Интериорен стил по аматьорски - 25

• 83 739
  • 737
  •   1
Отговори
# 60

Оу, страхотна спалня

Още няколко хубави неща от същите дизайнери в същата къща.

# 61

kabo6ar за мен лично черният таван ще е проблем в помещение, в което няма прозорци. Разглеждах интериори с черни тавани  и бели стени, изглеждат добре, но навсякъде имаше доста големи прозорци, тип френски. Била съм в едно заведение, където в тоалетните всичко е в черно и въпреки осветлението вътре се чувствам като сляп плъх, губят ми се детайлите, напрягам очи. Изобщо черен таван ми действа клаустрофобично. Евентуално ако се сложи някакво скрито осветление да очертае горе тавана  newsm78 И бели стени. Мебели ще има ли?

gadamerмебели в дъното на коридора ,нещо като шкаф за обувки и закачалки(на закачалката ще овеся един шал с огнени цветове за акцент  майтап разбира се)Тавана е огледален,вече е поръчан така ,че там няма как да променя нещо,въпроса е за гранитогреса и стените .Вратата на дневната е стъклена така ,че малко светлина ще има.Материала на въпросния гранитогрес пунтира изстинала лава(вулканична)и на определени места проблясква(зависи от светлината)Много е трудно след като го видиш да го сравниш с нещо,още по малко да харесаш друго.Има го в светъл бежев вариант,но сина ми(художник)каза това прилича на нескопосано направена стена.С две думи графитения цвят е най красив.

:

# 62
  • Пловдив
Запис - знам, че има и опция извести, но като се запиша се чувствам по-ангажирана с темата, някак си имам повече идеи за собствения си дом. Така де-това бешве место "гол" запис. Благодаря за новата тема.

# 63
  • Отвъд алеята зад шкафа
kabo6ar щом таванът е поръчан, значи действай смело. Чудя се дали няма някоя любителска програма за дизайн да се опиташ да визуализираш идеята си. Мисля, че ще стане добре, стига наистина да има достатъчно светлина. Моят коридор е противоположен на твоя - абсолютно всичко е бяло и се за контраст  - черни лампи. А освен коридора останалата част на жилището в какъв стил е?

mama mariana добре дошла.

# 64
Много благодаря за идеите по въпроса за белия кожен диван. Купихме тройка, двойка и кресло днес. Чакаме ги след два месеца.  Grinning Гледахме, сядахме, лягахме днес по безброй дивани, други не харесахме. Ще ги мисля как ще ги съчетавам. Ще опитам да вмъкна оранжево в интериора, като в някои от предложените комбинации.

# 65

Ето моите, МДФ, боя мат, много съм доволна от фирмата.

Скрит текст:

Благодаря, gadamer. Хубави са вратите ви. Ние искахме малко повече детайли по фрезовката или таблирането. Намерихме вчера една фирма, която може да изработи подобно на това, което съм показала, но цената е доста висока. Сега сме пред дилемата да търсим други, да се съгласим с цената или да изберем по-семпли бели врати гладки. Вие как мислите? Всички шведски интериори, които съм гледала залагат на класически врати с орнаменти(повечето богато орнаментирани) и също с подови первази и корнизи. Разбира се това на доста високи тавани. Това ми се струва е основният акцент, ако го няма вече ще стане по-обикновена визия, по-модерна.

# 66
  • Отвъд алеята зад шкафа
trohichka зависи каква е разликата в цената. Ако не е прекалено голяма и трудна за преглъщане, направи вратите, каквито искаш, вратите са нещо, което ще стои дълги години. Аз също имам бели корнизи и бели первази, само че исках вратите да са с по-изчистена фрезовка. Тези, които гледаш ти по скандинавските интериори най-вероятно са масив. Също съм виждала много гладки врати в техните интериори. Но жилищата с много високи тавани и големи бели врати с много елементи са в стари сгради, със запазени автентични камини, кахлени печки....и врати с много елементи.

# 67
kabo6ar, не мога да дам съвет, ако искаш погледни това:

http://haybert.com/the-mesmerizing-contemporary-home-z-house-bel … od-ceiling-ideas/

И един тъмен интериор:
http://nicety.livejournal.com/1567449.html

# 68
Благодаря момичета  bouquet  bouquet  bouquetgadamerуж модерен стил ще е.Трудна работа е всичко.Аз явно нямам никакво въображение.Гледам,харесвам ,но какъв ще е крайния резултат идея нямам.Дневна и кухненски бокс са заедно,последно в дневната пода ще е ламинат,защото за паркета тр.да чакам замаски и т.н.за бокса харесах една мозайка която много ме радва,представете си малки стъкълца4/4 см с различен цвят.Едно е сив гранит ,друго млечно беж,трето прозрачно стъкло всичко това е върху мрежа 30/30 см. и се фугира.Красота ,но не стандартно.тревожи ме какще се съчетае с ламината.Имаме малки квадратчета и в един момент ламинат с шарка на дърво(райе).Иначе кухн.шкафовеса бял лак+опушено стъкло+дърво от вратите,модули в дневна+ маса+кафе масичка също.Още не са готови обаче.Дивана пак проблем.В нашата къща никой не гледа телевизия седнал,всеки иска да полегне.Харесвам един точно по моя вкус питам цена -4100 ми съобщава девойката,децата се наместват и обсъждаме размера,в един момент ми казват ама не аз съм се объркала цената всъщност е 8000.Е не ,ставайте деца ,толкова пара не.Да но сега като мисля това е дивана,а ако го взема ще влезем в новото жилище догодина.Незнам какво да правя.

# 69
  • При елфите ...
Според мен ламинат дъб или орех ще стои добре. Важно е да е топла гама, защото бялото и черното са по-студени.
Благодаря ти мила!   bouquet

# 70
  • Варна
Ще ви помоля и аз за малко акъл  Grinning Предстои ни освежаване на хола и трапезарията като към момента няма да сменяме мебелите. Секцията е с тъмно кафяв корпус и светли вратички, диваните са с тъмно кафява основа и бежова дамаска, масата е стъклена, вратата е бяла, настилката е естествен паркет от преди милиарди години  Mr. Green, едната  къса страна е с прозорци, а едната дълга е отворена към трапезарията, която е квадратна като едната стена е с прозорец, със същата настилка и тъмни маса и столове. В момента и двете са боядисани в едно много светло бежово-прасковено и сме решили, че ще сменим гамата. Помещението позволява хол и трапезария да са в различни цветове, могат да бъдат отделени визуално. Изложението е южно, топло и светло е. Какво бихте избрали - един или два цвята, в една гама или различни, тъмно, светло?
Приемам идеи всякакви  Hug

# 71
  • София
С малко закъснение се записвам и аз в темата.

Преди повече от месец успяхме да си намерим наематели за стария апартамент //немци, с 5 деца  Shocked, ама с тоя брой спални май само на такива наематели можем да се надяваме Grinning // и с това стартира ударния му ремонт. Няма да влизам в цветисти подробности по ремонт на водна инсталация, слънчеви батерии и дограми, споменавам го само за да кажа, че проблема със старото селаморско канапе го решихме с претапициране на седалки и облегалки, по който повод се възползвах от вашите съвети откъде да си търся дамаска...оказа се, че в магазина до Централна гара/автогарата на Мария Луиза вече няма никакъв избор - ходих лично - та моя топ дамаска го купих от магазин Хармония на Раковска, 54. Поръчах ушиването на Decorbg.com, държа да кажа, че жената дойде първо на място в жилището и даде много ценни съвети какво точно и как да се сменя.

# 72
Sharky*, а може ли някакви ориентировъчни цени (за плат и изработка на калъфи) да споделиш? И дивана у дома се е позахабил и се чудех дали ще се справя сама с ушиването на калъфи .

# 73
Шарки, и аз се интересувам от претапициране или калъфи за диван. Миналата година аз си ших за дивана в къщи и разбрах защо са така скъпи калъфите за дивани LaughingОбаче нещо не съм доизкусурила и калъфа на дивана се смъква от облегалката към седалката като се лежи на него.Та ми трябва професионално мнение как да се избегне този дефект

# 74

Общи условия

Активация на акаунт