Прием за детски ясли гp. Варна - Тема 2

• 63 889
  • 914
  •   1
Отговори
# 15
Изобщо не искам там където е каката, защото ми е далеч, не съм кандидатствала за ОДЗ-та изобщо. Яслата ми е на около 50-100 м от блока, няма смисъл да ходя на половин час път пеша още 5 години.
Тя беше приета във филиала на ОДЗ-то при откриването му, нямаше нищо по-наблизо тогава.

# 16
запис и успех на всички, чакащи другата седмица. АЗ от август нататък ще чакам. Дано по Нова година да стане  Simple Smile

# 17
Запис и от мен  Hug Следя ви  Crazy Надявам се ние още на това класиране да се вредим  Whistling

# 18
Хей ,бях ви писала че оставам без работа,следователно и оставаме с 4 точки за яслата,но една позната има магазин за сувенири и ще и помагам за по 4 часА НА ден .Много съм щастлива!Дали може да ми направят проблем че ме осигуряват само на 4 часа?...в яслата..като ни приемат ..евентуално Simple Smile

# 19
  • Варна
Никъде не пише, че трябва да работиш на пълен работен ден.

# 20
Здравейте, като проследих колко деца са първо желание в яслата която е и наше първо,  ами повече от 80 преди нас , и този път няма да стане явно , а местата са 50.

# 21
Вместо запис да се похваля, че  успях да си взема номерчета за децата след като системата няколки дни упорито твърдеше,че ме няма в базата данни. Накрая склони тъкмо навреме за да участваме в това класиране, не че с номер 11 хиляди и много ще ни огрее скоро. Успех на всички дано да приемат повече деца Simple Smile

# 22
  • Варна
На мен ми изникна един въпрос.
Нашата начална дата за участие в класиране е 01.08.2014г. Все още не са ясни местата и градините, които ще участват през август. Ако в това класиране няма обявени свободни места в желаната от нас градина, дали ще мога да променя датата за участие напр. от септември? Някой да е правил тази корекция в заявлението?

# 23
  • Varna
Аз отново имам питане - тази справка за дължими данъци дали включва и 2014г. или не? Когато правих април месец проверка не дължахме данъци, но още не бяха излезли данъците за 2014 - обаче сега вече са излезли и ако са включени ме е страх да не изгорим?

# 24
  • Варна
Не влизат данъците за 2014г. Трябва да сте платили за 2013г.

# 25
  • Варна
Данъците е само за предходната година. А щом сте подали документи да започне да участва в тегленето от август, от там нататък във всяко следващо теглене ще участвате.

# 26
Според правилата за прием: промени могат да се правят до 3 дни преди обявена дата за класиране. Тъй като класирането през август ще е на 20.08., промени могат да се правят до 17.08. вкл.
За справка...

# 27
  • Варна
Нашата начална дата за участие в класиране е 01.08.2014г. Все още не са ясни местата и градините, които ще участват през август. Ако в това класиране няма обявени свободни места в желаната от нас градина, дали ще мога да променя датата за участие напр. от септември? Някой да е правил тази корекция в заявлението?
Аз не схванах идеята на корекцията, която си замислила.

# 28
  • Варна
Знаете ли през предходните години колко деца са приемали в Роза и Щурче? Колко групи с по колко деца са?

# 29
  • Варна
Аз не схванах идеята на корекцията, която си замислила.

Писала съм 3 ясли, нали са задължителни, но искам само в тази по първо желание да ни приемат, тя ми е най-удобна за водене и вземане. Ако на 31.07., не се знае дали ще има обявени места в тази ясла по първо желание и в последствие след 01.08. е нулев прием за класирането на 20.08., не искам да участваме в класиране с начална дата 01.08., за да не ни приемат евентуално в другите две. И не зная дали ще мога да си променя датата за участие в класиране след 01.08. на 01.09 напр., тъй като по дата вече ще участваме в класиране.

Общи условия

Активация на акаунт