Интериорен стил по аматьорски - 25

• 83 765
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
   Прощавайте, ако е неделикатен въпросът, но в момента ние правим експериментален плот от бетон и ми е интересно каква цена излиза плот от този бял камък?

# 616
  • София
Около 500 лв на метър

# 617
  • Отвъд алеята зад шкафа
От формован камък? Ако не се лъжа излиза по-скъпо от технически камък.

Съпружка, моят плот е 3 см. дебел, без допълнителна подлепка. Дървеният плот масив дъб за острова е 2.8 см, така че визуално ще изглеждат еднакво дебели.

# 618
 И аз в кюпа на изнервените Confused На предала на силите си съм. Вчера и днес Карабулев монтираха вратите, утре ще монтират кухнята, а от другата седмица започват и монтажа на паркета #Crazy В апартамента се въртят по 2-ма 3-ма майстори, а аз съм сама с бебе на ръце, което разнасям из прахоляка и преспивам докато режат с флексоподобни машини Sick
Онзи ден монтираха вградения душ и остановихме, че водопроводчика и сложил чучура на криво. Не външната част, а направо това, което е в стената #2gunfire Сега майстора, който монтира санитарията ще мисли някакъв начин да го нагоди. Е добре де, дадох толкова много пари и да ми седи на криво... Бясна съм, с мъжа ми не си говорим и най-лошото Не Е както го исках Cry

Та в този ред на мисли, има ли някой, на който всичко да му е станало 1/1 с желаното и никой нищо да не е оплескал по пътя ?

# 619
При мен майсторът който е допуснал грешката идва и си фиксва проблемът. Ако трябва допълнително да се купуват материали, си е за негова сметка. Ако не, не си получава парите.

# 620
  • София
Та в този ред на мисли, има ли някой, на който всичко да му е станало 1/1 с желаното и никой нищо да не е оплескал по пътя ?
Ти пък. Разбира се, че не.
Дори не се сещам за някой неоплескал нещо, като включвам и себе си  Mr. Green

# 621
Ти пък. Разбира се, че не.
Дори не се сещам за някой неоплескал нещо, като включвам и себе си  Mr. Green
PeaceОпънатите тавани,Таван 1 поглеждаш чуден,заставаш от към прозореца в десен край криво(гипсокартонаджията е виновен) таван  2 -лунички от стъкло като пирамиди (целта е да отразяват светлината),осветление някакви лампички дето светят само надолу,видях,полудях и ги смениха ама всичко нерви и пари разбира се.Не ми се говори просто.

# 622
О, аз имам дребни поправки и ремонти в къщи и ми се скъсаха нервите. Техници за ремонт на климатика - не си носят високата стълба, два пъти объркаха часа на посещението. Фурна вградена - уж стандартна, но стърчи, защото преди време от Карабулев си оставиха ръцете в изработката на кухнята и сега няма резерв и плота ми е плитък. Тоест старата фурна беше добре, сега новата - не. Предстои ми боядисване и косата ми се изправя като знам какво ме чака. Единствено съм доволна от Камакс за щорите. Много точни, прецизни и добре работят, спазват си уговорката с клиента. Искрено съчувствам на тези, които тепърва се обзавеждат или си правят дом - предполагам, че нервите и разочарованията са в пъти повече.

# 623
  • София
Аз затова съм лимитирала ремонтите до един на година. Иначе си рискувам не само моите нерви, а и семейното щастие.

# 624
  • Отвъд алеята зад шкафа
Няма ли някой да пусне снимки от дома си, да се порадвам поне на чуждото щастие  Laughing

# 625
  • В сърцето на любимия човек
Аз мога да пусна снимки на разбитата тоалетна и незавършената баня  Mr. Green
Ремонта започна преди две седмици и половина и още сме без баня, а тоалетната е без плочки в стил Брутализъм, поне тоалетната чиния е на място, че освен за къпане и за друго щяхме да ходим по роднини и съседи  Joy
Майстора си "сецна" кръста и не се знае кога ще ги завърши  ooooh! Не мога да се обадя на друг, защото вече му е платено предварително за всичко (по стечение на обстоятелствата, не питайте).
Обаче вчера ми пристигна комплекта за банята (горен и долен шкаф с вградена мивка) и съм много доволна  Heart Eyes Няма къде да ги сложим, затова в момента им се радвам в разбития хол  Joy на който избихме една стена към кухнята.
В момента с любимия сме като студенти - сгушени в спалнята  Joy Е, има си и своите предимства  Blush

# 626
Ееех, всеки с дертовете си........Аз пък цяло лято воювам с ММ, щото си искам старото проядено дюшеме, да си го оправя и лакирам, а той иска да ми го закрие с ламинат. Спорове, спорове, аз чета и питам в нета, той ми обяснява, че това нямало как да стане. Е, още седим с вдигнат килим и мърлявото дюшеме, което съм решила да спасявам. И почти знам какво ще стане, зима идва, ще пльокне ламината, защото се слага за часове и аз ще си остана с опнатите нерви и ще ме е яд да го гледам. Сега търся ламинат, имитация на чамово дюшеме, а толкова мразя всичко фалшиво, имитациите, неистинското, химиите, искам си дръвцето. А ново дюшеме поне сега няма да ми сложи. ooooh!

Написах под влияние на предните постинги, знам, че някоя от вас ще си каже:"да и имам проблема на тая", ама това е, моят е такъв. Peace

пънче-мънче , при вас поне ефектът е положителен - сгушени като студенти, прекрасно е! А някои се гледаме накриво и мен ме избива на агресия! Grinning

# 627
Да ви кажа ние сме в ремонт 2 години,като правихме първо едната половина на апартамента а обитавахме другата част,после обратно.Добре че поне баните са 2,че без това не може Simple Smile.
Аз затова винаги мразя като трябва да идват майстори,защото все пак са ти в местото,където живееш,било то в другата половина.Но като идват винаги им вися над главите защото иначе не става,ще е накриво или 5см не там където трябва Simple Smile.Вече свикнах  да сме в ремонт а ни остава само последната стая и пода на банята и после какво ще правя направо не знам Simple Smile!

# 628
Момичета, дали мога да изшкуря краката на този стол - http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=37521 и да ги лакирам като тези - http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=37521, ето това са моите ядове днес ...

# 629
  • Пловдив
Момичета, дали мога да изшкуря краката на този стол - http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=37521 и да ги лакирам като тези - http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=37521, ето това са моите ядове днес ...
Mr. Green Еднакви са.

Общи условия

Активация на акаунт