Пазаруване от Aliexpress.com 35

• 48 491
  • 756
  •   1
Отговори
# 555
Някой поръчвал ли е този екип в 3 части http://www.aliexpress.com/item/New-2014-sport-sweater-Spring-Aut … s/2009360578.html
Толкова плътен ли е колкото е показан?И ако може реални снимки ще съм благодарна!?

# 556
  • София
Някой поръчвал ли е този екип в 3 части http://www.aliexpress.com/item/New-2014-sport-sweater-Spring-Aut … s/2009360578.html
Толкова плътен ли е колкото е показан?И ако може реални снимки ще съм благодарна!?

И аз се интересувам.  Peace

# 557
  • Sofia

И аз се интересувам.  Peace

Имаше отзиви миналата година и някои от тях бяха много лоши. Може би има разлика при различните продавачи.

# 558
  • have faith and be patient ..
при повдигнат диспут , съгласяване на продавача с него и статус на поръчката Status:
Fund Processing , и по-надолу Waiting Refund .. има ли какво да направи продавача за да ми спре парите ? обещах му ,че ако се разберем нормално ще му оставя позитивен коментар и сега се чудя да не е да му оставя а той да ме прецака някак си ..  Rolling Eyes

# 559
  • Beyond the stars
при повдигнат диспут , съгласяване на продавача с него и статус на поръчката Status:
Fund Processing , и по-надолу Waiting Refund .. има ли какво да направи продавача за да ми спре парите ? обещах му ,че ако се разберем нормално ще му оставя позитивен коментар и сега се чудя да не е да му оставя а той да ме прецака някак си ..  Rolling Eyes

Не, парите не са при него до потвърждаване на поръчката т.е. Али връщат парите по приключеният дипсут и продавача няма какво да направи  Peace

# 560
  • have faith and be patient ..
тенкс   bouquet

# 561
  • Смолян
Здравейте момичета.
Имам пусната за първи път поръчка от сайта.
Днес,като проверих в сайта за проследяване ми излизана на събития откриване Местоположение 10010200 (България).
Какво ще рече това?
Вече в страната ли е?

# 562
  • София
Местоположението реално е град в Китай (цифрите - нещо като пощенски код), а дестинацията - България.

# 563
сккоро не съм пазарувала, ще прегледам за интересни оферти

# 564
  • У вас,че да видиш хубуу ли е!
Здравейте.Ако си поръчам евтин телефон,със стойност за която трябва да се плати ДДС,но помоля продовача да пише по-ниска стойност,ще ме изловят ли тук ? Laughing

# 565
Здравейте.Ако си поръчам евтин телефон,със стойност за която трябва да се плати ДДС,но помоля продовача да пише по-ниска стойност,ще ме изловят ли тук ? Laughing
Въпрос на късмет

# 566
Въпрос на късмет
Точно така е, въпрос на късмет!!! Аз се снабдих с Lenovo s820 първо един червен после още един бял, който се оказа по-добър.След това поръчахме и iPhone 5s (реплика)  и той дойде без проблем и накрая една нокия 6300 за 27 долара си я взимахме от митница.

# 567

По-надолу, в таблицата пише:

Cameras:     Camera Front no +Back 8.0 MP(3264*2448)

Благодаря ти много   bouquet

# 568

Аз се снабдих с Lenovo s820 първо един червен после още един бял, който се оказа по-добър.

Какво имаш предвид, като казваш, че белият телефон се е оказал по-добър? Има разлика в характеристиките на телефона, в зависимост от цвета?

------------

Fibs, китайците са страшна работа. Човек може много да се изненада как и къде пишат разни важни неща  Mr. Green

# 569
Не мога да разбера какво става. Пращат ми наново мейли за поръчките, сменят ми номерата, дните започнаха отново от 60. Някой знае ли нещо?

Общи условия

Активация на акаунт