Re: След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти на екипа 127.11

• 21 608
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
Тва го гледах 200 пъти и пак не зацепих - Керем ли се обади в скапаното радио или всичко беше случайно  newsm78
Това в 28 епизод, според мен Керем се е обадил, а предишното беше случайно.

За в 28 зацепих, че е той, ама за предишното се чудех

# 556
Скрит текст:
Вени  Hug ми то си личи от километри, че Ханде и Керем се наслаждават на компанията си един с друг, личи им удоволствието от играта заедно, личи им и извън сета, по ей такива Ханкерски клипчета колко се забавляват заедно. Аз такива снимки с другата конфигурация не съм видяла, поправете ме, ако греша  Peace
Фифи  Hug кажи до кой епизод си, да коментираме заедно  Grinning
Аз изгледах преди малко 9-ти, много тежък епизод  Peace След като в края му Зейно захлопна вратата под носа на Керем, той беше едновременно съсипан от думите и и облекчен, че е жива!
А думите му в колата пред болницата: Ако сега наистина беше тук, щях да ти кажа какво изпитвам към теб... ти си моят живот !
Корема ми пак се сви на топка, вярвайте ми  Peace
Така че, има или няма Ямкер, за мен има само Зейкер  Heart Eyes

Еви  Peace за целия пост  Peace
И аз тия дни си гледам серии назад, на случаен принцип ...еми започвам в началото да ги гледам през призмата, че има ЯмКер ..но само за момент...и после тези двамата пак ме грабват с играта си и забравям ...а като гледам сцените на ЯТ - толкова ми е слаба като актриса в повечето моменти, че не мога да повярвам, че Керем може да си падне по нея ...каквато и да е като човек ...все пак той е доста добър актьор и не вярвам да може да приеме слаба игра за такава висока роля, каквато е нейната  Tired
Знаеш ли в кои моменти обаче ми става тъпо, като си представя, че тогава е имало ЯмКер - в сцените на Ханде с Ямур (Зейнеп с Мелис)  Naughty Например в болницата, когато Зейнеп я моли да й прости ...и в 53, кагото Мелис й казва истината за караваната и я кара да прости на Керем и да се върне при него в залата ..и да си го нацелува ..както тя си може  Heart Eyes ... Сега тези сцени ми стоят някак идиотски. Изобщо всички сцени на сестрите са ми странни вече и вкарвам и подсмисъл в тях. ...То затова е тъпо главния герой да се залюби с лошата във филма още по време на снимките, и затова и криха толкова ...не че съм повярвала още де (да не забравя да отбележа Wink
Странното е че при ЗейКерските не е така ...И ми е още по-странно, ако е имало ЯмКер, как Керем е толкова страстен и отдаден в любовните сцени, в снимките от сетовете е толкова усмихнат и щастлив до Ханде ....колкото и да сте добри приятели и да си добър актьор, не мисля, че е практика да снимаш такива сцени директно пред севгилито си  Naughty
Не го формулирах по най-добрия начин, ама...късно е и мисълта ми не тече мн плавно вече  Wink ... вие ме разбирате какво искам да кажа  Hug

+1 Peace

Вени ,  Heart Eyes   снощи гледах 13и 15 серия и тъкмо да се зарадвам и тази -  #Puppy dog се показа и започвам да гледам и да търся под вола теле .....Не си само ти .....

# 557
За БУ  Hug Hug

Катеее, Галееее, ма много сте бързи- кога и двете си сменихте имената  newsm78 newsm78 newsm78 #Crazy #Crazy #Crazy

Ели , живота ни притиска .....кво да праим   
Аз моето в знак на протест ... против  #Silly   и    #Puppy dog    , за Галето не знам ,какъв е мотива й ............. Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 558
Лека ви от мен Зейрерски инфектирани душки  Hug Hug Hug Hug
Отивам да слънчасвам  Heart Eyes

# 559
Лека ви от мен Зейрерски инфектирани душки  Hug Hug Hug Hug
Отивам да слънчасвам  Heart Eyes
Лека   Hug Hug Hug

# 560
  • Керодиспансера
Сега като припомняте Зейкерски сцени и пак се напрягам- бил добър актьор- добър- добър, колко да е добър ,ако отвътре не ти идват нещата Naughty нали го гледах какво е дърво в "Архитекта"-нищо общо с КС Naughty
Ние всички луднахме по тяхната любов- ама то било чист професионализъм и нищо не усещали при целувките  Naughty Затова ушите му все червени като целува Зейнеп- щото нищо не усеща  Mr. Green smile3514 smile3512

# 561
Mr. Green
Че и снимките на сериала на Керем, харесала Хандето  #Crazy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy  Така е като няма проект .... ако имаше нямаше да се занимава с  #Silly

Вече почвам да си мисля , че тя е влюбена в Керем , а той й е отказал ....на Герито теорията ... Sad

Аааа НЕ!  Naughty Сакън!

# 562
  • София
За БУ  Hug Hug

Катеее, Галееее, ма много сте бързи- кога и двете си сменихте имената  newsm78 newsm78 newsm78 #Crazy #Crazy #Crazy

Ели , живота ни притиска .....кво да праим    
Аз моето в знак на протест ... против  #Silly   и    #Puppy dog    , за Галето не знам ,какъв е мотива й ............. Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Лили мерси  Hug

# 563
  • В света на мечтите... ❤
Пистаа  smile3535  прибрах сЪ    Hug Hug Hug

Кайвето премина във вино,ама само една чашка  Crazy

# 564
Mr. Green
Че и снимките на сериала на Керем, харесала Хандето  #Crazy

Абе, ама това Ханде ли е  Shocked  Бреййй какъв баджак е показала  #Crazy

# 565

rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao
..шъ мъ уморите, ей  rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

# 566
  • В света на мечтите... ❤
Много интересни разговори сте заформили тук  Party Party Party

Да си кажа и аз думата  Naughty  според мен ръцете на снимката на Зъбатка са на Исмаил(Баръш) щом Ела е била там,няма начин и той да не е с нея  Peace

# 567
Пистаа  smile3535  прибрах сЪ    Hug Hug Hug

Кайвето премина във вино,ама само една чашка  Crazy
 Hug Hug Hug

# 568
Пистааааа
и аз идвам   animal037

# 569

Малко женствен ми идва тук Киремчо  Mr. Green  Joy Joy Joy

Да Ви кажа  ,  аз от края на сериала не съм гледала серии , поради тези причини .
 Някакси ме натоварват като знам целия панаир и преди и сега
 Като гледам някое клипче ми минава , но до там .  А толкова си ги обичам ЗейКер  Peace

Общи условия

Активация на акаунт