Първо да честитя кръщението - Sunny.
Бъдете живи и здрави цялото семейство. Flower- че, аз също съм "Да" за колажа.
За Камилията - има ефект, въпреки тридневния прием. При нас държеше седмица и повече след края на приема. Хомеопатия е, и може курса да се повтори при силна раздразнителност. Така каза нашето педи.
Ние уж се оправихме, след болницата. И всичко започна на нова сметка. Кашлица, сополи и всичко отначало. Тоя път не пием АБ (слава богу). И извода на педито е, че всичко идва от зъбите. При зъбоника много му пада имунитета на малкия, и за това така често боледува. И всичко започна с пустите му зъби. До 4 месеца нищичко му нямаше. Не знаех какво е това Т, какво е лекарство или да му трепериш защо пък сега не яде, защо киха, кашля и прочие.... Изписаха ни имуностимулатори. И тях пеим сега. Изобщо, мисля да си направя палатков лагер край поликлиниката...
На всичкото отгоре и на мен мъдрец ми никне, и ме скъсва от болки. Нали трябва да съм солидарна... Дойде ми до гуша от всичко вече. ММ вече не смее да ми говори, камо ли да иска нещо повече. Всички вкъщи преживяваме "зъбната криза". Без изключения, по един или друг начин, всички са засегнати.Колкото до коликите - и ние ги получаваме от моркова. При нас пробиотиците помагат, и овладяваме нещата. Давам БиоГайа от както почнаха коликите, като беше на 20 дни. Бях ги спряла, но като почнахме захранването, пак започнах да ги давам. Нямам оплаквания, напротив. Колики нямаме, или ако има някоя, минава почти незабелязано, а и пълним памперса регулярно

Ох, добре, че ви има, за да има на кого да се оплача, че да ми олекне. Колкото и да съм досасна, вие сте мили дами и ме търпите, за което съм ви безкрайно благодарна.
)всичко ще мине.Хората с право са казали че лесно не се става майка.При едни деца всичко е по-лесно,по-леко и без проблеми,А при други...
Така е .Но пък един ден с усмивка ще си припомняме тези моменти

- ох, милите, дано по-скоро ви мине и на двамата зъбоникненето, че си представям в какъв кошмар се намираш
дано повече нито Т, нито кашляне нито нищо да няма, силни 

Не знам защо,но още се притеснявам от тези процедури...