Интериорен стил по аматьорски - 25

• 83 775
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
# 601
Момичета ,изтеглих си едно приложение за телефона от Google play  магазина, levis visualizer се казва и е много удобно нещо.Има каталог с бои,избираш цвета отиваш до стената която ще боядисваш и ти показва как ще изглежда  с този цвят.Ако има мебели още по добре защото ги регистрира и тях и добиваш реална представа коя боя е най подходяща.При мен проблема е ,че мебелите ще са готови края на февруари ,а дотогава  трябва да сме боядисали,но все пак добих представа.

# 602
Ето дотук я докарах аз с хола. Стените са без поражения след цикленето. Предстои да омаслявам. Честно казано, малко ми е притеснено. Много ме наплашиха паркетаджиите - щяло да почернее, било трудно за поддръжка, трябвало всяка година да се минава, като преди това се шлайфа и бла-бла...Знам, че преувеличават, но пък като чета характеристиките на маслото, там има изисквания за влажност и минимални температури на помещенията, в които ще се ползва (става въпрос за тези за вътрешна употреба), а при мен е и по-влажно и много по-студено (зимата не се отоплява) от тези норми. И с цвета не съм наясно какво точно ще стане. Взела съм безцветно, като може би ще се опитам сама леко да тонирам (имам допълнително черно и цвят дъб). Като цяло цвета не искам да жълтее, червенее, белее, кафенее, т.е. и аз не знам какво точно искам. Дано не оплескам нещата.

# 603
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз влизам да се оплача - този едногодишен ремонт вече страшно ми писна, а разни недомислици на финала ме вбесяват. Много се ядосвам и на Икеа, защото половината от нещата, които съм намислила да взимам от там и не съм им намерила аналог другаде, са изчерпани. Имам голяма драма с дръжките, които изобщо не се знае дали ще бъдат заредени. Намерих ги във френския  и английския сайт, сега ще правя някакви сложни поръчки от там, ще ми излязат златни  Twisted Evil Имам един гардероб в спалнята с 4 врати, на мебелиста му казах 3 врати да са огледални, 4-тата - от ПДЧ. Човекът явно забравил и си казал, че на 4 врати логично е две да са огледални и така ми ги носи - 2 огледални и 2 от ПДЧ. Сега не знам какво да правя - да поръчва 3-та огледална и да се чака още 2 седмици за нея или да се примиря и да ми ги монтира така. А не исках да има симетрия нарочно. Ако се раздели гардероба на половина - едната огледална, а другата - не как ще стои според вас?
Ето това е по проект, идеята ми беше от ляво на дясно 3 огледални врати, четвъртата от ПДЧ.
Скрит текст:
Допълнително имам страшно много работа, а малката е доста болна от някакъв вирус, с който зарази всички ни и сега си стоя вкъщи и ближа рани. Яко ми писна! Имахме сравнително безпроблемен ремонт, но дългото време на чакане, занимавка, взимане на решения, обикаляне по магазини, харчене на много пари вече ме изстиска като лимон.

Ема, много добре се получава. Мисля, че с масло ще стане супер, не се притеснявай. Какво масло взе? На мен пък точно обратното ми казаха за маслото - препоръчаха го като най-доброто покритие за дърво, което изисква най-малка подръжка.

# 604
Аз влизам да се оплача - този едногодишен ремонт вече страшно ми писна, а разни недомислици на финала ме вбесяват. Много се ядосвам и на Икеа, защото половината от нещата, които съм намислила да взимам от там и не съм им намерила аналог другаде, са изчерпани. Имам голяма драма с дръжките, които изобщо не се знае дали ще бъдат заредени. Намерих ги във френския  и английския сайт, сега ще правя някакви сложни поръчки от там, ще ми излязат златни  Twisted Evil Имам един гардероб в спалнята с 4 врати, на мебелиста му казах 3 врати да са огледални, 4-тата - от ПДЧ. Човекът явно забравил и си казал, че на 4 врати логично е две да са огледални и така ми ги носи - 2 огледални и 2 от ПДЧ. Сега не знам какво да правя - да поръчва 3-та огледална и да се чака още 2 седмици за нея или да се примиря и да ми ги монтира така. А не исках да има симетрия нарочно. Ако се раздели гардероба на половина - едната огледална, а другата - не как ще стои според вас?
Ето това е по проект, идеята ми беше от ляво на дясно 3 огледални врати, четвъртата от ПДЧ.
Скрит текст:
Допълнително имам страшно много работа, а малката е доста болна от някакъв вирус, с който зарази всички ни и сега си стоя вкъщи и ближа рани. Яко ми писна! Имахме сравнително безпроблемен ремонт, но дългото време на чакане, занимавка, взимане на решения, обикаляне по магазини, харчене на много пари вече ме изстиска като лимон.

