С песен и игри се захранват ФЕВРУАРЧЕТАТА ни! - 5 тема

• 28 163
  • 735
  •   1
Отговори
# 525
  • Varna
Безобидна, много благодаря! Надявам се да не ми е нужно да го ползвам, но все пак трябва да съм подготвена - зима идва, и ние всички сме в движение сред хора, та затова.
Оффффффффф, няма разходка- тук вали и така яко духа, че ще те отнесе. Дано по скоро дойдат обещаните от синоптиците 25 *

# 526
Ето ни пак.Ходихме на лекар и казаха че са възпалени ушите Sad изписаха осцилококциум (сигурно го написах грешно) и капки отипакс за ушенцата.Понеделник при ЛЛ да си каже и тя мнението.Инъче пък си яде,играе си,но.....ами оплаках ви се пак ама ще ме извините

# 527
Ох, и аз влизам да се оплача Sad

Малката пикла хич не иска да седи, да лежи...само иска да стои права, а от 2 дни вече не я устройва да стои права на едно място, а да се движи. Естествено кръста ми стана на баница. Цяла нощ не съм спала, този път от болки, не от малката. То и тя се буди 5 пъти ама като не спя ми беше все тая. И преди малко отскочих до хиполенд и се сдобих с проходилка. Е, родих се да ви кажа ooooh! Няма такъв рахат. Сега джитка с нея ама назад, напред явно е трудно Laughing

Ето, оплаках се Embarassed

На всички болни - бързо оздравяване Hug Тия болести ни измъчиха дечицата smile3512

# 528
Гери аз слагам по около 25-30 гр месо т.е. едно кубче пасирано месо с булюна. В купешките е горе долу толкова.

За ММ, помага много, ама все трябва да му казвам какво и как. Сам не се сеща. Иначе не мога да се оплача, нали сме един вид шефове и в последно време гледа повече да си е вкъщи. При мен проблемът е че нямам много с кого да си общувам и излизам и си седя все с малката, а той от време на време прекалява.с кафетата и мъжките излизания.

# 529
  • NE
Муце Ухо много боли да знаеш. И ние ползвахме Отипакс, но преди да сложа ги стоплях във водна баня за да не ги усеща дребният.
Елефтерия При нас е също кошмар. Реве, мрънка. Мълчи само когато нещо го заинтригува, което е 10 секунди. ooooh! Вечер ставам сигурно 20 пъти да го кърмя, обаче съм ината и го слагам да се учи в кошарата, че при нас спя буквално в ъгъла.
Mothercare вярно имат повече възможности за плащане от Tesco. Искам да ги пробвам, ама направих солидна поръчка в Tesco пак.
Съни Нали знаеш, че се маха 0,5 от температурата в дупАта. Peace Дано само това да ви е. Praynig

Аз купих днес едни супер чорапогащници от първият магазин. Единият вид ме спечели, че е с термо стъпало и малкият умира от яд, че не може да си го свали. Laughing
Нашият татко помага да ме нахрани, което не е малко де. Хубавото е че работи 2 дни и 2 дни си е вкъщи и му го оставям за малко, а вечер да се изкъпя. Другото сама си го върша.
Да не кажа голяма дума, но от днес се виждат два бели върха на долният венец и направи лазене в стил "назад". Mr. Green

# 530
  • София
Здравейте  Hug.
Дребуса ми заспа в ръцете и викам да се разпиша и аз днес.

болничките дано по бързо ви минава  Hug и дано по малко да боледуваме от тук натам.

Почти безобидн Владко си е екстра Simple Smile калпазанина. Беснее си и капризничи на ядене. Сега нещо пак не ги иска тези купените зел пюрета. Ти видя как не иска да яде. На другия ден извадих от фризера (защото ме прави на луда вечерта и не можах да му направя прясно нали  ooooh!) едно домашно и му сложих и едно кубче месно и стана мнг вкусно. Омете го и пита за още даже. За сега ще давам домашни, поне имам от какво да си му ги правя. А за по натам мисля да пробвам една ДК тук дето е от 6 месец, но първо да вкарам и риба и глутен.
Благодаря ви за съветите за месото. Чудех се 1 кубче дали ще е много за едно ядене, че на купешките редовно пише че месото е 8%, което е супер малко.

