Интериорен стил по аматьорски - 25

• 83 781
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
И аз съм на вълна обзавеждане  ooooh! не ми се бе случвало отдавна. Купихме си кухня, поовехтяла но евтинка  Blush обаче не съм доволна от цвета на старо дърво. Имам въпрос  newsm78 Как мога да избегна момента с шкуренето тъй като имам прахова алергия и нямам пространство за работа. Мога ли да боядисвам направо върху шкафовете с акрилна боя  Thinking
Така изглежда кухнята на която искам да сменя цвета на вратичките

Зависи какъв е точно материала на вратичките и какъв цвят искаш да постигнеш.

# 586
Добро утро  bouquet

Съпружка, ето това е препаратът, който използвахме ние -
Скрит текст:

Има го в Бриколаж, на стелажите с боя и латекс, различни видове е   Peace

Дането, мисля, че по технологията боро контакт - акрилна боя ще успееш да се справиш, но попрочети в темата за преправяне на мебели - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=791670.msg29095122#new- доста ополезна информация има  Wink

# 587
  • DE
Благодаря момичета, знаех че ще ме посъветва някой. Какво представлява "Боро контакт"  newsm78 някакъв вид грунд ли или някаква друга химия? В чужбина съм и трябва да знам какъв материал търся. Цвета искам да е светъл, слънчев, бонбонено нежен  Crazy просто, за да отвори малката кухня, материала е дърво.

# 588
 Rallichka, благодаря!   bouquet

# 589
Моля  Hug

Дането, Боро контакт-ът е бетон-контакт де факто, грунд, който се полага преди боята за по-добро покритие. Има и др. видове грунд, но този е най-добър в такива случаи, така съм чела. Ако има лак в/у дървото, добре е да се зашкури, поне на места, ако не ти се занимава да шкуриш всички вратички. Аз нямам голям опит - боядисвала съм чам в бяло, но без боро-то (беше си натурален, без лак), след време започна да избива жълто и жълтее, но тъй като е за двора не ми бе толкова важно да е искрящо бяло. Успех   bouquet

# 590
Дами малко не по темата , но как успявате да се вреждате да купувате от онлайн магазина на Вивре ? може ли да споделите кога пускат новите си неща ? рано сутрин предполагам ? питам защото вече няколко неща ми хващат окото , но като видя резервиран и ми се плаче направо ..

# 591
Сутрин в 10.  Party Почакай ги, може да се освободят, обикновено се резервира за 20 мин.  Whistling

# 592
  • София
Добро утро  bouquet

Съпружка, ето това е препаратът, който използвахме ние -
Скрит текст:

Има го в Бриколаж, на стелажите с боя и латекс, различни видове е   Peace

Дането, мисля, че по технологията боро контакт - акрилна боя ще успееш да се справиш, но попрочети в темата за преправяне на мебели - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=791670.msg29095122#new- доста ополезна информация има  Wink
Бохемита го има и в строителната борса Ангро. Не знам за цена, но би трябвало да е по-евтино. Simple Smile

# 593
Следя често темата и сега "нахлувам" с един въпрос- кокво мислите за пейка при трапезната маса? Масата е правоъгълна, изчистена дължина 2метра на 1, досега бяха 6 стола /твърде малко са/, мислим да ги сменяме. Самата маса е разположена близо до стената, столовете са тапицирани, като над облегалката имат една дървена летва отгоре, която наместа надра и стената.Често самата маса стои плътно до стената. Дайте някакви интересни предложения. Помещението е едно цяло- хол, кухня и трапезария, като стила е изчистен, цветовете са венге, слонова кост и череша.

# 594
  • Варна
Следя често темата и сега "нахлувам" с един въпрос- кокво мислите за пейка при трапезната маса? Масата е правоъгълна, изчистена дължина 2метра на 1, досега бяха 6 стола /твърде малко са/, мислим да ги сменяме. Самата маса е разположена близо до стената, столовете са тапицирани, като над облегалката имат една дървена летва отгоре, която наместа надра и стената.Често самата маса стои плътно до стената. Дайте някакви интересни предложения. Помещението е едно цяло- хол, кухня и трапезария, като стила е изчистен, цветовете са венге, слонова кост и череша.

Аз съм с две ръце за пейката!
http://rejigdesign.com/benches-for-dining-table/

# 595
# 596
И аз съм "за" пейка, много "за"  Grinning Аз планирам нещо като ъглов миндер точно до трапез. маса, и нашето помещение ще е общо, така, че ще ми е интересно как ще си реализираш идеята  Wink

# 597
Идеята с пейката ще и е нужно време за "обработка" ... това много ми харесва

както и това заради по-високата табла. Ще е като акцент на дългата стена. Срещали ли сте нещо подобно из софийските магазини за унагледяване  Wink

# 598
Доника, пейки с висока табла има в made.com или понякога във Вивре, но си трябва много дебнене.
Арчо, нещата във Вивре се повтарят на 2 месеца, ако това ти помага.  Peace

# 599
Доника, пейки с висока табла има в made.com или понякога във Вивре, но си трябва много дебнене.
Арчо, нещата във Вивре се повтарят на 2 месеца, ако това ти помага.  Peace
Много хубави идеи си пуснала     bouquet
И аз мисля да слагам такъв вид пейка, или подобно- ъгъл,марокански миндери.  Но не съм намерила фирма засега.

Последна редакция: вт, 30 сеп 2014, 23:44 от candela

Общи условия

Активация на акаунт