Интериорен стил по аматьорски - 25

• 83 820
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
  • Варна
Марокански лампи имаше скоро във Вивре - бяха на цена от около 60 лв. Сега съжалявам, че не купих. Но ако следите мисля, че пускат често.
Merci.
Явно съм изпуснала.

# 541
  • Майничка
Марокански лампи търся и аз, за подарък за нова къща на приятелка.
Бяхме решили 5 семейства да се кооперираме и да й подарим шалтето за спалня, което се вижда в дъното на тази снимка,
Скрит текст:
даже цената намали майсторът, ама тя отказа - трябвало да го носи на химическо чистене, нямало да се побира в пералнята... проза някаква.

# 542
Ема, помоли Веси да ти направи такъв калъф за някой фотьойл, тя е майсторица на пачуърка!

Гаргамела, проза, проза, ама истина Laughing То ще й излезе златно това шалте на приятелката ви. Като знам цените на химическото чистене напоследък... Аз вече постепенно изваждам от употреба разните химикопочистваеми дрехи. Направо разорение са.
Иначе шалтето е хубаво, да. Ще споделиш ли цената му?

# 543
Поръчайте си онлайн.  В немския Амазон откривам на доста прилични цени:

Птица, благодаря ти, че ме подсещаш за Веси.

Освен че е скъпо химическото чистене, не чистят добре. А и не ми харесва миризмата на дрехите след това. Като гледам за дрехи, един от критериите ми за избор е да се пере Peace

# 544
Марокански лампи имаше скоро във Вивре - бяха на цена от около 60 лв. Сега съжалявам, че не купих. Но ако следите мисля, че пускат често.

Има още един модел останала, но нещо не е моята. А цената е супер, струва ми се, че принципно са много по-скъпи  Confused.

Ето я:

http://www.vivre.bg/p-231174/%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D0%BB%D0%B … %B9_techno_cupper

Преди искаше регистрация, за да се вижда, сега още ли е така? Аз го виждам, но съм регната, та не знам дали се вижда от всички  Rolling Eyes

А Веси работи ли за продажба? И могат ли някъде да се видят нейни неща?

Ема, благодаря за линка   bouquet Да видим как ще се разберем с немския  Confused

# 545
  • Майничка
Птица, последно беше 900лв.

Ема, мерси за линка, това
Скрит текст:
и това са моите лампи в хола и трапезарията, само че с отворена чашка, за миньонки - нормални и енергоспестяващи. Сега си открих от този тип дълга, за коридора.

Последна редакция: пт, 26 сеп 2014, 11:55 от gargamela

# 546
Нормално! Изработването на такива нещица е твърде времеемко занимание. Но пък с уникален и прекрасен краен резултат Heart Eyes

Не знам дали работи за продажба Веси, но не пречи Ема да я попита.
Има и други момичета, които го работят, повечето със сигурност и продават.
Ето я темата за пачуърка във форума http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=510172.0;topicrefid=19
Заглеждам ги често, за съжаление, не са много активни.

Ето това е прекрасно и слънчево точно като харесаното от Ема https://www.etsy.com/listing/53050031/modern-baby-quilt-or-lap-quilt-gender

Последна редакция: пт, 26 сеп 2014, 11:59 от птица

# 547
  • Варна
Ема, Раличка, златни сте. Мерси.

Това си харесах.
http://www.amazon.de/Marrakesch-Arabische-Deckenleuchte-Alia-wei … C5QK37GWPF485ZS9Y
Сега, ако някой ми разясни как точно става поръчването, ще бъда много благодарна  Heart Eyes При все, че съм го учила този език, пак нищо не разбирам Embarassed Всичко ми е излетяло от русата глава.

Последна редакция: пт, 26 сеп 2014, 12:22 от Приятно ми е - Богиня!

# 548
Боги, трябва да се регистрираш при превозвач, примерно Гъбко. Там е обясняно и какви техни данни трябва да попълниш. Имаш и доставка до адрес 7,90 виждам. След това слагаш в количката и отиваш към плащане.
http://www.amazon.co.uk/Alia-Arabic-Ceiling-Light-White/dp/B005Q … ywords=Marrakesch Ето я твоята лампичка и в английския, ако там ще ти е по - лесно.  Hug От същият продавач е.

# 549
На мен ми харесват и двете лампи,и тази от Амазон, и тази от Вивре!

# 550
  • Варна
Богиня, фирмата превозвач за Варна на стоки от Германия е КД шопинг. Взимат 4 лв. на кг. Купуваш лампата от Амазон и за адрес на доставка пишеш техният в Германия. Всяка седмица имат курс към БГ. Аз поръчвах тиган от немския Амазон преди 3 седмици.

Получих си и огледалото от Вивре. Абе от къде идват тези работи? Звъняха ми за потвърждение от много странен и дълъг номер.

# 551

Получих си и огледалото от Вивре. Абе от къде идват тези работи? Звъняха ми за потвърждение от много странен и дълъг номер.
Мисля, че от Румъния идват  Rolling Eyes

Честито огледало! Само засмени да се оглеждате в него   bouquet

# 552
Лейди, идват от Румъния.

# 553
  • Варна
Благодаря ви, дами  bouquet

# 554
Помагайте хора!Днес дойде паркета, дизайнера на мебели и монтираха интериорните врати.Вчера опънаха тавана в дневната.Наредих парче паркет до вратата,спи града. С дизайнера избрахме цвят м/у паркета и вратите(за дневната+кухненския бокс иде реч) От там нататък шоу.Тази дограма златен дъб ми идва да я изкъртя,какво съм мислила като я поръчвахме незнам,ама по скоро вообще не съм мислила.Ужас някакъв,та сега дилемата е как да боядисам дограмата отвътре бяла,по скоро с какво.Дайте предложения.Фолирана ПВЦ се води. smile3511 smile3511 smile3511

Общи условия

Активация на акаунт