Оффффффффф, няма разходка- тук вали и така яко духа, че ще те отнесе. Дано по скоро дойдат обещаните от синоптиците 25 *

Няма такъв рахат. Сега джитка с нея ама назад, напред явно е трудно
Тия болести ни измъчиха дечицата
Вечер ставам сигурно 20 пъти да го кърмя, обаче съм ината и го слагам да се учи в кошарата, че при нас спя буквално в ъгъла.
Дано само това да ви е. 
.
и дано по малко да боледуваме от тук натам.
калпазанина. Беснее си и капризничи на ядене. Сега нещо пак не ги иска тези купените зел пюрета. Ти видя как не иска да яде. На другия ден извадих от фризера (защото ме прави на луда вечерта и не можах да му направя прясно нали
) едно домашно и му сложих и едно кубче месно и стана мнг вкусно. Омете го и пита за още даже. За сега ще давам домашни, поне имам от какво да си му ги правя. А за по натам мисля да пробвам една ДК тук дето е от 6 месец, но първо да вкарам и риба и глутен.
- няма начин, всички ще си минем по реда с разбиляването, ам атея лоши вируси ни изтормозиха хубавите февруарчета 

- ей, тези ушички
бързичко да минават
- еййй, хайде честита ви проходилка. Радвам се, че намери рахат с нея. Скоро ще започне и напред да действа. Мони вече от кухнята излиза в коридора 
- Честити ви покупки и на вас, много да му топлят на малкото слънчице
чакаме значи да се похвалиш със зъбче или две
/ ии...
не че нещо, ама ... всяка неделя по 3-4 часа много му става. Освен това има скъсани менискуси и хич не е за там, ама ......
За сега съм насочила усилията към акането, което обикновено е веднъж на ден. Хващам 5 от 7. Смятам на навършени 8 месеца да започна по-често да я слагам, но да видим. Нямам конкретен план или цел. Като нищо ще сменям пелени 3-4 години. Водя се по детето и за сега ми сътрудничи с охота.

.
, че май такива са по интересни от играчките.
Две зъбчета болят повече от едно. Дано се поуспокои Вилито 

Ползваме гърне от около месец и то доста успешно
Слагам я след сън и винаги се получава, слагам и при смяна на памперса и пак става 

вече много му липсва, а и той на нас, надявам се утре да го изпишат
Сега няма да може да помага, но поне да си е при нас, че цяла седмица ми дойде в повече