За онлайн консултацията с лекар

• 6 146
  • 17
  •   1
Отговори
# 15
  • SF
Разкажи ни как е в този американски сайт.
Аз тук съм срещала на много места онлайн консултации. Горе вече е посочен един линк. Има един на аптеки Ревита или нещо такова (да ме поправи, който знае как беше точно името).

# 16
Ами то почти няма сайт без здравен форум към него, Но дали добри съвети може да получиш от там и най вече - от кого  newsm78 Не знам. За този американският, който са ползвали мои близки знам, че възниква ти например някакъв здравословен проблем и тъй като не всеки може да си организира лесно да отсъства от работа, запазваш си час за онлайн консултация (видео!) през сайта в удобно време (може и в извън работното ти време) и съответно се консултираш с лекаря, може да се изпращат изследвания, епикризи итн. И ако дока прецени, че се налага да ходиш - отиваш. А не като мен последния път да направя сума ти гимнастики, за да ме види докторката, че "добре изглеждаш, нищо ти няма" , видя ми изследванията и хайде Чао. Половин ден на вятъра. Всичко това може да става онлайн. То и сега си го има и се прави и у нас, но някакси хаотично на парче - ако си се разбрал с дока предварително.... А  чрез една такава платформа всичко това е организирано.

# 17

Общи условия

Активация на акаунт