Пазаруване от Aliexpress.com 35

• 48 474
  • 756
  •   1
Отговори
# 570

Аз се снабдих с Lenovo s820 първо един червен после още един бял, който се оказа по-добър.

Какво имаш предвид, като казваш, че белият телефон се е оказал по-добър? Има разлика в характеристиките на телефона, в зависимост от цвета?

------------

Fibs, китайците са страшна работа. Човек може много да се изненада как и къде пишат разни важни неща  Mr. Green
Ми по-скоро не съм се изразила правилно! На външен вид белия си е чисто женски телефон, бялото не е просто бяло ами има леки блестящи частици. Оказа се че няма нужда да се инсталира допълнителна програма за 3G мрежа, защото има обхват навсякъде а червеният имаше нужда от инсталация на тази програма, защото имаше обхват само в големите градове! Поръчвала съм ги от един и същи продавач, като първия път имах подарък само кейс, а втория път кейс+ micro sd карта и два протектора.

# 571
  • София
Добра  вечер на всички!
Така чаканият телефон за детето пристигна и сега се оказа, че трябва да отворя диспут, защото  не приема никакви карти!
И сега има проблем защото не ми е ясно как да пусна диспут!
Трябва ли първо да маркирам , че съм го получила и тогава да отварям спора?
Има ли място с подробно обяснение, как точно се пуска диспут?
 smile3511

# 572
Привет!
Поръчах тази рокля за приятелка http://s.click.aliexpress.com/e/i6ZzMrUb дано сме уцелили размера

Относно този екип от три части http://s.click.aliexpress.com/e/uAbqUjIb аз миналата година поръчвах такъв и мога да кажа че са ужасни, 100% найлон, криви шевове, бледи и безлични цветове, нищо общо с със снимките.

# 573
Здравейте,направих няколко успешни поръчки от сайта,но с една която пуснах на 04.08.2014 имам проблем.На дестинация на трейкинга пише Chez а би трябвало да е BG,писах няколко пъти на продавача,но нямам отговор,какво да правя,възможно ли е да е объркал номера и как да разбера?

# 574
  • have faith and be patient ..
абе хора ,стига сте се хамалосвали с тези тракинг номера , не разбрахте ли , че в повечето случаи са грешни .. до сега не съм проследявала нито един тракинг ,а всички поръчки до една са ми пристигнали - и скъпи и евтини .. просто си седя и си чакам ,между 40 и 30 оставащи дни поръчката идва . късмет на всички  Hug

# 575
  • София
 iankampanova, директно се пуска диспут, не се потвърждава поръчката.
След това избираш най-подходящата възможна причина, дали ще връщаш телефона или не и какво обезщетение искаш и описваш подробно случая.

# 576
  • На плажа
С. Алекс    168uu
И аз вече година пазарувам..единственото което следя е оставащите дни-да не изпусна времето за диспут  Mr. Green
Всичко ми е пристигало рано или късно  Peace
: iankampanov  ще се опитам да ти обясня как да отвориш диспут.В никакъв случай не потвърждавай получаването.
Отиди на My AliExpress в горния десен ъгъл и от падащото меню избери My Orders ,намираш съответната поръчка ,търсиш Order NO: и цъкаш на дългия номер,отваря се нова страничка където се визуализира телефона и отстрани има бутон Open Dispute  Peace

# 577
  • София
С. Алекс    168uu
И аз вече година пазарувам..единственото което следя е оставащите дни-да не изпусна времето за диспут  Mr. Green
Всичко ми е пристигало рано или късно  Peace
: iankampanov  ще се опитам да ти обясня как да отвориш диспут.В никакъв случай не потвърждавай получаването.
Отиди на My AliExpress в горния десен ъгъл и от падащото меню избери My Orders ,намираш съответната поръчка ,търсиш Order NO: и цъкаш на дългия номер,отваря се нова страничка където се визуализира телефона и отстрани има бутон Open Dispute  Peace
Всичко добре до тук , но не мога по никакъв начин да кача видеото!
И мога ли да искам пълно възстановяване без връщане, защото трябва да платя 15 лв. пощенски?

# 578
Привет на всички, преди време бяхте споделили ЛИНК на доста сполучлива блузка на зара около 10 долара
Но не я откривам, че чета от тема на тема. тениската мисля беше с момиче
Благодаря , ако някой се сети Simple Smile

# 579
  • TX
....
Всичко добре до тук , но не мога по никакъв начин да кача видеото!
И мога ли да искам пълно възстановяване без връщане, защото трябва да платя 15 лв. пощенски?
за качване на видеото го направи в ютуб и после прикрепи линка на връзката към мейла аз съм правила така като трябваше да докажа, че дисплей не работеше

# 580
  • Варна
Привет на всички, преди време бяхте споделили ЛИНК на доста сполучлива блузка на зара около 10 долара
Но не я откривам, че чета от тема на тема. тениската мисля беше с момиче
Благодаря , ако някой се сети Simple Smile

Някоя от тези ли е?
http://www.aliexpress.com/snapshot/6113790035.html
http://www.aliexpress.com/snapshot/6113790036.html

# 581
Ми по-скоро не съм се изразила правилно! На външен вид белия си е чисто женски телефон, бялото не е просто бяло ами има леки блестящи частици. Оказа се че няма нужда да се инсталира допълнителна програма за 3G мрежа, защото има обхват навсякъде а червеният имаше нужда от инсталация на тази програма, защото имаше обхват само в големите градове! Поръчвала съм ги от един и същи продавач, като първия път имах подарък само кейс, а втория път кейс+ micro sd карта и два протектора.

Благодаря за подробното обяснение!   bouquet

Към края на месеца съм се засилила да поръчвам този телефон и поради тази причина разпитвам  Hug

Изглежда много добре. Надявам се и да е добър телефон в крайна сметка.

# 582

Благодаря за подробното обяснение!   bouquet

Към края на месеца съм се засилила да поръчвам този телефон и поради тази причина разпитвам  Hug

Изглежда много добре. Надявам се и да е добър телефон в крайна сметка.
Ползвам го втори месец и съм много доволна, и приятелката ми също е доволна!!!

# 583
Благодаря ти, още веднъж!

smile3525

# 584
Някой поръчвал ли е мрежа против комари за врата? Намерих две предложения и не мога да си обясня голямата разлика в цената
http://www.aliexpress.com/item/Black-210-100cm-Magic-Mesh-Hands- … g/1907008997.html
http://www.aliexpress.com/item/Black-and-Begie-Yellow-210-100cm- … c/2012316723.html

Общи условия

Активация на акаунт