Ема, много добре се получава. Мисля, че с масло ще стане супер, не се притеснявай. Какво масло взе? На мен пък точно обратното ми казаха за маслото - препоръчаха го като най-доброто покритие за дърво, което изисква най-малка подръжка.
О я да не ти пука къде ще ги чакаш за още една огледална врата .Слагай 2 огледални в средата и готово.Ще ти отразяват нещо и ще създават чувство за пространство.Аз като теб съм на края на нервите,ама нещо спрях да се ядосвам.След като ме застреляха с това ,че мебелите ще са готови края на февруари се кротнах.Ако това те успокоява и при мен детайлите ме вбесяват,ама си мисля после след като всичко е готова от към аксесоари ще разкрасяваме.Тук кожа на земята ,там възглавници,цветя ,пердета и др. красоти ,акцента ще е върху нещо друго не върху дръжки на врати и цвят на дограми.Споко.Да оздравявате бързо,това е по важно.

# 605
  • София
gadamer, искрено ти съчувствам, отлично си представям как се чувстваш, тегли им по 100 яки майни да ден и съзнателно не давай на гадостите да те надвият. Казвай си:"И това ще мине, по-силна съм от глупостта на майсторите, няма да им позволя да ме изкарват извън нерви:.

# 606
Gadamer, аз бих сложила двете огледални врати в двата края.

Маслото е Осмо. С него натрупах богат опит последните две години, сега ще видя и на под как ще се държи.

И да вметна, че често нещата като не се получат както сме ги планирали първоначално, стават още по-добре накрая. Търси алтернатива на дръжките, явно това не са твоите дръжки.

# 607
Доника, пейки с висока табла има в made.com или понякога във Вивре, но си трябва много дебнене.
Арчо, нещата във Вивре се повтарят на 2 месеца, ако това ти помага.  Peace

благодаря ви много   bouquet тва доста ме успокоява Simple Smile

# 608
  • Варна
gadamer, явно майсторите следват принципите на фън шуй, които не препоръчват огледала в спалнята и затова са ги намалили Simple Smile

Не е болка за умиране, аз лично се отнасям с най-малко внимание към интериорите за спалня относно външния вид. Обикновено това помещение се използва за сън и в по-голямата си част на тъмно, затова не разбирам защо спалнята трябва да е с големи прозорци например?  Е, ако някой ми носеше сутрин кафето в леглото на табла с роза Simple Smile

Там е мнооого по-важна функционалността, да успеем да съберем много дрехи и вещи, като рационално се проектират мебелите.

# 609
Ема, много хубаво се получава!
gadamer, толкова добре те разбирам! И аз вече съм на края на силите си, супер изнервена съм от целия ремонт, а тепърва започвам да обзавеждам. Има на толкова много места да се отиде, да се види, да се купи, закара, избере, накрая не винаги става, въобще  ooooh! Ако трябваше и сами да се си майстори не знам...

# 610
  • Отвъд алеята зад шкафа
Съпружка, кога идваше твоята кухня?

# 611
  • София
gadamer, явно майсторите следват принципите на фън шуй, които не препоръчват огледала в спалнята и затова са ги намалили Simple Smile

Не е болка за умиране, аз лично се отнасям с най-малко внимание към интериорите за спалня относно външния вид. Обикновено това помещение се използва за сън и в по-голямата си част на тъмно, затова не разбирам защо спалнята трябва да е с големи прозорци например?  Е, ако някой ми носеше сутрин кафето в леглото на табла с роза Simple Smile

EmbarassedЕ, на мен ми го носят точно така. И аз го нося, нали сме равни, караме на принципа: който се излюпи пръв...

# 612
  • Варна

EmbarassedЕ, на мен ми го носят точно така. И аз го нося, нали сме равни, караме на принципа: който се излюпи пръв...
Ние сме пушачи  Embarassed и се изнасяме от спалнята за да пием кафето всъщност.

# 613
gadamer, края на този месец я очаквам. Оказа се, че познавам една мацка дето работи в СКВ и чакам оферта сега от там за камък да видим какво ще сметнат. И сега се чудя плотът на 2 или на 4 см. е по-добре, в Стоун гледах за 4, но сега се светнах, че май може и на 2см.
Поръчахме вече и спалня, сега има спор с ММ дали да поръчаме гардероб или да купим готов Пакс от Икеа.
Но ние не сме напреднали много - покривът е готов и другата седмица започваме 2-рата баня с ваната. Тъкмо говорих с тези, които ще довършат камината и ще правят гипсовите корнизи, които разбира се ми вдигнаха кръвното.   ooooh!

# 614
  • Варна
gadamer, края на този месец я очаквам. Оказа се, че познавам една мацка дето работи в СКВ и чакам оферта сега от там за камък да видим какво ще сметнат. И сега се чудя плотът на 2 или на 4 см. е по-добре, в Стоун гледах за 4, но сега се светнах, че май може и на 2см.
Поръчахме вече и спалня, сега има спор с ММ дали да поръчаме гардероб или да купим готов Пакс от Икеа.
Но ние не сме напреднали много - покривът е готов и другата седмица започваме 2-рата баня с ваната. Тъкмо говорих с тези, които ще довършат камината и ще правят гипсовите корнизи, които разбира се ми вдигнаха кръвното.   ooooh!

За плота е възможно да е 2 см, а отпред лепят допълнително парче за удебеление още 2 см и така изглежда като 4см.
http://www.stonecenter-bg.com/gallery-boutique.php

Общи условия

Активация на акаунт