С песен и игри се захранват ФЕВРУАРЧЕТАТА ни! - 5 тема

• 28 160
  • 735
  •   1
Отговори
# 540
Феичке, ама ти верно си нямаше друга работа Joy Сега у нас е музикална академия. Малката свири, големия свири...пълно с музиканти у нас Laughing

Нели, честито зъбче Hug Лесно ли проби? Имаше ли катаклизми?

Кръстева, изобщо не си луда Hug Децата имат нужда от такива работи. Море, планина... Heart Eyes

Отивам да слагам рибката да спи, че да поема малко въздух ooooh!

# 541
  • София
здравейте ,
честито зъбче на Нели. Да купиш на детето нещо беличко Simple Smile.

Кръстева много добре правиш. Аз за море и планина съм винаги готова, но само лятото. Хич не обичам сняг и за това зимата избягвам да пътувам  Confused. После щом пукне пролет се мятам на колата и наваксвам. Карах и като бременна, къде ли не пътувах с тумбака  Laughing и то детето е свикнало и сега колкото и да е кисел щом го кача в колата и всичко е ОК  Laughing.

Flower Fairy да поздравиш мъжа ти за идеята Simple Smile.
Как сте вие със зъбчетата. Показаха ли се вече, че се измъчихте и да ти кажа все те мисля  Hug. За мен си майка героиня .

Аз хем да се оплача Sad, хем и да ви питам- днес едни деца ритаха топка и уж минах и одминах , но тази топка как дойде незнам и направо във Влади. Доста силничко си го удари по главата. Не ме питайте какъв ужас изживях.
Казаха ми да го наблюдавам 1 час да не започне да се унася или да повръща.
Той поплака честно казано малко и после даже хапна , игра си, пя си и си мрънка обичайното. Сега заспа , че днес малко спа.
Уж нищо му няма, но знам ли . Може ли да му стане нещо ?

Лека от мен  Hug

# 542
guerry Heart Eyes - Половин - един час трябва да го наблюдаваш да не повърне /на фонтан/, но щом вече е минало толкова много време нищо му няма на детето. Бъди спокойна  Hug

# 543
Гери, рисков е първия час, щом до сега не е повърнал, припаднал или показал някакви симптоми, че не е добре, значи всичко е ОК  Hug

# 544
  • София
добро утро  morning
Влади е добре. Много ви благодаря  Hug, но имах нужда още хора да ми кажат, че голям ужас изживях и много се изплаших.

Вчера попаднах на интересни рецепти за пюренца. Ето за който го интересува : http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=10055.0

Ние от днес започваме да въвеждаме глутена. Да видим как ще е , че дребния хич не иска да ги яде тези сухите каши.

Времето е страхотно. Да си сварим пюренцето и излизаме ние Simple Smile

Хубав и слънчев ден и на вас  Hug

# 545
  • NE
Добро утро!

Гери Боже тези деца въобще не сгряват, че около тях е имало бебе, та са го и ударили. ooooh! Радвам се че сте се разминали само с малко плакане. И Вили падна за първи път като креснах на някакви момченца да не си блъскат топката в гаража, че тук спи бебе и те ме гледаха все едно съм кръгъл камък. ooooh!
Засега се виждат леко връхчетата на зъбчетата. Двете почти едновременно излизат и се надявам скоро да покажем зъбата усмивка, но докато не видя не вярвам. Не съм герой, нямам избор. Grinning Благодаря ти за комплимента. Hug
Кръстева, Елефтерия Май ви хареса пианото. Laughing

Тези дни ще опитам да скалъпя новата тема. Ако сте навити на колаж "Февруарче с мама" ми пращайте снимки на лични или на пощата.
Praynig

# 546
flower,аз снимка с бебето на столчето за хранене не пратих,защото докато сваря видях,че сте преполовили темата.Но сега съм подготвена отдавна и ще реагирам бързо WinkИначе на фейса имам мнооооого снимки,а тук това прехвърляне от тук на там,качване на трети сайт и т.н е доста натоварващо.
Гери,освен сами да си пазим децата,друго не остава.Верно има доста палави деца,и около нас е така,все гледам да не им се карам да влизам в конфликт с родителите,но е трудно-децата са плод на възпитание и семейна среда
Нещо изчезна Ана,дано бебето и да се е оправило от онзи сериозен проблем със запека. Hug
При нас няма нищо интересно,за това не се и отчитаме.Хубав ден и много слънце

# 547
  • Англия
Нели, ако мен имаш предвид, тук съм си и редовно ви чета. След като захраних има някакво подобрение. Вече ака малко през ден-два, но тя и не яде големи количества, основно е на кърма. Скоро пак ще навестя джипито във връзка с този проблем.

# 548
Да,теб имах предвид, но явно съм пропуснала това, което си писала. Не съм от най-активните напоследък. Радвам се, че има подобрение.дано с храната всичко да е ок.

# 549
  • Англия
Благодаря, че си се сетила за нас, аз много рядко пиша, но пък редовно чета Simple Smile

# 550
Здравейте, момичета  Hug
guerry , ana.ana  Heart Eyes - радвам се, че малките са добре  Hug
Честити 8ми месечинки на Безобидничка и Диди , Nelly90 и Йоанка и miloto73 и Деси   bouquet Бъдете ни живи и здрави момичета и малки момиченца Hug Честита месечинка и на останалите бебчета и мами, но не съм ги засичала никога, та затова не ги поздравявам поименно   bouquet
Flower-че   Heart Eyes - ще се щракнем и ще ти пратя снимчица на мама и бебе Мони  Hug страхотна идея както винаги

# 551
Охоооо, снимки на мами и бебоци Crazy Значи трябва да отида на фризьор, козметик, пластичен хирург... #Silly

Скрит текст:
Ох, момичета, имам един проблем и не знам как да постъпя Rolling Eyes Имам една приятелка, която от около 3 месеца ми промива мозъка с онази фирма...Amway ако я знаете. Направо ме побърква с техните продукти за една камара пари, регистрация в някви сайтове, която също струва пари...Опитах се да я отсвиря по възможно най директния начин - не помага. Сега ми предлага система за пречистване на вода за скромната сума от 2051лв #Crazy Имали ли сте подобни сблъсъци? Много си я обичам, ама много започна да става настоятелна да се регистрирам и да купувам от амуей, а 100 пъти и казах, че не искам и не ме интересува ooooh!

# 552
Elefteria  Heart Eyes - ти ли бе?! Ти ли да ходиш на пластичен хирург - ами ти си си прекрасна  Flutter
За твойта приятелка не знам, но според мен хич не се навивай на подобни неща  Naughty Печели пари за всеки вкаран във "филма"
Аз имам такъв познат /в друга компания/, но не ми  е близък и дори си го понаредих като хората. Нито им вярвам, одобрявам този вид "дейност" и "примамване" Peace Фнимавай  Hug

# 553
  • София
елефтериа в кой център и хирург ще ходиш  Joy идвам и аз  Joy
Аз този колаж ще го пропусна . Много зле изглеждам и излизам ужасно на снимки и за това избягвам да се снимам да не загрозявам детето  Joy.

а за твоята приятелка аз лично бих директно й казала, че не те интерсува и че нямаш тази финансова възможност. Това са си някакви луди пари. Много им се чудя на такива хора като се зарибят да купуват такива неща.

Честити месечинки на всички празнуващи днес Simple Smile

# 554
ana.ana,
Сподели повече как се храните. Помня, че също сте на ЗВБ. Напоследък имам труности с месото. Предлагам й, но не го иска. Основно е на плодове, не толкова зеленчуци. От известно време давам корички хляб или бебешки сухар на хип за глутена. Харесва ги и похапва с апетит за разлика от овесената каша.
Elefteria,
Разбирам те или поне си мисля, че мога да то влезна в положение. Наш приятел ли предлагаше активно да се включим в една пирамида. Може би си чувала за тях, преди време гръмнаха в новините - SCI.  Общо взето, звънеше през два дни, за да пита какво сме решили.  Много дълго ни облъчва, а като не му се получи спря да ни търси изобщо. Дирекният подход е най-добър. Ти може да продължаваш да гледаш на нея като на добър приятел от детинство, но докато тя гледа на теб като на банкомат, просто няма как да се случват нещата.

Общи условия

Активация на акаунт