Re: След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти на екипа 127.11

• 21 463
  • 741
  •   1
Отговори
# 285
Лини, благодаря мнооогооооо за преводите  Hug Hug Hug   bouquet  bouquet
Какво да кажа за Ханде, човек с главно Ч..
http://instagram.com/p/sFQgkqstfZ/  hahaha hahaha

# 286
# 287
  • У Диспансера ...♥♥♥

Исммаил  Mr. Green
Влади  Heart Eyes Hug Hug
Бе да си пишат каквото искат, дали сме доволни или не сме, не им влиза на тях в работата, да ровят за инфо, по темата си, че направо са жалки от към него, а не кой злобеел и кой не  Naughty

# 288

Исммаил  Mr. Green
Влади  Heart Eyes Hug Hug
Бе да си пишат каквото искат, дали сме доволни или не сме, не им влиза на тях в работата, да ровят за инфо, по темата си, че направо са жалки от към него, а не кой злобеел и кой не  Naughty
http://instagram.com/p/sFKdNpARD-/  и той колко се разхубавиии  Heart Eyes Heart Eyes

# 289
 Ей  в туитър феновете и я   изкараха Ямур покойница.  Абе не покойница, ама човек на смъртен одър. Пишат и да бъде силна,  ще се оправи. Само търпение. Тя е силна и ще се пребори и с това..  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Безумие.......

# 290
Скрит текст:
http://instagram.com/p/sFQxc9GUlz/?modal=true
Хазар ми е много сладка  Mr. Green Heart Eyes

# 291
Исмаил е по заякнал нещо станал е по хубав.
А за Мерве нещо не можа да издържи ама браво на момичета.

# 292
Здравейте отново  Hug Hug Hug
Не съм, взимала отношение в това до сега ,дали Зъбла и Ханде са приятелки или не,но аз си мисля,че ние си въобразявам,че не са,а всъщност може да са.
Все пак Ханде е добър човек и обича хората около нея и според мен с ЯТ са приятелки  Peace
Дано се възстанови бързо,но аз продължавам да не я харесва,желая и доброто и така... Peace

# 293

Ей Мъжо ми е много  арен на тази снимка

Днес съм много жлъчна, нЕма да  коментирам повече  Зъбла... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 294
Лени , благодаря ...много за преводите .............. единственото ,което разбрах е че няма Ханкер ..........а аз още си го искам и мисля , че никога няма да спра .....

Керем ---тоя ............   глупчо ...сега как няма да хареса клипа на Ханде ...нали са приятели ,пък и така трябва да и върне жеста просто от добро възпитание , нооооооооооооооо няма да стане

да ви кажа честно и Ханде започна да ме ядосва .....чак толкова доброта не бива Те я навряха в на кучето г.....а .- тя ги защитава .... Когато плюха нея ,че е с Окан ,оная кифла нищо не каза , после направи тоя видеоклип - пълен игнор , Керем същия ....никакво отношение към нея , ама никакво и тя ....тръгнала в 2,00 през нощта да ми ги  защитава и да трие и пуска туитове ................
Ей бактън , направо вече прекалиха .... Crossing Arms

# 295
  • Керодиспансера
Здравейтеееее!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Виждам ,че настроението е помрачено от "внезапното заболяване" на ЯТ, но аз не мисля ,че е сериозно и че ще и направят снощи операция и днес ще я пуснат  newsm78Най-вероятно е някаква интервенция ,която не подлежи на болнично лечение  Naughty Боже,колко компетентно се изказах  Embarassed Embarassed Embarassed Да си призная честно,няма да я съжалявам  Peace
Лени  Hug благодаря за преводите   bouquet за да сме в час както винаги  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Браво на Ханде, пак показа позиция и отговорност към предизвикателството да се включи в "ледената кофа" smile3501 smile3501 smile3501
Но не я разбирам, защо е тръгнала пак да обяснява на феновете ,че няма да приеме такава подкрепа от тях newsm78 Другите си пасуваха ,когато нападаха нея  #Crazy
В края на краищата всички знаем кого да обичаме, уважаваме и кого да стреляме  Naughty

И на края -разочарована съм от Кирето - може ли в такъв деликатен за л'бимата му момент,като заболяването -да не е до нея  Mr. Green или поне пропуснаха да го отразят  hahaha hahaha hahaha

# 296
много се ядосах на Ханде ...направо полудях ....то бива , то може , ама това нейното никъде го няма ......да се вземе малко в ръце и да  даде  на тва чифте - КБ и ЯТ   един пълен игнор , че почвам много да се нервя Тя се държи все едно не е на 28 ,а на 15 г.
А бе отивам да пуша ,че се изнервих на будалъка на това момиче ...не и отива нито на красотата ,нито на акъла ...на нищото не и отива да са държи така към тия чок отворените и  комерсиалните ........

# 297
Или  Hug Кате   Hug Ели  Hug
Кате не се ядосвай............ кой знай ЯТ може да я помолила ли не знам.. е като са и толкова ценни колегите, защо това го виждаме само от страната на Ханде? ..

# 298
Или  Hug Кате   Hug Ели  Hug
Кате не се ядосвай............ кой знай ЯТ може да я помолила ли не знам.. е като са и толкова ценни колегите, защо това го виждаме само от страната на Ханде? ..
[/color]

Аз ей затова се ядосах ..... само тя ли е будалата  newsm78........... ама точно като такава се държи

Бабче , виждам те.....кажи и ти ..Не съм ли права  newsm78 Hug

# 299
Кате  Hug Тя Ханденце както обича да купонясва, може навръщане от някое соаре да и е дошла музата, след няколко обърнати  Laughing Laughing Laughing Няма лошо, каквото и да направи, все е нашето слънце  Hug
Ели  Hug той може да е бил до любимата си в деликатния момент, но защо аджеба, при този интерес към Звиздъта, няма снимков материал от болницата, от операционната, от изписването, Кирето ударил коляно, с бели калии или кремове ли беше/ в ръка и прочее  Joy
Влади, Исмаил порастна, възмъжа, браво, преценила си Овреме, че от грозното патенце ще стане лебед  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт