С песен и игри се захранват ФЕВРУАРЧЕТАТА ни! - 5 тема

• 28 168
  • 735
  •   1
Отговори
# 495
Ох, привет майчета, от една изстрадала мама.  Cry
Първо да честитя кръщението - Sunny. Simple Smile Бъдете живи и здрави цялото семейство.
Flower- че, аз също съм "Да" за колажа.
За Камилията - има ефект, въпреки тридневния прием. При нас държеше седмица и повече след края на приема. Хомеопатия е, и може курса да се повтори при силна раздразнителност. Така каза нашето педи.
Ние уж се оправихме, след болницата. И всичко започна на нова сметка. Кашлица, сополи и всичко отначало. Тоя път не пием АБ (слава богу). И извода на педито е, че всичко идва от зъбите. При зъбоника много му пада имунитета на малкия, и за това така често боледува. И всичко започна с пустите му зъби. До 4 месеца нищичко му нямаше. Не знаех какво е това Т, какво е лекарство или да му трепериш защо пък сега не яде, защо киха, кашля и прочие.... Изписаха ни имуностимулатори. И тях пеим сега. Изобщо, мисля да си направя палатков лагер край поликлиниката... Rolling Eyes Така, за да сме наблизо 24/7. От няколко дни сме само на мляко. Докато не оздравеем. И докато не лепнем някой друг вирус. А от два дни се храним като новородено. През 3ч, по 30гр... Днес бяхме на ДК. Нищо не сме качили. Още сме си 8кг, но пък вече 72см. Пусти му и зъби....  #Cussing out На всичкото отгоре и на мен мъдрец ми никне, и ме скъсва от болки. Нали трябва да съм солидарна... Дойде ми до гуша от всичко вече. ММ вече не смее да ми говори, камо ли да иска нещо повече. Всички вкъщи преживяваме "зъбната криза". Без изключения, по един или друг начин, всички са засегнати.
Колкото до коликите - и ние ги получаваме от моркова. При нас пробиотиците помагат, и овладяваме нещата. Давам БиоГайа от както почнаха коликите, като беше на 20 дни. Бях ги спряла, но като почнахме захранването, пак започнах да ги давам. Нямам оплаквания, напротив. Колики нямаме, или ако има някоя, минава почти незабелязано, а и пълним памперса регулярно Simple Smile
Ох, добре, че ви има, за да има на кого да се оплача, че да ми олекне. Колкото и да съм досасна, вие сте мили дами и ме търпите, за което съм ви безкрайно благодарна.  Hug

# 496
Мама на Митето,миличката стискай зъби
(колкото и да те боли Wink)всичко ще мине.Хората с право са казали че лесно не се става майка.При едни деца всичко е по-лесно,по-леко и без проблеми,А при други... newsm45Така е .Но пък един ден с усмивка ще си припомняме тези моменти Hug Hug Hug

# 497
  • NE
Мама на Димитко Силни гушки. Hug Идва и весели и усмихнати дни. Hug

Да ви кажа, че в tesco и mothercare има хубави намаления. Grinning

# 498
Добро утро, прекрасници   bouquet
Мама на ДИмитко Heart Eyes - ох, милите, дано по-скоро ви мине и на двамата зъбоникненето, че си представям в какъв кошмар се намираш  spoko дано повече нито Т, нито кашляне нито нищо да няма, силни  Hug и от мен
Flower-че  Heart Eyes - аз май не съм видяла идеята за колажа, но имаш най-голямото "ДА" от мен /както казват в Хфактор/   Laughing само кажи на каква тема ще е  Hug
Знаеш ли как се пазари от интернет? Харесах много неща на Мони от mothercare, но винаги съм пазарила в магазините им, а не от нета.  newsm78

Аз да ви се похваля:
Скрит текст:
Съвсем извън темата, затова в скрит текст:
днес слагат дограмата на терастите /не съм се хвалила, но днес не се сдържам/
Преди 1 седмица започнаха - изправяне на терасата, имаше малко за зидане и днееееес най-сетне ще сложат профилите, а понеделник вече надявам се и плъзгащите прозорци.
Утре ще ходим да гледаме за гранитогрес, а когато всичко е готово ще ви черпя с една снимка и чаша горещо кафе  Rolling Eyes

# 499
Мама на Димитко, силни гушки и дано се оправите по-бързо и най-тежкото да е зад ва с:*

Кръстева аз поръчвам от mothercare и му ги доставят ggbg.bg ама в София. Само да те предупредя че billing adress е този на който е регистрирана картата с която плащаш, че аз първия път сгафих и ми блокираха парите.

Аз да ви благодаря за рецептата за попарка - идеално съотношение и консистенция, чак на мен ми хареса и си я изядох с кеф, щото диването сутрин не иска да яде. Остава да пробвам сутрин месното пюре да видя дали е до апетит или до храна...
Цунки от нас и хубав уикенд, дано да не вали

# 500
kopchelino  Heart Eyes - Колко излиза доставката? И кое трябва да избера? Виждам, че има опция да ми я изпратят до магазин на mothercare, за колко време става? Въобще кое ще ме посъветвате да избера като метод на доставка?