елефтериа ние сме така от 2 седмици някъде. Тренирам си кръста , че няма утърване. Сега и с това гадно време като се хванем и обикаляме апартамента. И в проходилката го слагам, че иначе ще остана без кръст и вече обикаля из апартамента. Днес даже започна да й разказва играта на микровълнувата, че тя е ниско  Laughing. Добрече фърната ми е високо .

ta4i74 аз за физиологичния разтвор също оттук научих от както родих. Това е нещо което постоянно имам вече в къщи. Аз правих 2 много тежки кризи със синузита наскоро и много добре ми действа един дето е на спрей и е с евкалипт.

хубава вечер на всички  Hug

# 531
Добър вечер, момичета  Hug - няма начин, всички ще си минем по реда с разбиляването, ам атея лоши вируси ни изтормозиха хубавите февруарчета  #Cussing out
Дано скоро всички да се похвалите с оздравели дечица   bouquet
museto86 Heart Eyes - ей, тези ушички Sad бързичко да минават  Hug
ElefteriaHeart Eyes - еййй, хайде честита ви проходилка. Радвам се, че намери рахат с нея. Скоро ще започне и напред да действа. Мони вече от кухнята излиза в коридора  Laughing  Hug
Flower-че  Heart Eyes - Честити ви покупки и на вас, много да му топлят на малкото слънчице  Hug чакаме значи да се похвалиш със зъбче или две  Laughing

Моя мъж по кафета не ходи, ама се е взел за голям футболист и всяка неделя ходи да рита тука в един селски отбор /вратар  Blush / ии...  #Cussing out не че нещо, ама ... всяка неделя по 3-4 часа много му става. Освен това има скъсани менискуси и хич не е за там, ама ...... Confused
Момичета вие планувате ли зимна почивка /например на ски курорт/ с бебчетата?
И нещо в тази тема да ви попитам:
Скрит текст:
някоя от вас има ли представа от къде мога да закупя ски екипировки за мен и съпругът ми /само да не е в магазини на 2ра употреба, че тук в Ямбол няма нищо/
Трябват ни ски екипи, ски +щеки и обувки - ако някоя скоро е правила подобни покупки ще се радвам да ми отговори на л.с. за да не спамим темата

# 532
  • NE
Пиша набързо, че звяра спи, ама как порева.
Кръстева Мислим да отидем до Пловдив и най-много Родопите, но твърде е възможно да стигнем и да се върнем. Ама много ми се бяга някъде.
А за оборудване едни приятели катерачи си ги набавят от приятели,но в продавалник трябва да има.
А зъбчетата са две наведнъж. Shocked
Гери Ако Влади обича домашно сте супер. Вярно има пюрета,които и аз не ям. Сега мъча кашата, но сме много назаддд. Абе каквото такова.

Лека и спокойна.

# 533
princessd,
Използваме активно гърнето от няколко седмици. Тя го пълни, аз го чистя.Wink За сега съм насочила усилията към акането, което обикновено е веднъж на ден. Хващам 5 от 7. Смятам на навършени 8 месеца да започна по-често да я слагам, но да видим. Нямам конкретен план или цел. Като нищо ще сменям пелени 3-4 години. Водя се по детето и за сега ми сътрудничи с охота.
За игрите - скоро взех нови играчки, защото забелязах, че наличните не са й много интересни вече. Под образователни игри разбирам такива, които стимулират сетивата - вкус, звук, допир, обоняние... Старая се да й осигурявам нови такива усещания или поне да и дам свободата сама да си ги набави като щурее из къщата. От време на време блокирам, изчерпвам се откъм идеи и ако кажете на какво и с какво играете ще е добре.Wink
В последно време моята намира голяма забава в една тенджера.WinkWink
И да се оплача за храната - на вегетарианство го е ударила моята калпазанка. Отказва пилешко и телешко. Кога смятате да давате риба? И каква?

