Кръстева,защо да не се дава кисело мляко, след като се дава сирене, а и АМ си има и лактоза и скорбяла и всякакви екстри, особено това за след 6 мес. ако се зачете в съдържанието...
За степчето и зрънчото не ми се коментира, направо ми се плаче.
Но от друга страна, колкото и да внимаваш, колкото и да се грижиш, ако в някакъв момент друг започне да се грижи за детето, било.баби или градинка и все ще.стане като с лелята...торти, бири, боядисана подсладена вода...
Глутенът го въведох без да се замислям, за сега нямаме проблеми, пу пу пу. Днес прояде попара, понеже зърнената каша не й харесва...не знам дали ни е добър режима - сутрин яде каша/попара, после месно/зеленчуково пюре, после плодово и за веечря кисело мляко с плод, като мисля от други месец да й добавя и бебешки бисквитки и цоцка между храненията. То се хапва по 100тина грама със зор, а от.мен не знам колко смуче...
За сметка на това се сърди за всичко - ако й вземеш играчка, ако я махнеш от бънджито, ако я оставиш...само мрънкаме слушам по цял ден...направп вече
не знам далинса зъби или характер... а и на всичкото отгоре харесва баба си свекърва повче от другата си баба
Етп и аз се оплаках, лека нощ и спокойни и спящи бебоци

- и тук няма разнообразие или поне за момченцата
номерацията им също никаква я няма -снощи ги гледах. Благодаря ти

Обаче от времето ме боли зверски главата. 

Винаги съм била с ниско кръвно,а сега.Гадеше ми се,виеше ми се всвят,едва успях да нахраня Дари.После легнах,заспах и след 2 часа ми нямаше нищо