С песен и игри се захранват ФЕВРУАРЧЕТАТА ни! - 5 тема

• 28 164
  • 735
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте момичета,
Ние се пооправяме вече, но сме адски кисели и не мога да седна да пиша като хората, но да знаете, че съм с вас и ви чета редовно Hug

Иначе и ние сме в клуба на недоспалите. Отивам да легна малко, че след час сигурно пак ще ме събуди малката дивачка.
Силни гушки на всички, болничките да оздравяват бързо и всички болести да ги заобикалят вече bouquet Hug

# 511
Чудни идеи ми дадохте за дрехи. Май ще се поръчва. WinkWink Кредитната ми карта и без това е изстрадалат, та...
Зачудих се с тези имуностимулатори. Нищо не й давам сега, но и не се срещаме с много хора заради лошото време, за да обменяме вируси и микроби.
А да питам - активни ли са татковците ви в отглеждането? Активни = толкова, колкото на вас ви се иска. В смисъл, че за едни е достатъчно едно, а за други - друго.

# 512
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Добро утро, мацки  Hug

За имуностимулаторите: моята ЛЛ е против, но аз на своя глава започнах да давам на малката Имунокинд 3*1 и по 1 амп. вит. С (вит. С ще го давам 4-5 дни, а имуностимуланта 20 дни и после ще направим една пауза от 15-тина дни и пак ще го давам 20 дни, и пак пауза и така) ... Каките и таткото са нон стоп в ГТ или в училище и ДГ, та срещайки се с много хора все има и болни ... А и другата седмица с малката ще сме все в ГТ, защото ще водим и вземаме средната на ДГ, та ... така реших ...

ФрауСт, колко да е активен таткото ни ... Поне 2-3 дни в седмицата е извън София и сме си сами 4-те ... Ей, сега замина във вторник и се закучи работата, та ще се прибере в неделя по някое време ... и още не знае къде ще го пратят другата седмица ... Активен е в гушкането и целуването Simple Smile Като се прибере и средната му се "окичи" на врата, най-голямата върви по петите му и му разказва тинейджърски глЮпости, а дребната ръкомаха и си чака реда за гушкане и "самолет" Simple Smile

Хайде да оздравяват и бебоци, и майки ..., че тепърва ни чака зима и зъбоникнене ...

Гери, аз лично бих слагала по 1/2 от замразеното месо ... това с идеята да не натоварвам стомаха ... Как е Влади? Още ли е толкова крив? Ти как си?

Изпратих каката на френски Simple Smile Варя морков да хапнем пюре с дребната към 9 и чакам средната фурия да се събуди Simple Smile Дано да не завали, та да ги разходя поне час преди обяд, че иначе ще издивеят у дома Simple Smile

Лек ден!

# 513
Момичета, влизам да споделя много на бързо, че от мадъркеър може да се пазарува и с дебитна карта Peace Аз 2 пъти поръчвам от там с дебитна.

# 514
sunny:*kiss ,кашите наистина не стават добре като се правят по указание-аз на 3 супени лъжици каша слагам около 150 мл вода.Ти сама трябва да пробваш,докато не стане ок Peace
Ние да се отчетем 8300 сме(качила е цяло кило за месец Thinking) и 67 см(+1).Нали имаме 3 хранения с кисело мляко,та педи каза че от него е качила толкова много,което според мен не е така.Тя толкова добре си хапва,че чак не смея да се похваля.Обаче друго ме притеснява-МОЛЯ,ако някоя от вас е наясно нека ми обясни:Малката се роди много мъничка-2300 и не и правиха бцж,та сега педи каза:Ще и направят манту и ако всичко е наред няма да и правят бцж #CrazyЕ как така ,нали на всички бебета още в родилното им правят това бцж.-Защо тя ще остане без newsm78.Нещо не ми е ясно-защо се прави изобщо newsm78

# 515
Добро утро, момичета  Hug
Тук, в Ямбол от снощи не е спирало да вали - отвратително време  Wear Umbrella
FrauSt  Heart Eyes - нашият татко е активен вечер след 17.00 като се прибере от работа. Никак не мога да се оплача от него, напротив. Вечер като се пробуди малкия /от изпусната биба/ става и му я дава, не чака аз да ставам всеки път. Е, има и вечери, в които е твърде уморен и аз ставам сама, но като цяло много ми помага - хранене, къпане, сменя памперсите - включва се много Heart Eyes

# 516
Стели, БЦЖ ваксината е противотуберколозна. Мантуто показва дали организма произвежда антитела. Не всички деца с поставена ваксина произвеждат необходимите антитела. Ако пробата манту е отрицателна означава, че детето не е произвело необходимата защита и се прави реимунизация. А това, че се е родила мъничка не е причина да не се имунизира, може би има друга причина. Но щом няма ваксина значи мантуто ще е отрицателно и ще я ваксинират Peace Hug

# 517
А забравих да кажа за таткото-ами той отсъства по 3-4 месеца.като се върне не се отделя от нас.И най вече с баткото прекарва повече време- hahahaте по мъжки,а ние с малката- по женски.Е по някое време почва да ходи на кафе без нас,което мен супер МНОГО ме дразни #2gunfire
Кръстева,завид,завид и  Hug Hug Hug

# 518
Добро утро Simple Smile,
Нямам много време да пиша, но за сметка на това ви чета редовно Simple Smile
Само да кажа Бисквитките на Пласмон са без глутен, но имат доста захар.. за това  аз не й дадох...
Чорапогащници купих от една чорапена борса , която шие за изно. И пижамки и бодита за Early days и mothercaer... Та доволна съм... Simple Smile
Таткото ми помага само през уикенда, но него няма през цялата седмица...
Болните мишлета да се оправят бързо !!!!
Желая ви спокоен ден!!!

# 519
  • Varna
Здравейте момичета! Докато Боби дреме да се включа и аз.
Много  Hug Hug Hug Hug на болничките и бързо оправяне!
Боби е добре, хапва манджите от кухнята с апетит и е станал ооооще по- голяма пружинка.  Joy
За таткото- много ми помага, изобщо не мога да се оплача. Вечер като се прибере от работа си играе с него, храни го, аааааааааааааааа и вече се научи да сменя памперси.  Grinning И като цяло си е доста активен в отглеждането на Боби- прави водата за баня, сменя му чаршафите на леглото. Хубавото е, че си е вечер в къщи. Много е кофти сигурно, когато таткото отсъства, но какво да се прави.
guerry, аз премерих за себе си колко готово пюре месо му давам- в смисъл, че количеството, което му давам се събира в две кубчета от формичките за лед. Не мисля че е много- дори и домашно приготвено пюре от месо все пак има вода и затова.
Това от нас. Като гледам времето, май ще ни се провали разходката.

# 520
Привет от нас.Да се оплача малко-и ние сме болни,каката се сополиви а пък малката освен едни бистри сополи които изкара сутринта имаше и темп.37.5 Sad.Имуностимуланти не съм давала че личната е против,но се чудя на своя глава какво мога да дам...За таткото-ами помага и то доста даже и готви от време на време Grinning ами това засега от нас,че да видим дали няма да ходим до спешния кабинет,където не съм много очарована от лекарите.Лек ден мами и бебчовци

# 521
  • София
Здравейте!
Ние сме добре, ядем пюрета, но кашите не се приемат и това си е. И продължаваме с вечерното кърмене на два часа.
Купих ме гърне, за да се опитвам да го приучавам лека полека, но засега удрям на камък. Не иска и за секунда да седне, аз го слагам той се бутаааа, но сериозно бутане. Не мога да го накарам да седне, ( по принцип може да седи самостоятелно и то много добре) а как точно ще го науча да го ползва не знам.
За таткото - много ми помага, когато се върне от работа си играе с Алекс, вечер го къпем заедно, доволна съм Simple Smile.
Имуностимулатори не съм давала, но за витамин С със сигурност съм за, много помага.
Момичета как се справяте с чистенето? При мен е ад. Александър се страхува от прахусмукачката дори да е в другата стая и се започва неистов рев (когато беше малък заспиваше на нея и чистенето беше песен). Днес някак си успях да чистя с него в едната ръка, но тези 7,5кг вече ми идват в повече.
Другото ми питане е на какво си играете, някакви образователни игри?
Приятен ден!

# 522
Оффф-за съжаление и аз ще се оплача !  Crossing Arms Малката от нощес е много нервна и сега след разходката и измерих температурата в дупето-37,9! По принцип малко и хърка нослето,но аз освен хрема имах и болки в гърлото тези дни,които отшумяха,та се притеснявам дали и нея не я мъчи това?  newsm78 Дадох и Панадол и ампулка вит.Ц,както и и промивам нослето с физиологичен разтвор.Дано не е нещо сериозно и бързичко се оправи! Praynig Стискайте палци!  ooooh!
Иначе от около седмица имаме пробило едно зъбче долу,а съседното е на път!  Mr. Green

# 523
  • Varna
Изв, ще задам супер тъп въпрос  Embarassedкак се ползва този физ.разтвор и като ида в аптеката да го купя какво да кажа? Не ми се смейте, моля ви, обаче такова нещо не съм ползвала и не знам даже и как изглежда. Изв моето невежество.

# 524
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
ta4i74, има и на ампули, но са към 1 лв. за 5 мл. Аз лично купувам банка физ. р-р
Скрит текст:
около 1,30-1,50 лв. е (така казваш и в аптеката) и за да я ползвам дълго купувам 1 спринцовка от 5 мл. и най-дебелата мускулна игла. Като се прибера: слагам иглата на спринцовката и отварям само единия станиол отгоре; забивам иглата и повече не я вадя; когато ми трябва физ. р-р изтеглям 2-3 мл. и махам само спринцовката; изливам си р-ра в една чашка и с капкомер капвам в носа. Аз лично слагам много р-р ... Със средната и голямата прочистването е много лесно, защото както са прави пред мен, така направо от спринцовката впръсквам в едната ноздра и то изтича с всички сАполи от другата Simple Smile ... е, държи "жертвата" салфетка под брадата си, за да се попие Simple Smile Такова прочистване например прилагат и йогите преди да започнат да правят упражнения  Joy

Общи условия

Активация на акаунт