# 501
  • NE
Кръстева А честито.  bouquet
Аз основно залагам на английски дрешки, че са много качествени и най-важното за мен - памучни. Всъщност и не са толкова скъпи, дори понякога са и изгодни. Последно взех бодита с дълъг ръкав за около 3,50 лв. броя, което в сравнение с цените тук си е чиста сделка. Ползвам услугите на фирми, които носят от Англия за 2,20 лв. максимум на кило и после ми го пращат с куриер вкъщи. Общо взето съм плащала за доставка към 7 лв. най-много, но се чака към 2 седмици цялата доставка. Ето реда:
Скрит текст:
1. Чрез мой профил купувам дрешките от даден сайт и давам адреса на транспортната фирма в Англия.
2. Ползвам Gabieli, но има и още една фирма Gabko. Използвам първите защото са с по-уреден сайт и проследяване. И при двете фирми след регистрация получаваш ID, което попълваш в адреса в сайта от който ще пазариш за да не ти объркат пратката.
3. При покупка даваш номера на картата си. Лошото е че в повечето сайтове искат кредитна карта и аз лично ангажирам сестра ми за тази услуга.
4. Пратката се доставя в Англия от продавача, тръгва към България и я получаваш на адрес.

# 502
Благодаря ви момичета  Hug

# 503
  • NE
Кръстева Теско искат до транспортната фирма 3,95 лири, а Модъркеър 2,95. Peace

# 504
  • Варна
Здравейте момичета,

Мама на Димитко силно гуш от нас, дано по-скоро отмине всичко.

Ние вече имаме 2 зъбчета Simple Smile и от 3 седмици съм в клуба на недоспалите. събужда се през 1 час с рев, не иска да суче и само плаче милото.
Преди 2 дни забелязах, че има бяло на небцето, не ми дава да го мажа, не мога да бръкна с клечка за уши и да го мацна с фунгостатин. Исках да ви питам дали може като сиропче да му го давам. Една позната ми каза да го обтрия със сода, не е ли малък за такива процедури?

Лек ден мами Simple Smile

# 505
manik_87  Heart Eyes - абсолютно много е малък за сода, не само, че ще ти е много трудно и може да повърне, ами може и да му навреди Peace
Фунгостатина го давах до преди 2 дни по 2мл /1 от едната страна 1 от другата/ измервах със спринцовка от панадол-а. Дадох го като сиропче и... не знам дали той или антибиотика, но вече сме добре. Дано и вие по-бързо да се оправите Hug

# 506
Кръстева аз за доставка ползвам ето тази фирма http://www.ggbg.bg/, но не знам колко излиза за доставка в страната, те имат адрес в Англия и доставките на него са безплатни, ако са над съответната сума за сайта. Аз от мотъркер съм много доволна, бодитата и пижамките са им супер, за теско още не съм пробвала Simple Smile

# 507
мама на димитко-ама много ви се събра,скорошно оздравяване!!!  Hug
Тези дни и аз се опитвам да се раболея-малко ме драска гърлото и ми тече носа-правя разни гаргари с тинктура от прополис,дано ми мине и не заразя малката!  Praynig

Днес правих нов вид каша на малката,на Хип-"Моята първа каша",ама нещо редичка ми се получава,като  спазвам пропорциите на кутията!Според вас проблем ли ще е,ако я направя по-гъстичка от написаното? newsm78 Иначе е много вкусна-до сега бях давала само безмлечна с кафяв ориз на Тьопфер,която смесвах с АМ Лактана,ама вкуса и е ужасен-добре,че малката си я хапва!  Flutter

Аз също веднъж съм ползвала GGBG за доставка от Англия-коректни са!  Peace

Хубава вечер от нас-малката заспа супер рано и ще видим дали няма да се събуди бодра ,бодра след малко,точно когато на мен ми се спи най-много!  Mr. Green

# 508
Здравейте,момичета:)
Първо много  Hugки на всички болни отново и на вадещите зъбки.И ние сме от вторите,но за сега кризите са ни само много силен плач/със сълзички/ от време на време,който просто не минава от нищо.Все още няма показало се зъбче Tired
ОФФФФ,днес си отдъхнах-с манту-то всичко е ок,има си нормално действаща имунизация,просто няма белег на рамото.Много се притесних,че може да се наложи пак да и слагат ваксината ooooh!Не знам защо,но още се притеснявам от тези процедури...
С храненето иначе проблеми няма,днес педи ни посъветва да изчакаме още малко с ДКухня,може би като въведа и свинското и след 20тина дни ще се запишем.Мисля,че прясната бебешка
храна ще и дойде добре,малко разнообразие Wink Не че страда от липса на апетит,вече по 1цяло бурканче омита от пюретата,все още не е ясно къде я слага тази храна,но...Кашите са ни любими,като чета тук как някои бебета хич не ги искат-явно наистина всяко бебче си е ярка индивидуалност Sunglasses
Кръстева,честито за ремонта,и аз правих преди 2г.терасите,една затворена и една само сменена дограма и мазане.Доста е изнервящо докато стане,но пък новото си е ново Party Party PartyСега ще сменяме вътрешните врати ooooh! ooooh!
Времето е супер неприятно,добре,че днес успяхме да се разходим преди дъжда и малката поспа блажено в количката почти през цялата разходка 1stroller smile3524
Лека вечер на всички,отивам да приготвям ваната ,че ще има дълго къпане след 3дни пауза/заради пробата манту/
 Hug Hug Hug Hug

# 509
  • София
Здравейте,
много  Hug мама на димитко и на всички болни и да се оправяте бързичко.
Аз много се чудих и реших да давам по малко от течната коластра за подсилване на имунната система на дребния, че много ме е страх с тези вируси. ЛЛ също ме караше да давам заради зъбите, че нали ни се срина имунната система тогава. Спрях тогава да давам, но сега пак ще давам по малко 2мл .

Аз искам да питам майките дето си правите пюретата- по колко месо слагате в месните пюрета.
Аз съм си понаправила нали тук от няколко меса пюрета нали и съм си ги сложила в формите за лед ( от тези стандартните дето са големи форми). Чудя се една формичка дали не е много за едно ядене. Чудя се защото в купешките като гледам редовно е супер малко.

Лека вечер момичета  Hug

Общи условия

Активация на акаунт