Re: След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти на екипа 127.11

• 21 538
  • 741
  •   1
Отговори
# 255
Явно наистина е болна,гледам,че и Eren Turkmen й е писал бързо възстановяване.

Гадно нещо са болестите,дано се оправи.

# 256
Едно хубаво видео с най-емоционалните изпълнения на Керем Бурсин

Хелън  Hug за клипчето   bouquet накефих се много  Peace
Да ви кажа, все ми е тая вече, дали са чифте Я и К
Само мога да благодаря на Ханкер за Зейкер, че така ме докоснаха и развълнуваха  Heart Eyes
Еви,  Hug :hug:newsm10 newsm10 newsm10 newsm10
+ 1
Аз, мисля да се пренастроя на вълна "Дело на честта" и да си слънчасвам между другото
Ето и тримата главни герои

Последна редакция: нд, 24 авг 2014, 14:55 от Helen49

# 257
# 258
Ето го и Алтан Донмез - подотовка за начало снимките утре.

# 259
ЯТ бързо възстановяване.

# 260
Вижте какво е коментирала

Краси, здравей  Hug  Hug   и според мен няма да го хареса.......
Пепи  Hug Hug

Зъбла си е  вкъщи, днес се еприбрала. Това е  написала Ела, гаджето на  Исмаил......

# 261
И сега тази снимка,където се е навела да духа свещи е нова така ли? След операцията?  newsm78

# 262
Хубав ЗейКер и една хубава турска песен, от заглавието на която разбирам само тази вечер

Sen Dönmeden Uyumam Bu Gece Yalın

# 263
Ходих да защитя честта на нашето момче в темата на Надежда за обич, че снощи много се напрегнах  Laughing

Скрит текст:
Здравейте, момичета  Hug Роси  Heart Eyes
Гледах надежда за обич, коментирала съм в темата. Ако си спомняте аз НЕ харесвах Озан, който до последния епизод не видях да се извини на Умут за грешките си и все другите му бяха виновни  Naughty
Понеже вчера коментирахте новия проект на Шукрю, коментирахте и Керем Бюрсин, не можах да се въздържа да не взема отношение по въпроса. Керем е на светлинни години пред Шукрю по отношение на игра и пресъздаване на емоции.
За да придобиете макар и бегла представа, слагам едно клипче, с ваше разрешение   bouquet

Мога да кажа само, стойте и чакайте с нетърпение ШМ  Peace
Севгилер

Хелън, ползвах твоето клипче, дано не се сърдиш   bouquet

# 264
Ето го и Алтан Донмез - подотовка за начало снимките утре.

Ако така се подготвят, горкият сериал, всеки е на компютъра, а баш майстора скитосва в интернет през телефона...отново хабят енергия напразно , дано в този проект не се подиграят отново с феновете. Незнам, дали някой е чел писаниците в турските медии, но общо взето, една от причините която се сочи за агресията на феновете към екипа , е пренебрежителното и подигравателно отношение , което имаха към тях и техните въпроси задавани в соц.мрежа...
Извинете ме, малко съм изнервена май днес
Здравейте на всички  Heart Eyes

# 265
Ходих да защитя честта на нашето момче в темата на Надежда за обич, че снощи много се напрегнах  Laughing

Скрит текст:
Здравейте, момичета  Hug Роси  Heart Eyes
Гледах надежда за обич, коментирала съм в темата. Ако си спомняте аз НЕ харесвах Озан, който до последния епизод не видях да се извини на Умут за грешките си и все другите му бяха виновни  Naughty
Понеже вчера коментирахте новия проект на Шукрю, коментирахте и Керем Бюрсин, не можах да се въздържа да не взема отношение по въпроса. Керем е на светлинни години пред Шукрю по отношение на игра и пресъздаване на емоции.
За да придобиете макар и бегла представа, слагам едно клипче, с ваше разрешение   bouquet

Мога да кажа само, стойте и чакайте с нетърпение ШМ  Peace
Севгилер

Хелън, ползвах твоето клипче, дано не се сърдиш   bouquet

Скъпа,
Скрит текст:
кое е това Роси, как й е ника

# 266
Лени  Hug

Скрит текст:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=786975.0;topicrefid=19
това е темата, а Роси е момичето домакин - Roxis (добро дете е)

# 267
Това е написанато от Ханде Д. в ТТ и в последствие изтрито снощи :
Скрит текст:
Изключително ми е неприятно/притеснена съм , че подкрепата за някого когото обичате, се смесва/бърка с фанатизма.
Профилите, в които има мои снимки, споменава се моето име, но се залива омраза и ненавист към много ценни колеги , тези профили не могат да имат нищо общо с мен / не могат по никакъв начин да се свързват с мен, не може да се очаква, че ще приема една такава подкрепа.
Тази омраза и ненавист на първо място ще се отрази негативно на вас, искам да кажа от свое име, че съм изключително притеснена / неприятно ми е от това.
Не приемам никаква подкрепа за себе си от хора, които обиждат другите и виждат в себе си това право. Останете с уважение и обич.....
Тъй като първо чета темата после влизам да пиша, превела съм по ред на публикуване нещата
ТТ от Ханде :
Скрит текст:
Все още няма официален проект с който да съм се договорила, когато това стане, ще се обяви / съобщи чрез  официалните профили...с обич
Следващ ТТ от Ханде :
Скрит текст:
Без да знаете истината,/ правотата на нещата в които вярвате, не мога да ви убедя в тяхната правота или погрешност
Продължение от Ханде :
Скрит текст:
От тук насетне всички новини/инфо  свързани с мен може да намерите на ...............следва някакъв адрес
Ханде е пуснала снимка, и отдолу е публикувала следното :
Скрит текст:
Например , има идеи и мисли, които и аз не приемам и не споделям. Предпочитам / избирам да не ги следвам, а не да игнорирам съществуването им чрез ненавист и злоба. Предпочитам / избирам да не ги коментирам / обсъждам, и използвам енергията си да мисля за хората, които обичам. Наистина живота така е по-хубав приятелю. И без това, защо да се занимаваш с нещо, което не харесваш ? Колко е лесно от клавиатурата , без да знаеш, без да разбираш да съдиш някого.. не разбирам тази странна злоба/омраза , която хората изповядват към някого когото не познават. По-лесно е да отделям времето си за хората , които обичам и уважавам, и затова настроението ми е наред, и вие не задушавайте енергията си с омраза, насочете я към хората, които обичате и вижте как всичко ще бъде прекрасно
Заливането с кофата –
Скрит текст:
всичко казано от Ханде е едно към едно на това, което и Кирето каза, едно към едно, разликата е в лицата, които номнира просто– Демет Евгар е момичето, с което излезе последната снимка на Окан, Емре Кънай няма да го обсъждам , а Буура Гюлсой е Гюней от К/Г.
Статия във вестник за ЯТ :
Скрит текст:
Броени минути преди рожденния си ден, красивата актриса ЯТ предният ден изненадващо се разболя  в дома си, бе отведена от майка си и сестра си в Фуля Аджъбадем . след прегледа от еди кой си лекар в Бърза помощ, се констатира че същата има киста на яйчниците/ приблизително, не съм на ти с медицинските термини/  и бе оперирана по спешност. След извършената манипулация бе оставена под наблюдение ден в болницата, след което беше изписана. Ще прекара р.си ден на легло със семейството си.
ТТ от Еля Топчуоулу :
Скрит текст:
Еля Топчуолу писала в ТТ на ЯТ – това е приятелката на Еге Шашмаз – честит рожден ден суши /сушито е любимата храна на Кирето май/, Ханде е харесала тази снимка

Еля втори тт– новините са верни, но Я вече излезе от болница и всичко е наред ..благодарим ...

Ще коментирам на къс пас - Ханде е разстроена от това, че уж подкрепяйки нея плюят по Я и Керем, това е провокирало писаниците й..На снимката която е постнала просто е прекрасна, свежа е и на видеото, стори ми се много различна , но все така красива , прекрасен глас и интонация ...прекрасна както винаги просто
За ЯТ - дано оздравее бързо, но толкова много негативна енергия , като се насочи срещу теб, това става ... и както беше казал някой по-горе, много хубаво , не е на хубаво..

# 268
  • У Диспансера ...♥♥♥
Е тя на Зъбла, нищо и нямало вече, изписана е и си е у тях  Peace
А пък, който каквото сам си направи и Господ не може да му стори. Това Зъбла, си го направи сама,
и колкото и да е гадно от моя страна, аз не я съжалявам, няма какво да си кривя душата. Защото и Ханде, са нападали преди, ама Зъбла не прочетох да я защити някъде  Crossing Arms

# 269
Лени   bouquet за преводите
Какво да кажем сега, всичко в Ханде е прекрасно  Hug
Отново ме очарова това момиче, да я послушаме и да насочим енергията и обичта си към любимите си хора  Hug

Хелън  Hug днес за втори път ме просълзяваш с клип  Peace тешекюлер   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт