Re: След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти на екипа 127.11

• 21 468
  • 741
  •   1
Отговори
# 300
Кате,не се ядосвай.  Hug

Може би Ханде иска да се разграничи от всичко,може пък вече да не иска да я занимават с К. и Я. и всеки по пътя си.  Peace

# 301
Кате  Hug Тя Ханденце както обича да купонясва, може навръщане от някое соаре да и е дошла музата, след няколко обърнати  Laughing Laughing Laughing Няма лошо, каквото и да направи, все е нашето слънце  Hug
Ели  Hug той може да е бил до любимата си в деликатния момент, но защо аджеба, при този интерес към Звиздъта, няма снимков материал от болницата, от операционната, от изписването, Кирето ударил коляно, с бели калии или кремове ли беше/ в ръка и прочее  Joy
Влади, Исмаил порастна, възмъжа, браво, преценила си Овреме, че от грозното патенце ще стане лебед  Laughing

Еви разсмя ме бе ............ Тя Ханде поне купонясва , като нас обикновените хора ......а не като чифтето - само Молчета и интелигентни филми ..............

Вани,  не се тревожи ...мен ме е яд ,че позволява да я използват и то на макс и то хора ,които не заслужават .........

# 302
  • Керодиспансера
мен пък ме яд, че с тази така сърцераздирателна новина ни помрачиха празника и да си стреляме на воля, без да се чувстваме неудобно  Mr. Green

# 303
# 304
Ханде не е виновна че е добра душа просто Керем трябва да застане като мъж и да каже това което има да се казва.Ако с Ханде са си чок аркадаши добре ако са гаджета пак добре а пък ако ходи с Ямур да кажат открито не да ми ходи тая по моловете по кината и уж че ги хванали.Не сме такива бодали.

# 305
мен пък ме яд, че с тази така сърцераздирателна новина ни помрачиха празника и да си стреляме на воля, без да се чувстваме неудобно  Mr. Green

няма да стреляме ли , я си представи ,че се постне снимка ЯТ на легло и КБ приклекнал до нея , я гледа право в очите и й милва лицето ..... да видим ,кой ще ни удържи .............. Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 306
# 307
Поне можеха да ползват за Новината снимки от сериала бе  Laughing Мелис като скочи от покрива, лежи в реанимацията, Керем я гледа през стъклото и прочее сърцераздирателни моменти  Laughing

Аз слънчасвам с 8-ми епизод Зейкери, таман сега Зейно му бърка кекс  Laughing

Ели, стреляй си на воля, няма и нищо, щом е изписана, не се чувствай гузна  Peace
ей на, виж ме мен  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Лил, Ханде и Мерве тук бяха просто върха  Joy Даже мисля, че в дискотеката Ханде играеше Ханде а не Зейнеп  Peace

# 308
  • София
Кате, а ти откъде знаеш, че я използват? Ами ако наистина са приятели и с Керем и с Яамур? Не знаем реалната ситуация, всичко е някакви наши догадки.  

# 309

няма да стреляме ли , я си представи ,че се постне снимка ЯТ на легло и КБ приклекнал до нея , я гледа право в очите и й милва лицето ..... да видим ,кой ще ни удържи .............. Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Кате , ако се появи такава снимка, вадя автомата.... hahaha hahaha hahaha

# 310
# 311
Кате, а ти откъде знаеш, че я използват? Ами ако наистина са приятели и с Керем и с Яамур? Не знаем реалната ситуация, всичко е някакви наши догадки.  

За мен  приятелството е двояко ..т.е  - случва се от двете страни ...едната страна се застъпва за теб , после другата и така Приятелство е взаимопомощ , солидарност , защита , обич и тн... аз това го виждам само в поведението на Ханде и затова стигам до този извод ...Пък и може , аз да съм се объркала - явно моята представа за приятелство не е като тяхната .......... Когато в едно приятелство само едната страна дава ...то вече според мен е отишло в друга посока ... ама коя съм аз ,че да ги разбирам тия работи .............Затова аз казвам така - познати , колкото искаш , ама приятели .......... човек няма повече от 2-3 -ма..... даже днес е трудно и толкова да откриеш

# 312
    Лени  Heart Eyes
   Ох,  и Ханде няма друга работа , ами се занимава с тези .
  Мога да я оправдая с това , че феновете са малки деца , нямат спирачки и наистина от клавиатурата е много лесно да изливат негативна енергия . Тя като по -голяма им казва/показва какво на нея не и харесва или харесва , с една дума дава им пример как да се държат .

Но и аз смятам , че иска да се разграничи и да не я намесват повече между тях
 Стане ли нещо , сватбата ,  статия ли , ТТ или снимка в Истаграм веднага се започва и при нея
 Да си се занимават само с ЯмКера  - това иска Ханде според мен де  Peace

Но аз няма да харесам ЯТ , само защото К.Б я харесва и т.н . И наистина какъв е този ПР и със здравето . Не го разбирам и това е . Те чак уточниха и по медиите точно от какво са я оперирали  ooooh! ooooh! ooooh!

# 313
# 314
               Мерхаба,къзларкииииииии Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
    Насълсънъз,бе??От снощи що патрони сте изхабили,що поезия сте сътворили... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
   Малиии,много сте лоши-прокълнахте я Зъблата и то взе ,че хвана дикиш Joy Joy Joy Joy Joy :
   Ся да ви отворя:Тази операция е безкръвна-на корема се прави разрез около 1 см. и през този отвор се вкарват малка камерка и инструмента за обгаряне.Всичко се прави,като се наблюдава на монитора.После на отвора  се слагат 1-2 конеца /зависи от отвора/ и толкова.Не е някаква сложна операция.Операциите от този вид се записват на видео и после можеш да си я гледаш какво са ти правили Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Катенце,за съжаление този път не мога да те подкрепя,защото мисля,че не си съвсем права.Ханде има добра душа и постъпва съвсем правилно-за съжаление ние не сме свикнали да ценим добротата у човека и винаги казваме за такъв човек,че едва ли не е балама.И в Библията ,и в Корана  е казано:"Не отвръщай на злото със зло".И не е важно ние какво си мислим,а как даденият човек разбира живота и ценностите.Браво на Ханде!!И ако тя е с Окан,сигурно има защо-вижте хубаво какъв благ поглед има този човек-явно си пасват в разбиранията.Няколко пъти съм писала по въпроса,че човек не живее само с едната гола хубост!Хубост до време! Peace Peace  Пък и никой не е виновен за външността си-Божа работа.Виж, за интелекта , културата и поведението  си е отговорен .  Naughty Naughty Naughty Naughty Naughty Naughty
     На всички слънчеви момичета-гушки от мен Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт