Прием за детски ясли гp. Варна - Тема 2

• 63 878
  • 914
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
Pepsilight, може и аз да не съм разбрала правилно питането, но ще се опитам да отговоря. Щом в момента началната ти датата е 1/8, значи първия шанс за класиране, ще ви е 20/8. Ако на 16/8 видиш, че няма обявени свободни места за желаната от теб ясла, тогава преспокойно можеш да си смениш на 1/9.

# 31
За съжаление в списъците все още стоят имената на деца, които са приети вече в ОДЗ. Sad
Толкова ли не могат да се отпишат!!!

# 32
  • Варна
А, разбрах и аз въпроса на Пепси Simple Smile Да, можеш да си променяш началната дата, от която искаш да участваш. С тези задължителни 3 желания ни докараха дотук - да правим врътки всякакви Whistling

# 33
  • Varna
Тъй като въпроса с данъците ме притесняваше - само да кажа какъв отговор получих от общината след като ги запитах през сайта на яслата и то конкретно ги питах дали влизат данъците за 2014г. в това число: "Трябва да не дължите данъци към датата на класиране!" Което автоматично за мен означава и за 2014, тъй като срока за плащане на данъците за 2014 /за имоти/ беше до края на април или май ...не съм сигурна точно кой месец.
Иначе след няколко дни като отворят отново системата можеш да си сменяш датата колкото пъти искаш, както и желанията за яслите.

# 34
Тази форма за Въпроси и отговори и Контакти могат да си ги махнат. Пет пъти съм ги запитвала за разяснение и винаги отговора е кратък, цитат от Нормативната уредба,а последния път - "Питайте си в яслата"  Laughing

# 35
  • Varna
Ами аз за втори път питам и наистина  първият път отговора беше доста многословен, но твърдеше да питам директорката, а вторият път беше този който написах по-горе. Но след проверка и питане и в яслата ми потвърдиха че срока за данъците за 2014 е 30.06. и за това на предното класиране са се гледали до 2013г., но сега включва и 2014г. /трябва задължително поне 50% от данъка да е платен/ и така имам 2 дни все още да си платя данъците за тази година, за да не ни дисквалифицират... /защото вече няма как и датата за участие да променя, а иначе ще си загубя номера, което автоматично в превод значи че никога няма да ни приемат.../.

# 36
  • Близо до морето :)))
Записвам се и в тази тема, успех на всички утре  Heart Eyes

# 37
успех , вече има резултати, ние пак не сме приети , дано се случи при следващите пъти . То беше ясно при 80 деца преди нас

# 38
  • Варна
А стига бе, приети сме Shocked Не мога да повярвам, че като броях имаше много деца пред нас. Как е станало това не ми е ясно, шокирана съм чак, изобщо не очаквах.

# 39
Честито на всички приети  Cry ние ще чакаме с надежда следващото класиране ....забелязох ,че има дечица с възраст около 30-33 месеца възможно ли е това да са дечица вече приети в градини newsm78

# 40
Честито на всички приети  Cry ние ще чакаме с надежда следващото класиране ....забелязох ,че има дечица с възраст около 30-33 месеца възможно ли е това да са дечица вече приети в градини newsm78
И да са приети, някой ще каже ли че има свободни места, как точно става системата, както предният път имаше такива приети в ОДЗ

# 41
Досега само следях темата,но сега след като сме приети изникват някои въпроси.Като чета нормативната уредба разбирам че трябва да се докажат предимствата бележка че сме на  трудов договор копие на трудова книжка ,а платените доказват данъци се доказват по служебен път.
Правилно ли съм разбрала.
 Нека хората минали по този път  кажат,че не искам да отида неподготвена.

# 42
  • Варна
Правилно си разбрала.

# 43
Честито на приетите!
И този път, за съжаление, има дублирани. 13 деца дотук, имам да проверя още 90 имена, процента е по-малък от предния път, но присъстват.

# 44
  • Варна
Честито на приетите!
И този път, за съжаление, има дублирани. 13 деца дотук, имам да проверя още 90 имена, процента е по-малък от предния път, но присъстват.
Вие приети ли сте?

Общи условия

Активация на акаунт