С песен и игри се захранват ФЕВРУАРЧЕТАТА ни! - 5 тема

• 28 170
  • 735
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте момичета Simple Smile

На всички болни бързо оздравяване  Hug
Цветенце И аз съм ЗА колажа Simple Smile

Да ви се пооплача и аз малко. Ние сме с обрив на шушулката от няколко дни и днес педи като я видя се оказа, че е от смяна на пелени. Аз по принцип ползвам лидълските и съм много доволна, но предния път нямаше и затова взех от обикновения си Памперс и сега си имаме обривче  Sad На всичко отгоре вчера ММ го оперираха по спешност от апендисит и ми е много кофти. Днес бях при него, но като го гледам така ми става мноооого тъжно  Cry Знам че всичко ще мине, но сега ми е трудничко, а и сме свикнали да сме си заедно  Sad

И аз се пооплаках Simple Smile

Лека вечер на всички Hug

# 481
Феичке, и аз да питам, как го даваш този апис newsm78

Гери, за имунната система моето педи е на мнение, че през периодите, в които имунната система отслабва, задължително трябва да се подсилва с нещо. Примерно в период на зъбоникнене имунната система на бебетата е отслабена (не че по принцип им е много силна де Laughing) И за това вместо да лекуваме, подсилваме организма, за да се излекува сам Peace Това и е логиката  Hug

Скрит текст:
Между другото баткото ми беше много болнав, всеки месец беше болен ooooh! откакто му смених джи пи-то и сме при тази, пролет и есен правим серии имунни стимулации и за последните 5 години ми е боледувал само 3 пъти и то много леко

А може ли линк на тези бисквитки, че не съм виждала безглутенови newsm78

Нели Н, за киселото мляко признавам, че съм доста объркана Rolling Eyes Голямото ми дете от 6-ти месец започна да яде кисело мляко и нищо му няма. Сега е на 10 години и на ден поне кило мляко изяжда под всякакви форми hahaha, но честно казано след нещата, които чета и чувам ме хваща шубе да дам на Вики. Вече тотално се омотах с тия нови и стари школи ooooh!

Нели90, не се притеснявай, с таткото всичко ще е наред и отново ще сте всички заедно spoko

# 482
  • София
елефтериа ето линк за бисквитките : http://www.zabebo.bg/products/bishkoti-biberon-bez-gluten-plasmon

мерси за инфото за имуностимулаторите

# 483
  • NE
Нели Важното е ТМ да се възстанови. Много неприятно. Силни гушки. Hug
Гери, Елефтерия Давам Аписа 3х5 гранулки във вода. Така ми е изписано от педката, но определено ни помага. Peace
Гери Който си има зъбчета нека хапва. Party А за чувалчето сигурно ще си го ушием вкъщи.

Аз открих, че Вилито има колики от ... пробиотика. ooooh! Мислех, че е само от Биогаята, но сега пихме два пробиотика и пак същата работа.

# 484
Здравейте!
Нели-надявам се,бързо да се оправи мъжът ти !  Hug

Как са днес болничките бебоци?  Hug И моята принцеса тази нощ имаше някакви сополки-дано да е инцидентно,че с това променливо време като нищо може да сме понастинали!  ooooh! А този Умкалор става ли за кърмачета,че май е за над 1 годинка?  newsm78
Вчера поръчах по интернет едни много сладки буйки-топлинки,чакам ги тези дни да пристигнат,дано са хубави като на картинката!  Crazy
Скрит текст:
Малко рискувах и взех по-голям номер (за 12-18 месеца),ама ме беше страх,че няма да мога да обувам с термо чорапче номер 6-12 месеца...  Thinking

Ние към количката имаме зимно чувалче,но може и да купим резервно-тези,които сте показали са много хубави!  Peace
феичке,напоследък давам Мултилак пробиотик и съм доволна,ако искаш пробвай го! Приятелка ми похвали Инфант дофилус плюс,ама не съм го купила още...

Последна редакция: ср, 24 сеп 2014, 09:44 от sunny:*kiss

# 485
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Здравейте, здравейте  Hug

Нели, бързо оздравяване на ТМ  Wink

За чувалчетата: аз взех такова ... Взех го от Продавалник за 20 лв. и съм много доволна, защото е ползвано много малко и е като ново ...

Имам си много дрехи в диапазона 9-12 месеца: цели пижамки; бодита; блузки имам с дълъг ръкав поне 15 и толкова чорапогащника и панталончета ... Абе, май няма и да успеем да носим всичко Simple Smile Всички неща са ми давани или съм купувала от ВУ ... Не се притеснявам от това ... ще ги облечем за по 4-5 пъти и ще умалеят Simple Smile Вчера даже си купих от ВУ за 1,40 дъждобран за кенгуру/ерго раничка Simple Smile Адски съм доволна, защото иначе са доста скъпи Simple Smile Нещо такова е:
Скрит текст:

Моята ЛЛ не ми дава да давам имуномудолатори и стимулатори ... Казва, че още не са сигурни изследванията, използват се масово от 3-4 години и не се знае какви ще са дългосрочните последствия за малките организми ... За каките ми изписа, но за дребуса не дава ...

Последна редакция: ср, 24 сеп 2014, 10:41 от Почти безобидн@

# 486
Здравейте и от нас...нямам много време да пиша,но чета редовно Simple Smile За зимните дрешки-купихме два космонавта,едно яке и малко по дебели дрешки.Ние неискаме да ядем попара,и да ви питам вие как я правите.Инъче Гери е сравнително спокойна заиграва се и пълзи.От ДК сме 71см.и 8.400кг.Ами май е това от нас лека и спокойна нощ и спинкащи бебчовци @-}--

# 487
  • Varna
Здравейте момичета!
Ние сме добре, но не сме писали скоро, че няма нищо ново около нас. Аааааааа освен това, чу вече си ядем спокойно храната от кухнята. На мен ми харесва, на Боби също, но ще я ядем през месец, когато баткото е втора смяна на училище, за да може, ако завали, да я вземе. Е, не намирам място за супата, но с пюрето и десерта всичко е ок. Вече и четвъртото зъбче боцка- засега само с леко разстойване на стомаха минаха двете горни зъбчета.
И аз съм за снимки с мами- утре отивам на бояджилък, че да съм фешън на фотото.  Joy Joy Joy
museto, аз попарата я правя с 3 сухарчета, обезсолено сирене, колкото кибритена кутийка, масло на върха на лъжичката и вода- мерила съм я- 100 мл. Поне за вкуса на Боби се получава идеално, а в някои дни слагам и от чая на Ганчев с лайка.  само да вметна, че преди попара по отделно вкарах сиренето и сухара.
Лека нощ ог будната все още мама и спяшия вече Боби! Hug

# 488
Добро утро, момичета   food010  typeuu хайде да ви почерпя по едно кафенце  и едно портокалово фрешче Flutter
Моите мъже още  smile3524 а аз станах да им правя закуската, че след малко ще се надигнат гладни гладни  Laughing
nelli90  Heart Eyes - скорошно оздравяване на мъжа ти и бързо да отмине обрива на малката. Разбира се, че ще се оплачеш. Тук сме се събрали както да се похвалим, така и да се оплачем  Hug целувки от нас с Мони
guerry  Heart Eyes - И аз благодаря за бисквитките, ще взема да ги пробвам  bouquet
Flower-че  Heart Eyes - наистина ли от Биогайята?  Shocked Нали уж са за спомагане храносмилателната система, как така колики?
sunny*kiss  :love: - еййй много са готини буйките Flutter
museto86  Heart Eyes - нашата попарка я правя както Тачито /3 сухара+краве сирене колкото кибритена кутийка и масло/  Hug
ta4i74 Heart Eyes - ехеее браво за кухнята, нека да си хапва детето. Hug

Аз нямам какво ново да кажа. Детенце се оправи, но изчаквам няколко дни да минат от антибиотика и да го заведа на контролен преглед. Мъжа ми излезе малко в компенсация, че вчера даваха кръв за тяхна колежка от Стара Загора и сега ще сме 3мата в къщи.

# 489
Здравейте момичета Simple Smile

Благодаря на всички за подкрепата  Hug

ММ вече е по-добре, но още е в болницата, надявам се утре вече да го пуснат, че ни липсва и на двете Simple Smile

Малката и тя вече се оправя Simple Smile
И аз попарата я правя като Тачи и Кръстева и си я хапваме Simple Smile

Хубав ден на всички Simple Smile

# 490
Нели,Кръстева-радвам се,че нещата при вас се оправят!  Hug

Аз исках да ви питам-с кой номер памперси сте и на какви килограми сменихте на номер 4?   newsm78

# 491
  • София
Здравейте!
Вчера бяхме на консултация и Алекс е 7500 и 66 см. Този път много малко е наддал само 250 грама и си оставаме в редиците на дребосъците Simple Smile.
Захранването ни върви само със зеленчукови пюрета, кашите не ги харесва много и не знам как ще наддава. Но основното му хранене е цоцането, пак започна да се буди по 10 пъти вечер, зъби ли са не знам, но ще откача от безсъние.
Биха му и поредната ваксина и добре я понесе.
Относно памперсите до преди една седмица бяхме на 3 и реших да ги сменя на 4, които му бяха малко големи (смених ги защото преди консултацията си мислех, че е поне 8 кг и ми се струваха малки 3ката). От днес пак сме на 3, защото 4 му е голяма.
Весел ден!

# 492
  • NE
Съни Ние минахме на 4-ка преди месец и нещо, веднага като мина 7 кг. Май дори на 7,500 кг, че тройката на Пуфис едвам я слагах. Laughing
Принцес Дано скоро ви избие зъбчето, че не е работа недоспиването. Hug
Кръстева Браво на Мони, че е по-добре. Hug
Вили вече с трепет чака баща си, май и аз за да му го оставя поне замалко. Laughing

С надеждата да проядем днес сервирах картоф, броколи и морков на парченца с идеята да опитва да изяде нещо сам без да го мъча. Резултата е сготвен Вили. Целият беше с стискани в ръцете зеленчуци и оставаше да го сложа в казана и да направя една супа. Joy Нищо не пожела да натика в устата. ooooh!

# 493
Flower-че Heart Eyes - сакън, не  ни готви февруарчето Mr. Green макар че съм сигурна, че ще е много вкусничък хихи  Hug ми тъй де, шегата на страна, ама ... детето ти показва, че той е шефа, ти какво се мъчиш да се налагаш  Mr. Green нали разбра, че се шегувкам   bouquet
sunny*kiss  Heart Eyes - Ние минахме на 4ка още от 4тия месец, понеже Мони както знаете е много дълъг и памперсите му бяха къси  Blush сега сме на 5ца вече пак по същата причина Hug

# 494
  • NE
Кръстева Разбира се. Hug Права си, че Вилката води парада. Mr. Green
Беше ме питала за коликите от пробиотик. Покрай коликите ми бяха предложили да опитам с пробиотик, че помагал на някои бебета. Само, че се оказва че ни води колики, отколкото помага. Няма значение какъв е пробиотика. Имам една мама, чийто момиченце е същото като Вилито - тежки колики, тежко изкарване на зъбчета и при тях пробиотика е имал същият ефект.

Общи условия

Активация на акаунт