Re: След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти на екипа 127.11

• 21 471
  • 741
  •   1
Отговори
# 270
Казано честно, след прочетеното от Ханде, се засрамих, щото дори и на шега, понеже се познавам каква съм и не искам на никого злото, но просто и аз ставам част от тази негативна енергия , която се насочва към Зъбла... И аз не я познавам...и аз не искам да я опозная, и на мен не ми е направила нищо, но просто си я плюя, засега не успявам да я игнорирам, ...срам не срам това е положението ... А уж сме големи хора, но все пак това са емоции, не действаш с ума си, поддаваш се на емоциите и си стреляш на воля, къде поплюя, къде .....а бе, дори на име не я наричаме, Зъбличка сме я преименували, и по темите ни разнасят , но това е ....

# 271
Може да звучи злобно, ама аз съм си такава. От киста не се умира,  защо трябва и с това да се парадира. Изкараха я милата все едно е  тежко болна( с това шега не бива, че  всичко се  връща на този свят). Съжалявам, но смятам, че с такова нещо не трябва да се прави ПР. С тази си новина, пак  по всички  вестници....  само дърпа дявола за опашката.  Прабаба  ми ми казваше, че  когато мислиш зло на  хората, то ти се  връща.  Желая и бързо оздравяване, наистина и го желая, но и желая  да си  промени мирогледа и начина на живот.

# 272
  • У Диспансера ...♥♥♥
Лини, мерси за превода слънце  Heart Eyes Hug
Абе изобщо не ми пука на мен, няма да се правим сега, такива чувства предизвиква в нас и си ги казваме, няма да сме лицемерни пък .

# 273
Ханде е добра душа прекрасна е просто.Но тази нейна доброта ще има много да и се качват на главата.Но пък аз си я харесвам такава каквато е. Heart Eyes

# 274
  • У Диспансера ...♥♥♥
А Ханде, изобщо не трябва да взима отношение, щото Зъбла, не го заслужава, но то се вижда кой е добрия човек и кой злобния, видеото което направи Зъбла, ни го доказа, и въпреки това Ханде, взима отношение, към такива добри хора живота винаги е несправедлив  ooooh!

# 275

Превод :
Скрит текст:
Щом и ние се разделихме, наистина положението е трагично / безнадеждно
Колко ли  трае/продължава любовната мъка / болка
Сърце, нямаш ли предположение ?
Все още в главата ми има неща без отговор
Двойки за които не съм предполагала бият рекорди
Погрешни хора търсят правилният  човек
Любовта е изпразнена от вътре, стои като декор
Изживей вкуса на това временно желание
На един от нас, утре ще му омръзне
Не се подлъгвай , че очите ти са заслепени

Блясъкът на звездите е докато луната изгрее
Щом и ние сме се разделихме, наистина положението е трагично / безнадеждно
Колко ли  трае/продължава любовната мъка / болка
Сърце, нямаш ли предположение
Все още в главата ми има неща без отговор
Двойки за които не съм предполагала бият рекорди
Погрешни хора търсят правилният  човек
Любовта е изпразнена от вътре, стои като декор

ЗвездЪта ще грее, докато излезе луната  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ирка, така де  Heart Eyes
Влади, има ли вести от Тери ? Притеснявам се да не излъже Кирето .... Mr. Green

# 276
Ирче  Hug Гале  Hug
Както казваше Зейнеб на Аксел : "Какво да се прави, да си добър човек също не е лесно "  Peace
И все пак, ние си коментираме само в нашата си тема, не сме тръгнали да плюем из мрежата, така че, свобода наша ! Кой каквото чувства, да си го излива тука  Laughing
И пак от нерви ме изби на смях  Joy Joy Joy Joy Много ми харесва тази реплика на Зейно  Hug

# 277

Ред било за сватба....Следва сватба...това пише
Вече ще се смея с глас, тези съвсем изтрещяха, то бива глупости, ама баш толкова

Любовта им продължавала ...близките им казвали, че всеки момент,  изненадващо можели да сключат  брак  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 278
Той Керем сигурно няма и представа че ще се жени те го омъжиха.....Както казва Зейнеп от нерви ме изби на смях. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 279
Тя е бременна дори, нищо , че вчера я оперираха от киста ... то не пречи... Mr. Green
Момичета , засега ви напускам, до по-късно ...гушки на всички

# 280
Просто Ханде си е класа.Винаги точна,премерена и на място.Наистина искам да попадне на добър проект и добър екранен партньор.Заслужава го това момиче.  Heart Eyes

# 281
  • У Диспансера ...♥♥♥
Hug Hug Hug Hug Hug
Еви  Heart Eyes Hug
Лини, имаше снимка за добро утро у фейса, вече са в Чешме  Mr. Green

# 282
Лени, Тери е в Чешме. Не може да влиза,  интернетът и е костенурков Simple Smile. Иначе добре, времето е страхотно, предполагам сега пече дупе на плажа. Hug Hug Hug

# 283
Днес съм в много добро настроение, не съм спала въобще.

Та случайно влязох на Кирето в темата и  нз защо ама си мисля,че то се отнася за нас
Скрит текст:
Ямур е приета по спешност в болницата.  Sad Оперирали са я от киста на яйчниците.  Sad Ами то от толкова злоба към нея, че е гадже на Керем...  ooooh!  Сигурно вече са доволни. ooooh!

Скрит текст:

# 284
Ирчониииии Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт