Интериорен стил по аматьорски - 25

• 83 768
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
  • Отвъд алеята зад шкафа
съпружка много добре изглежда. Знаеш ли, за вратите могат да останат така, само да ги омаслите, ще стоят страхотно.

# 76
  • Варна
Съпружка, любопитна съм да видя крайния резултат при банята. Много ми харесва засега.

За вратите - и аз мислех да омаслявам, но след като майстора ми показа как изглеждат лакирани с матов безцветен лак, си промених решението. Изглеждат почти като омасленият ми дъбов плот на кухнята. Вратите също са с дъбов естествен фурнир.

Аз може да нямам още диван и изобщо обзавеждане, но си поръчах вече калъфки за възглавнички. Похвал............ Mr. Green
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 26 авг 2014, 14:46 от Lady April

# 77
Lady, много са ти хубави възглавничките - от къде са? С теб май търсим и една и съща маса /само дето моята трябва и са се разтяга/ - ти имаш ли определен бюджет за нея? Аз да се оплача, че попаднах на една много хубава в Продавалник - производство на Каза арт или нещо такова в Орешак са - и като им писах ми обявиха цена от 3500 лв. за масата.  Shocked и в Каре са по-сносни цените.

# 78
  • Отвъд алеята зад шкафа
На Каза Арт от Орешак са много хубави мебелите, но са доста скъпи. Там на място целият хотел е изпълнен с техни мебели, особено масите са страхотни - няма една с една еднакви, всичките са от масив, много красиви, тежки, със стари греди и дърво. Заслужават си, ако можеш да си ги позволиш.

http://arthotel.bg/bg/mebeli

Тази масичка също е тяхна, нещо такова си търся на нормална цена. Идеи?

Междудругото доста от осветителните тела там са от ...Каре:))

Последна редакция: вт, 26 авг 2014, 16:07 от gadamer

# 79
Че са им хубави нещата - хубави са, но и цените са им хубави.  Money
Такива масички пускат във Вивре, ако следиш ще намериш.

# 80
  • Варна
Lady, много са ти хубави възглавничките - от къде са?
Чайна  Mr. Green
Масата и столовете ги оставих на изчакване. Иначе, за маса повече от 500-600 лв. не ми се дават.

# 81
  • Отвъд алеята зад шкафа
Много хубави възглавнички, пристигнаха ли вече или ги чакаш още?

# 82
# 83
  • Варна
Gadamer, пристигнали са при сестра ми в Китай. Тя ще ми ги донесе, че май ще е по-бърза от тяхната доставка. Иначе, доставката е безплатна, но е към 30-40 дни. Според сестра ми са хубави, но за 5,50 лв. бройката (да, толкова излязоха в сравнение с Вивре 35 лв./бр.) каквито ще да са.

Съпружка, благодаря за линковете. Загледах я тази маса и в момента търсим оферти и от дърводелци колко ще ни струва направата.

http://www.aliexpress.com/premium/owl-cushion.html?ltype=wholesa … y&catId=40503

# 84
  • В сърцето на любимия човек
Съпружка - пуснала съм запитване към приятели, които произвеждат мебели дали могат да направят маса като тази в Каре, но разтегателна и на каква цена. Предполагам, че до ден-два ще имам отговор и ще ти пиша.

# 85
Съпружка, вратите ти от чам ли са? И къде ги поръча?

# 86
Ей, Пънче, много ти благодаря! Прекрасна си!   bouquet

mumbas, вратите са чамови, направи ги един дърводелец от Тетевен, но не бих го препоръчала, не защото вратите не са добри, а защото е невоятен кретен и абсолютно некоректен като изпълнител. Не ми се влиза в подробности, че си скъсах нервите с него. Имам да поръчвам 2 врати и сега пак оглеждам. 

# 87
  • софия
Привет в новата тема   bouquet
Съпружке, масичката и табуретките са много симпатични!
Шарки, радвам се да те видя и тамън навреме се включи, Макси си търси фирма за калъфи за диван   bouquet

# 88
Съпружка, много благодаря за отговора. Така ми отпадна едно двоумение дали да не си търся майстор, който да ми изработи вратите. Така съпружеското тяло ще трябва да се примири с избора ми на Карабулев.

# 89
  • В сърцето на любимия човек
Шътки - малко спам, но:
Скрит текст:
Днес в автобуса се качи младеж, който имаше татуйровка с надпис Shhh... от вътрешната страна на десния показалец (като се сложи пръста пред устните се чете) и се сетих за теб  Hug
Да намачкаш Белчето Hug

Общи условия

Активация на акаунт