Перде според корниза?

• 1 079
  • 1
  •   1
Отговори
  • София
Момичета подскажете ми какво перде трябва да търся като корниза ми е с пластмасови кукички за окачване. В един сайт гледах, че има пердета с ленти, с ширит /каквото и да значи/,  с големи отвори с метални кръгчета, но не знам на моите куки какво да сложа. Намерих едни стари пердета у нас с ленти за окачване,  но трябваше доста да ги нагъна за да влязат в куките,  а аз търся непрозрачно и явно по дебело. перде.

# 1
На корнизите с пластмасови кукички най добре се закачат прозрачни и нетежки плътни пердета с ширити. Това е една лента ,която се зашива от вътршната страна на пердето в горния му край и на нея се закачват кукичките ,които се закачват на корниза.Тъй като кукичките не са много дебели -не могат да издържат тежки напр. плюшени пердета , но пък добре се набират с тези ширити отзад и става хубав набор.В повечето магазини за пердета предлагат ушиване ,което не се заплаща или не е много скъпо. Откачи си една кукичка и си я носи с теб ,за да показваш на продавачките. Те ще ти кажат какво перде не може да стане. Повечето стават на пластмасови кукички.

Общи условия

Активация на акаунт