Re: След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти на екипа 127.11

• 21 478
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
# 496
Да допълня само предния си пост  Peace
И аз като Галя смятам, че няма химия, няма привличане между Я и К, поне от негова страна няма!
Даже на общите им снимки извън сетовете, ми стоят повече като френдове, той я е прегърнал дружески през рамо и т.н.
Тя му се гуши и виси на врата му, хвърля влюбени погледи, абееее...
Мисля, че Керем е с нея по съвсем други съображения, ако ме разбирате, с оглед израстване в кариерата  Peace

Много добре те разбираме, Еви  Peace И на мен така ми е по-приемливо ...по-спокойно някак ми става Mr. Green  Wink

# 497
  • Керодиспансера

# 498
  Фифи, Hug Hug Hug добре дошла при нас . Hug Hug Hug Надявам се да не избягаш с 300, като разбереш колко луди сме  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 499
Вени, минах я тази серия с планината и си спомням, че и аз скочих, когато Зейнеп скочи и се метна на Кирето (т'ва без майтап ви го казвам)  Joy Joy Joy Joy
Колкото до въпроса с "новите" - в никой случай не съм се почуствала нежелана тук, напротив, точно обратното, за което ви благодаря  Hug Просто знаете как е, пишете отдавна заедно, имате си лафове, случки и т.н. А и понякога след като в свършил филма, в групата не се обсъждат конкретни сцени, завлядавящи моменти и т.н.

Та в този ред на мисли (без да ме гърмите) - харесвам Зъбла с Акселчо, ма Аксел повече ми е на сърце  Mr. Green

И ако ше обидя някой сори- ама тоя Глиста е У-Ж-А-С-Е-Н  Naughty

# 500
Вени, минах я тази серия с планината и си спомням, че и аз скочих, когато Зейнеп скочи и се метна на Кирето (т'ва без майтап ви го казвам)  Joy Joy Joy Joy
Колкото до въпроса с "новите" - в никой случай не съм се почуствала нежелана тук, напротив, точно обратното, за което ви благодаря  Hug Просто знаете как е, пишете отдавна заедно, имате си лафове, случки и т.н. А и понякога след като в свършил филма, в групата не се обсъждат конкретни сцени, завлядавящи моменти и т.н.

Та в този ред на мисли (без да ме гърмите) - харесвам Зъбла с Акселчо, ма Аксел повече ми е на сърце  Mr. Green

И ако ше обидя някой сори- ама тоя Глиста е У-Ж-А-С-Е-Н  Naughty
Тази сцена , колкото и пъти да я гледам, всеки  път настръхвам от нея. Като стигнеш до сцената с танца, вече съвсем  ще ги признаеш за химици  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 501
Ееееееееееее отдавна не сме били толкова много ...да благодарим ли на ЯТ  newsm78
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ели , никога да не ти минава през ум ,че ще напусна слънцата ...аз съм вярна до гроб ,стига да ми докоснеш душата , а Ханде и този ... #Silly ме докоснаха и то на дълбоко Сложих си Кивчо на подписа , защото той ми е голямата лИбов ... Hug  Да сменя вида .., да не си омръзваме  Joy Joy Joy

Вени , това да караш колело с децата е голям смях ...толкова се заредих емоционално , че мисля да то превърна в традиция стига да ми вържат следващия път  Joy Joy Joy

Лени , радвам се ,че и ти мислиш като мен за Ханде ...има една българска поговорка .. ..."прекаления светец и богу не е драг " .. така че до тук се изчерпвам с коментара Просто ми е мила и ми дожелява ,като видя как се бъзикат с нея .....

Керем на снимката от филма .....колкото и да го нападам , пак е убав ..с перука , без ...... сърцето ми взе това момче ...Ха сега си представете как се чувства Ямур  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 502
  • Керодиспансера

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 503
 Фифи, Hug Hug Hug добре дошла при нас . Hug Hug Hug Надявам се да не избягаш с 300, като разбереш колко луди сме  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Прочети какво пише под ава ми и помисли дали ще избягам  Mr. Green

П.С. Как да се обръщам към теб, че много дълго никче имаш  Peace

# 504

Аз съм Владимира Simple Smile Приятно ми е да  се запознаем Simple Smile  Мичона, теб ли номинира Simple Smile?

# 505
  Фифи, Hug Hug Hug добре дошла при нас . Hug Hug Hug Надявам се да не избягаш с 300, като разбереш колко луди сме  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Аз съм Владимира Simple Smile Приятно ми е да  се запознаем Simple Smile  Мичона, теб ли номинира Simple Smile?

Аз съм Ина, по другите дворове по- известна като Фифа, та имаш избор  Peace
Инак мене Зиза ме издокара, ама Тера я подкукуроса, щото я ядосвах  Mr. Green
Аз издокарах Ирка, ма тя се смота нещо и те така  Joy

# 506
  • У Диспансера ...♥♥♥
Дандел, е Владито  Mr. Green
Кате, за Ханде и аз мисля така, то нейното към тъпизъм отива вече, една овца там и повтаря-беееееее, беееее, беееее, ама никой не я отразява, я тя вече в бой ще влезе за тях, малеееееееееееееее ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Хората си гледат кариерите, тя ще ми ги защитава, а това с триенето още по-малоумно, написала го и после го изтрила, ми застани зад думите си като си тръгнала да пишеш, като им напишеш и от тях една доброта ще бликне  ooooh!
Моята философия винаги е била, както с мен, така и аз с тях. Така, че малко да се опомни, че единствено тя ще си навлече негативи от тая и доброта, аз ви казах още преди време с този и характер такива в тази сфера и бизнес не оцеляват много дълго, ако не са изградили име пък изобщо.

# 507
Вени  Hug ми то си личи от километри, че Ханде и Керем се наслаждават на компанията си един с друг, личи им удоволствието от играта заедно, личи им и извън сета, по ей такива Ханкерски клипчета колко се забавляват заедно. Аз такива снимки с другата конфигурация не съм видяла, поправете ме, ако греша  Peace
Фифи  Hug кажи до кой епизод си, да коментираме заедно  Grinning
Аз изгледах преди малко 9-ти, много тежък епизод  Peace След като в края му Зейно захлопна вратата под носа на Керем, той беше едновременно съсипан от думите и и облекчен, че е жива!
А думите му в колата пред болницата: Ако сега наистина беше тук, щях да ти кажа какво изпитвам към теб... ти си моят живот !
Корема ми пак се сви на топка, вярвайте ми  Peace
Така че, има или няма Ямкер, за мен има само Зейкер  Heart Eyes

# 508

Прочети какво пише под ава ми и помисли дали ще избягам  Mr. Green

П.С. Как да се обръщам към теб, че много дълго никче имаш  Peace

Аз съм Владимира Simple Smile Приятно ми е да  се запознаем Simple Smile  Мичона, теб ли номинира Simple Smile?

Аз съм Ина, по другите дворове по- известна като Фифа, та имаш избор  Peace
Инак мене Зиза ме издокара, ама Тера я подкукуроса, щото я ядосвах  Mr. Green
Аз издокарах Ирка, ма тя се смота нещо и те така  Joy

Хаха  Добре че, систрЪ ми не ме номинира, че иначе щях да се заливам и аз....... hahaha hahaha hahaha hahaha
 До кой епизод стигна,    мога да ти правя компания, знам ги наизуст, скоро май и на турски ще почна да ги цитирам  Joy

# 509
  • Дъблин
......
Само ти, единствено теб искам,
моята лудост, моето спокойствие, моето опианение
моят компас и моят път
Само ти, единствено теб искам,
слагам в твоите ръце моята съдба за да живея
за да бъда винаги (винаги ) с теб, любов моя!
....

Общи условия

Активация на акаунт