Интериорен стил по аматьорски - 25

• 83 774
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
Да попитам ,вярно ли е ,че полирания гранитогрес се пързаля,ако попадне капка вода?Малко нелогично звучи защото хората и в банята го слагат.Аз специално искам за коридор.Моля  ви за отговор

# 91
Кабошар, новите серии полиран гранитогрес не се пързалят. Говоря за испански, италиански и китайски. За КАИ нямам представа.

# 92
Кабошар, новите серии полиран гранитогрес не се пързалят. Говоря за испански, италиански и китайски. За КАИ нямам представа.
Точно за испански и италиански говоря.Вчера консултантката в Мартинели това ми каза.Бяхме с мъжа ми(за него вс.се пързаля или пък не достатъчно,на вс.намира кусур)и на въпроса пързаля ли се ,тя каза ами ако капне вода да.Аз го искам за коридора и тя се изцепи,че ако вън валяло  и се прибереш с мокри обувки едва ли не ще се пребиваме.Странна работа.Това беше достатъчно за половинката да каже не.Ядове само с този ремонт.То нестига ,че нищо свясно не се предлага ,ами сега трябва да се ограничавам в търсенето.Аз плочки немога да избера,с паркета същата работа .Предлагат каталог с 100 варианта от които трябва да избереш 1.Другото  го няма или, вече забравих какво още.Като стигнем до мебелите сигурно вече ще съм на дневен стационар в психо диспансера.

# 93
mumbas, майка ми поръчва врати за вилата от един майстор от Перник и е доволна - изпълнение и доставка спрямо уговорката, монтаж също - ако искаш мога да я питам за координати.

При нас изпълнението беше добре, но ги достави когато той си реши, стовари ги в двора, взе да иска допълнително пари за качване, монтиране, не сме били осигурили хора, които да му помагат  Shocked при положение, че нито сме имали такива уговорки, нито той е предупредил, че ще дойде. Платих му вратите и го изгоних. Майстори дето си правят каквото искат, както на тях им е удобно не ми трябват.  ooooh!

# 94
  • София
Sharky*, а може ли някакви ориентировъчни цени (за плат и изработка на калъфи) да споделиш? И дивана у дома се е позахабил и се чудех дали ще се справя сама с ушиването на калъфи .

Около 34 лева на линеен метър е дамаската (ширината е 1.40), ушиването е отделно и на друго място - на мен ще ми излезе 233 лева, обаче диванът ми е много дълъг . Ще са  готови довечера, ще постна линк като ги донеса.

Последна редакция: ср, 27 авг 2014, 13:58 от Sharky*

# 95
  • София
Привет в новата тема   bouquet
Съпружке, масичката и табуретките са много симпатични!
Шарки, радвам се да те видя и тамън навреме се включи, Макси си търси фирма за калъфи за диван   bouquet
Laughing  Декор бг . ком, обаче дамаската тя трябва да си я избере и купи сама...

# 96
  • София
Точно за испански и италиански говоря.Вчера консултантката в Мартинели това ми каза.Бяхме с мъжа ми(за него вс.се пързаля или пък не достатъчно,на вс.намира кусур)и на въпроса пързаля ли се ,тя каза ами ако капне вода да.Аз го искам за коридора и тя се изцепи,че ако вън валяло  и се прибереш с мокри обувки едва ли не ще се пребиваме.Странна работа.Това беше достатъчно за половинката да каже не.Ядове само с този ремонт.То нестига ,че нищо свясно не се предлага ,ами сега трябва да се ограничавам в търсенето.Аз плочки не мога да избера,с паркета същата работа .Предлагат каталог с 100 варианта от които трябва да избереш 1.Другото  го няма или, вече забравих какво още.Като стигнем до мебелите сигурно вече ще съм на дневен стационар в психо диспансера.
Не се пързаля, в стария апартамент всички коридори, кухнята и трапезарията са ми с полиран испански гранитогрес и никъде не се е пързаляло. Виж, ако се тича по чорапи из къщата и специално се плъзга като на ски, може и да се пързаля, аз с моите 2 момчета със се старала да ограничавам точно този тип тренировки.

Последна редакция: ср, 27 авг 2014, 13:59 от Sharky*

# 97
С малко закъснение  wavey

# 98
Това не е ли от днешното Вивре?

# 99
  • Варна
Нашият пък се пързаля - и от мокрото, и с чорапи и терлици особено. С две деца на три се наложи временно да го застеля, че голямо падане беше.

# 100
  • София
E, аз лично по чорапи се хлъзгам и на ламинат, и на паркет...строга заповед да не се ходи по чорапи и те така....по капли (боси крака) може, по чорапи - не! Да не коментирам как се отразява щрапането по чорапи на издръжливостта и цвета на чорапите...

# 101
Съпружка, с какво ги лакира вратите и си доволна от резултата?Дайте идеи ,момичета, с какво да се лакира дървото,че да не си промени цвета?Аз очаквам мойте врати началото на септември.

# 102
  • Варна
Да зачекна пак темата със завесите.  Embarassed Embarassed Embarassed
Постоянно попадам на следното решение, което много ми харесва как изглежда, но тук в БГ възприемаме двете неща - щори и плътна завеса - като взаимно изключващи се. Може ли някой да обясни как функционира това всъщност, тъй като съм убедена, че няма интериорно решение само за красота. Все си има функция. Или тук плътната завеса наистина е само за красота.  newsm78

# 103
  • София
Аз от хвалби за канапето забравих да се самопохваля за друго: изпрах си сама римските щори!!! Оказа се, че демонтажът е много лесен, само се разлепва горе векрото, издърват се вертикалните въженца и готово. После се измъкват металните хоризонтални клечки и бук щорите  в автоматичната пералня на деликатна програма без центрофуга. Съхнат много бързо. изпраха се по-добре и станаха по-малко омачкани, отколкото когато платих "майка си баща си" на Гершман за същата услуга. Обратният монтаж е също много лесен.

# 104
Съпружка, дотук добре се получава, ще чакаме продължение.

Lady April, в случая щорите играят роля на тънки пердета, през деня пропускат светлина, но отвън навътре нищо не се вижда. Вечер когато се пуснат светлините обаче, се дърпат дебелите пердета, защото щорите не помагат.
На мен лично сякаш не ми допада тази комбинация.

Общи условия

Активация на акаунт