Интериорен стил по аматьорски - 25

• 83 727
  • 737
  •   1
Отговори
# 15
Ема,  Hug!
Значи Барб, не, че не харесвам скулптурата, но самото ателие (интериорът му) толкова ме впечатли, че нямах очи за другото. Благородно завиждам!
Задачката на Гадамер е само за Богиня  Grinning!

# 16
  • Майничка
Харесала съм си такова кресло за пред компютъра, но първо трябва да занеса половинката до шоурум в Пловдив (ако има налично), та да се премери.

Иначе се чудя и на този комплект бюро с шкаф и етажерка в бяло, за детската.

# 17
  • София
Привет отново в най - уютната тема   bouquet

Имате ли идея дали може този гардероб, както и останалите мебели от серията да ги боядисам в бяло или нещо цветно и да не е много грозно  Mr. Green. Лицето е липа, страниците са талашит. Някакъв съвет да ми дадете.
http://alfa.kachi-snimka.info/vij.php?id=bfi1408607664d.JPG

Най-точен съвет ще получиш в темата за преправяне. Иначе кратката версия е -
1. Сваляш лака/ или мажеш с грунд (розовият на Боро)
2. Боядисваш в желаният цвят с боя на водна основа
В скритият текст има снимка на преправен най-обикновен чамов шкаф по гореспоменатата схема.
Скрит текст:

# 18
  • Пловдив
Иначе се чудя и на този комплект бюро с шкаф и етажерка в бяло, за детската.
Точно този комплект в бяло купихме преди две-три седмици с 30% отстъпка в магазина.
Плоскостите са доста тънки, но пък етажерката и шкафчето събират доста неща и за детска стая комплектът стои много добре.

# 19
  • Отвъд алеята зад шкафа
За стаята забравих да кажа, че ще е спалня. Приятелката ми харесва легла с тапицирана табла.

# 20
Дами след консултация вчера с един приятел който прави мебелите ни за апартамента на родителите ми се роди идеята че вместо да търся кой да ми направи стените с бетонова замазка може да сложим директно плоскости за мебели от МДФ и така да се постигне желаният ефект . Верно е че ще се загуби част от квадратурата на стаите , но това пък ще ми позволи при прекарването на новата ЕЛ инсталация да не се къртят стените а кабелите директно да минат в пространството между конструкцията която ще държи МДФ плоскостите към стената . Може би ще се получи и някаква частична изолация както е при двойните плоски покриви при които над последната плоча има оставена една въздушна възглавница която възпрепятства появата на влага по таваните . Малко странно може да ви прозвучи това наше хрумване , но все пак е някакво решение . Гледал съм по разни списания как се нарежда и ламинат по стените за да се продължи ефекта на пода по стената и стои добре .

едит : един вид като ламперия да стои

Последна редакция: чт, 21 авг 2014, 14:56 от Archo

# 21
Барба, много искам да видя още парижки снимки!  Simple Smile Аз ако отида в Париж какво ще видя, ти като отидеш в Париж, какво виждаш?!  Shocked 

# 22
...... Гледал съм по разни списания как се нарежда и ламинат по стените за да се продължи ефекта на пода по стената и стои добре .

Ние имаме останал паркет..... искам и аз да го продължим по стената.... да ви попитам как се праави, лепи ли се, как се задържа на стената????

# 23
Включвам се с едно розово-златно предложение. Не съм любител на розовите интериори, но този ми харесва.

http://beautifulhomesdesigns.com/wp-content/uploads/2012/10/440x … ic.RChPapuWT_.jpg

# 24
Дами след консултация вчера с един приятел който прави мебелите ни за апартамента на родителите ми се роди идеята че вместо да търся кой да ми направи стените с бетонова замазка може да сложим директно плоскости за мебели от МДФ и така да се постигне желаният ефект . Верно е че ще се загуби част от квадратурата на стаите , но това пък ще ми позволи при прекарването на новата ЕЛ инсталация да не се къртят стените а кабелите директно да минат в пространството между конструкцията която ще държи МДФ плоскостите към стената . Може би ще се получи и някаква частична изолация както е при двойните плоски покриви при които над последната плоча има оставена една въздушна възглавница която възпрепятства появата на влага по таваните . Малко странно може да ви прозвучи това наше хрумване , но все пак е някакво решение . Гледал съм по разни списания как се нарежда и ламинат по стените за да се продължи ефекта на пода по стената и стои добре .

Звучи плашещо,но може и аз нещо да не съм разбрала Shocked

# 25
Задачката на Гадамер е само за Богиня  Grinning!

И аз така мисля Peace

Показвам плоскости имитация на бетон, с които мой приятел си декорира част от жилището, на тази снимка гардероба. На живо изглежда доста по-добре.

# 26
  • Отвъд алеята зад шкафа
Момичета, благодаря за снимките на розови интериори, чакам и аз Богиня да се появи  Grinning

Ема, същата икейска лампа взех за едно стълбище вкъщи, изобщо осветителните тела у нас станаха "манджа с грозде", какво ли няма  ooooh!

За бетона - не може ли да е истински бетон  newsm78

# 27
Аrcho,На мен ми изглежда доста студено  ThinkingНо на живо може и да не е така.  Имай впредвид, че това ще е скъпа инвестиция и ако след време ти се иска да  ги смениш, ще ти е жал, освен ако допускат пребоядисване.Обмисли добре нещата. Сега е модерно, но не се знае дали няма да ти хареса нещо друго след време, трябва да има опция и за промяна. newsm78

# 28
Иаз в групата за арсеник и стари дантели https://www.google.com.kw/search?q=interiors+in+black,+gold+and+ … 52F%3B1625%3B2175

# 29
  • Варна
Показвам плоскости имитация на бетон, с които мой приятел си декорира част от жилището, на тази снимка гардероба. На живо изглежда доста по-добре.
Гърбът на кухнята ми е от същите плоскости.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт