата любов  аз го намирах за ' нормално". , не разбирах , че нещо ми липсва.
 Когато се разделихме ( дори без скандали ) с  половинката ми  , мъжете , с които съм била интимна , гонех веднага след секса , имах 1001 оправдания за по екстремно изнизване , ако аз съм гостенката  Laughing--не можех да си представя да си губя времето в гушкане, галене..не дай боже да се събудя до някой!!!!  Naughty

От две години го срещнах--Него- не исках връзка, в началото  държах речи с предупреждения как не искам да бъда гушкана , целувана , лигавена, все го напусках-обяснявах колко съм си самодостатъчна, оправна, завършена ...бля бля

Той все клатеше глава и се съгласяваше с мен, обаче винаги е бил много нежен, много, много любовно настроен към мен и тялото ми .
и някак така с търпението си  ме научи- да се гушкам, да го целувам , да мисля за него , да ми липсва......вече две години се събуждам до него - гола в ръцете му - през деня се целуваме често , постоянно си оставяме любовни бележки из апартамента,задължително намираме време да останем  сами ,  имаме си традицийки, които спазваме, абе изобщо отделяме от енергията си , за да поддържаме връзката си .  началото ми беше много необяснимо как може мъж да е толкова отдаден на връзката си  Embarassed,

Прекрасно е!
Аз се научих, че истинската любов наистина носи смисъл и сила със себе си! А този ,с който идва тя, ти дава ( и получава от теб) точно това от което се нуждаете   Wink
 Съвсем искрено ти пожелавам да намериш точно тази любов- да те усмихва и настръхва , без предупреждения и въпроси  "хайде..., готова ли си"  Hug

И да, нормално е,ако си такъв тип човек, да си го тръсиш и да ти е криво, когато липсва.
Също толкова нормално е да си друг тип човек, за когото това не е съществено. Има много хора, които направо не обичат да ги мачкат и пипат навсякъде. Няма лошо, стига да не се съберат в двойка гушльо и ледена принцеса Laughing
И горното няма нищо общо със секса. По-скоро е до особености на нервната система.

Ама и с това съм напълно съгласна  Peace, стига да знаеш от какво действително се нуждаеш.....

Последна редакция: чт, 21 авг 2014, 01:01 от Serendipity*

# 8
2 Bad не съм кръшнала, поне не физически, не съм имала нищо с този човек, освен това че му разреших да ми покаже ласки, да ме гали, да ме гушка и прочие...
Да, знам че има такива жени, но се чудя, дали го правим, защото е по-удобно да боли от познатото, от колкото да се впуснеш в неизвестното или просто защото знаем, че такива неща не се случват или пък ако се случат, после много боли и сравняваш всеки следващ.
Nesiha не знам, може и да съм се влюбила... , обаче съм съгласна за емоционалният заряд към самата личност Simple Smile а колкото до това какъв любовник е , не знам в действителност, дори не сме се целунали, но по всичко останало съдя, че е невероятен, но според мен не би могъл да е такъв, ако и той не влага емоционален заряд.
Wild_rabbit хората никога не се примиряват с това което имат, винаги искат повече и повече, за това понякога не могат да го оценят правилно...
Krasi * и аз мисля, че е задължително да искаш, както и да даваш, въпреки че лично мен ме е страх и от двете по малко и аз не мисля, че вече ще се задоволя с по-малко...
nefertari34 блазе ти Simple Smile
belinda Напълно съм съгласна с това, че зависи от човека, аз съм като теб, много обичам да се глезя, но до сега не съм попадала на мъж, който да прави това което обичам без да го моля, без да му омръзва след 5-тата минута, без да иска секс веднага след като ме е погалил два пъти (явно аз не съм случвала на мъже като се замисля...хмм).Да, аз не говорех за секс Wink
Serendipity* много хубаво си го обяснила и се радвам за теб, дано на всеки му се случи Simple Smile В моята връзка липсва точно това и аз се усещам, че много ми пречи, още повече след този случай.Обожавам някой да показва вниманието си към мен по този начин . казваш "...постоянно си оставяме любовни бележки из апартамента,задължително намираме време да останем  сами ,  имаме си традицийки, които спазваме, абе изобщо отделяме от енергията си ..." ето това съм се опитвала аз да го правя, но не се получи, той само се наслаждава и то понякога
Благодаря за пожеланието  Hug Hug Hug

# 9
  • Blondeville
Да, получавам нежност непрекъснато  Heart Eyes И двамата изпитваме силно желание за нежност и близост един с друг, физическа и емоционална. 

# 10
Мда, получавам, даже на моменти определено ми е в повече..
Но и свиквам все още и много-много не се дърпам, защото виждам любовта в очите му..

# 11
  • София
до сега не съм попадала на мъж, който да прави това което обичам без да го моля, без да му омръзва след 5-тата минута,
Е, сега, да не излезе от написаното от мен, че моят с влизането се хвърля да ме гали Laughing Някой път и аз си прося или търгувам - 20 минути масаж на гърба=мусака hahaha

# 12
Да,получавам.Въпреки че сме женени от 5 години и сме заедно от 7,съпругът ми винаги ми обръща внимание,прави ми изненади,комплименти,винаги ме прегръща и целува,говори ми нежно и наистина виждам в погледа му,че е искрен.Много сме сплотени и влюбени и въпреки забързаното ежедневие,децата и всички грижи около тях,винаги намира време да отидем на ресторант само двамата,да сме вкъщи само двамата и той да сготви вечерята.Винаги ми е показвал,че съм на първо място,и че съм единствена за него. Heart Eyes

# 13
о... колко хубаво звучи super.mama
belinda хахаха това с мусаката много ме развесели Simple Smile) хахха интересен подход Wink

# 14
  • София
Получавате ли нежност от човека до себе си ?
Да.

Общи условия

Активация на акаунт