# 534
  • София
Flower Fairy за сега яде от домашните и много се радвам че ми прояде.
Ние трудно ядем сухите каши. Честно казано аз редовно ги дояждам. Тази с ванилия на Хумана ми е любима  Laughing. Иначе тези на Гначев готовите и тези кремчетата на Нестле ги обожава. Пробвай с тях ако искаш.

за играчките честно казано напоследък му взимам разни музикални и много се забавлява с тях.
Също така му давам пластмасовите лъжици и черпака - умира да си играе с тях. Друга много обичана играчка е пластмасово шише и вътре сложих боб, също така и разни опаковки от витамини дето се затварят хубаво и не могат да се отворят лесно стават. Дрънкат му и си чеше много венците в капачките, те нали са уребрени. Друго приятно занимание са капачките от бурканчетата. А и се съсипва да си играе с маркуча от помпата ми за кърма Simple Smile
това са нашите идеи. Ако друг има подобни да споделя Simple Smile, че май такива са по интересни от играчките.

# 535
Здравейте момичета,
Цял ден не мога да вляза в бг мама. Даваше ми, че имало хак атака и ненам си кво още ooooh!

ММ се занимава с малката и седнах да попиша малко. Иначе, гледам обсъждате мъжете, аз на моя постоянно му се карам за нещо ама много ми помага, не мога да се оплача Embarassed По цял ден съм сама с малката, че той е на работа, но като се прибере пуска пералня, простира, събота и неделя пуска прахосмукачка, бърше прах... Embarassed Само неще да се научи да готви, ама да не ставам нахална Laughing

Кръстева, ние всяка година февруари ходим на Мальовица, само миналата година пропуснахме, за да не взема да родя по пътя, ама тази зима ще наваксаме. Естествено пикла ще си е с нас. Аз не обичам да ходя някъде без децата. Където аз - там и те Laughing

Феичке, то сигурно за това толкова се мъчихте Cry Две зъбчета болят повече от едно. Дано се поуспокои Вилито Hug

Гери, и ние си играем с такива щуротии Laughing Празни кутии от чай на хип, мокрите кърпички, шишета от студен чай, капачки от буркани, коланите от кенгурото и т.н. Laughing

Оставям ви, че и Вики щрака по клавиатурата и е ужас Grinning

# 536
Здравейте момичета Simple Smile

Да се похвалим и ние си имаме зъбче  newsm44 Ползваме гърне от около месец и то доста успешно Simple Smile Слагам я след сън и винаги се получава, слагам и при смяна на памперса и пак става Simple Smile
Иначе си хапваме добре вече и супички Simple Smile

Относно ММ много ми помага, много са партия с малката и понеже той още е в болницата Sad вече много му липсва, а и той на нас, надявам се утре да го изпишат  Praynig Сега няма да може да помага, но поне да си е при нас, че цяла седмица ми дойде в повече Simple Smile
И Йоанка обича да си играе с лъжици, панички и всякакви различни от играчките неща Simple Smile

Хубава вечер Simple Smile

# 537
  • NE
Оставям ви, че и Вики щрака по клавиатурата и е ужас Grinning

Мъжо отваря виртуалното пиано и настава голяма забава на клавиатурата. Laughing

Нели Честито зъбче! Hug

# 538
Flower-че  Heart Eyes - тииииии друга работа нямаше ли си, че пусна това виртуално пияно? Joy
Детска радост - бенгалски огън. Като бях малка много обичах да свиря на пияно, но мераците ми отидоха по дяволите Peace
Благодаря ти, че го пусна Hug
Elefteria  Heart Eyes - значи викаш не съм само аз "лудата" Hug

# 539
  • NE
Кръстева Той мъжо е откривател на идеята. Нашият много обича да блъска по клавиатурата, поне музика да прави. Laughing Преди малко блъска по хляба, предполагам че барабанист ще става.  superuu

П.П. И мен ме редяха за пианото, но аз просто не бях родена за него. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт