Re: След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти на екипа 127.11

• 21 542
  • 741
  •   1
Отговори
# 390
  • В света на мечтите... ❤
Обаче и Беяз не прие предизвикателството с кофата на Керем  Joy  И Мехмет Г също,то от неговите номинации никой не прие  Joy

# 391
Вени и ти ли си скорпионче,слънце  Hug Heart Eyes Heart Eyes  И аз се присъединявам,Хелън,доколкото помня също беше от нашия отбор  Hug
Дани  Hug  Heart Eyes и аз, слънце - бяло и добро  Crazy 

# 392
Ямур се разписа: Yağmur Tanrısevsin ‏@tanrisevsin 2m

Güzel mesajlarınız ve dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim....İyiki varsınız 👏👏👏👏😊🎉

Благодаря много на всички за хубавите ви съобщения и пожелания, добре, че ви има ...

Тя пък все едно и също ми пише на феновете си  Rolling Eyes

# 393
  • В света на мечтите... ❤
Вени и ти ли си скорпионче,слънце  Hug Heart Eyes Heart Eyes  И аз се присъединявам,Хелън,доколкото помня също беше от нашия отбор  Hug
Дани  Hug  Heart Eyes и аз, слънце - бяло и добро  Crazy 

Само,докато не ни настъпят по опашката,тогава да не са ни насреща  Twisted Evil  Mr. Green

Ямур се разписа: Yağmur Tanrısevsin ‏@tanrisevsin 2m

Güzel mesajlarınız ve dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim....İyiki varsınız 👏👏👏👏😊🎉

Благодаря много на всички за хубавите ви съобщения и пожелания, добре, че ви има ...

Тя пък все едно и също ми пише на феновете си  Rolling Eyes
Е,за какво да си тормози хубавата главица да измисля нещо друго,то това си е стандартно  ooooh!

# 394

Талантливото то  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 395
Влади  Hug нарде си ?
Ти се оказа скрита лимонка бе къз  Laughing Нали уж Глистака ти беше мъж, или греша  newsm78 А сега чак и Тера прати да ти сватосва  Joy
Майтапа настрана, почвай да стягаш новата тема, че както сме се даалдиснали, тази скоро ще свърши  Heart Eyes

Вени  Hug ми какво друго да им напише, тя това е запаметила милата, за нещо различно са нужни функциониращи неврони   Joy

# 396
  • Керодиспансера
Дани, не само тая снимка , и много други неща чакахме да видим  Mr. Green но си останахме само с чакането и фантазиите  Thinking Mr. Green

# 397
  • Керодиспансера
Влади  Hug нарде си ?

Вени  Hug ми какво друго да им напише, тя това е запаметила милата, за нещо различно са нужни функциониращи неврони   Joy
Ее ,ама те невроните и днес са още под упойка  Naughty Mr. Green

# 398
Влади  Hug нарде си ?

Ее ,ама те невроните и днес са още под упойка  Naughty Mr. Green
  hahaha hahaha hahaha

# 399
  • Дъблин

Аз пък чаках това, ама добре че има хора дето да правят клипчета, че иначееееее..

# 400
# 401
# 402

оппаааа... преди малко се появи в инстаграм

#Silly  Joy ..сладури  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

А, Бу и Лил също са го видели  Hug

# 403
# 404
Продължавам със слънчасването - 9-ти епизод Зейкери , началото  Peace
Тъкмо са изгубили Зейнеб на яхтата, Керем крещи на Ямур, вика Зейнеб и гледа с обезумял поглед  Joy
Не усещам никаква химия между моряците  Laughing

Бу  Hug вай бе, Кирето е мнооого готин, йес бе  Laughing
Сладури са и тримата , и на тримата съм фен  Hug

Общи условия

Активация на акаунт