На море в Гърция 2014 - X

• 60 787
  • 778
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Аз да питам и за колата да носим ли големия талон , че е на лизинг.

Не се засягай, ама точно това имах предвид вчера. Информацията, която те интересува, я има на първа страница.

# 481
paolina_pvp, не искам да ви се меся в избора, ама ако не сте ходили във Вурвуру, имай предвид, че на 6 възрастни ще ви е много скучно там. Има всичко на всичко 2 таверни и една пицария и близкият плаж Кариди е пълен с деца. Иначе за вили погледни в този сайт. От него си намерих страхотна вила в Закинтос  Peace
Много благодаря за бързия отговор. Чак толкова ли нямам какво да се прави? Ние можем да си стоим и в дворчето вечер, ама не всичките вечери ....
Уф, времето ме притиска вече, трябва да се резервира нещо, но уви, късмета не е на моя страна Sad

# 482
  • София
Зависи за колко време ще ходите. Ако идете за 5-6 нощувки и отделите по 1 вечер на всяка таверна (препоръчвам Горгона), няма да е толкова зле. Сега се сетих, във Вурвуру дават лодки под наем. Може да си наемете и да се разходите до остров Диапорос, който е наблизо. Бих поровила и аз за вили, ама след малко заминаваме и нямам време  Laughing Дано някой да се включи с конкретно предложение  Peace

# 483
Аз да питам и за колата да носим ли големия талон , че е на лизинг. Благодаря на петерки. Той ми писа и очаквам и Блед, която е най-голямата познавачка тук, както виждам.

Тогава всички стоим тихо и чакаме Блед да отговори. А ти защо не си я попита директно нея на лично съобщение?

Писах и исе надявам да ми отговори. Не сте много любезни!

# 484
Аз да питам и за колата да носим ли големия талон , че е на лизинг. Благодаря на петерки. Той ми писа и очаквам и Блед, която е най-голямата познавачка тук, както виждам.

Тогава всички стоим тихо и чакаме Блед да отговори. А ти защо не си я попита директно нея на лично съобщение?

Може да не са любезни,но ти направи ли си труда да прочетеш 1-ва страница,там си пише.
Но за да не се затормозяваш ще ти го напиша Големият талон е ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН.
Може да не Ви проверят,но отговорноста си е ваша.

# 485

Може да не са любезни,но ти направи ли си труда да прочетеш 1-ва страница,там си пише.
Но за да не се затормозяваш ще ти го напиша Големият талон е ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН.
Може да не Ви проверят,но отговорноста си е ваша.

smile3511 Аман от тоя голям талон,бе!!! Хиляда пъти се пита и повтаря едно и също нещо! Започнах да го сънувам - един такъв ламинираничък, лъскавичък  Mr. Green Предлагам под всеки пост, вместо подпис, форумките да изписват:
НОСЕТЕ ГОЛЕМИЯ ТАЛОН !

# 486
  • София
Ние нощес мислихме да тръгнем ама и аз през 2 сайта гледам времето се разваля за 3-4 дена и се чудя дали да не тръгнем към четвъртък  newsm78
Не знам какво да правим хем ми се иска да тръгнем днес ама ако е гадно, ще ме побъркат децата да се чудят какво да правят.
Началото на лятото така ходихме до Турция уж там по топло уж не знам си какво , ами един път не се топнахме нито в басейна нито в моерето и сега ако е пак така ще се гръмна  Mr. Green
Чакам мъжО да дойде да го видя какво ще реши.

п.п. Я кажете къде си държите всички тези документи като сте на почивка. Големият талон+ паспортите  newsm78
На мен проблем ми е талона това голямо ламинирано нещо къде да го сложа и как да го нося. Говоря не за по пътя ами за престоя  Laughing

# 487
Ние нощес мислихме да тръгнем ама и аз през 2 сайта гледам времето се разваля за 3-4 дена и се чудя дали да не тръгнем към четвъртък  newsm78

Офф, и аз съм в същата чуденка. Как е възможно - до преди няколко дни (уикенда не съм проверявала) прогнозата беше прекрасна. Днес отварям и...нямам думи. Дават го до петък да не спре да вали, където отиваме.

# 488
Прегледайте всички сайтове, gismeteo, accuweather, meteo.gr, http://www.bbc.com/weather/251833?day=1, на този можеш да видиш как се движат облаците. Ако е само облачно, без гръмотевици, аз бих тръгнала, защото морската вода е топла и точно няма да изгорите от първите дни.

# 489
  • Пловдив
Мен повече би ме притеснило наличието на силен вятър, другото се оправя сравнително бързо , но вятъра е неприятен .  Миналата година по това време на Ситония се появяваха облаци или много краткотраен валеж без да е имало изцяло дъждовен или без слънце ден.  Peace

пп. Няколко снимки от  Erasmio beach, много близко до БГ добро плажче, но много открито и ветровито за съжаление, пясъкът е беличък , ситен и фин, хареса ми като даденост повече от Керамоти.

Последна редакция: пн, 01 сеп 2014, 12:01 от aH~

# 490
Да, в различните прогнози дават от време на време слънце, но съм притеснена основно, защото ще сме на палатки. Вярно, има воден стълб, но ако вали наистина няколко дни подред...не знам.

# 491
Здравейте момичета,
и ние сме се запътили към Гърция през септември и по-специално Вурвуру. Ние сме 6 човека компания (без деца) и ни се иска да си наемем вила или апартамент. Тук идва трудната част - или е заето за нашите дати или цените са твърде високи. Молбата ми е следната - ако някой от вас е ходил в подобна вила/апартамент, която не е обявена по сайтовете (или само в някакви по-незнайни сайтове) нека сподели. Много ви благодаря Simple Smile

Паолина, ние бяхме началото на юли на Вурвуру и нощувахме тук:

http://www.studios-dimitra.com/

За първата седмица на юли студио за двама (с резервация направена още февруари), цената ни беше 35 евро. Може да провериш каква цена ще ти дадат за септември за апартамент. Успех!

# 492
Момичета, защо се влияете толкова от прогнозата? И дъждът има своето очарование, а да се къпеш в морето, което все още е толкова топло, и над теб да се спускат водни струи е супер готино изживяване.  Crazy Точно такъв спомен пазя вече 20 години от едно септемврийско китенско море - всичко друго паметта е изтрила, но чувството от съприкосновението с двете водни стихии е живо и до ден днешен.  Flutter

# 493
На мен проблем ми е талона това голямо ламинирано нещо къде да го сложа и как да го нося. Говоря не за по пътя ами за престоя  Laughing
Това е голям проблем. Обикновено паспортите и другите по-важни и обемисти документи мъжа ми ги дава да си ги нося в чантата по време на пътя. Така е по-удобно когато се наложя да вадя паспортите или нещо друго докато мъжа ми кара. Като стигнем хотела всичко отива в сейфа на стаята, обикновено по хотелите има сейфове. Малко по-рядко се срещат в Гърция, незнам по каква причина, сейфовете де, но досега сме случвали да има. Голяма разправия си е да изгубиш големия талон или недай си някой паспорт на децата например. В Гърция не ни се е случвало да ни спират да ни проверяват паспортите когато сме били на почивка, затова и не ги разнасяме с нас.

# 494
Ама нали идеята е, големият талон да е с теб, ако те спрат в страната, не само на границата  newsm78 или не съм разбрала правилно? Т.е. в сейфа в хотела не върши работа Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт