Електронни четци - XV

• 121 360
  • 823
  •   1
Отговори
# 360
  • София
За подсветката  има зна4ение ако се 4ете нощем.За този модел няма ли калъф с лампа и дали е уда4на такава комплектовка? Има ли ползватели на този модел?Какви  според вас са неудобствата му? Съжалявам за глупавите въпроси, но наистина не съм наясно... Rolling Eyes

# 361
  • Ямбол
Е, аз чета нощем, но както и хартиената книга - с нощна лампа. Не съм с такъв модел и не бих си взела, защото не обичам тъч.

# 362
  • Стара Загора
sssani, нищо страшно няма в тъча. Ще се справи жената с четенето. Свекъра и свекървата успяват. Техните модели не се продават вече от Амазон. Този киндъл го има в сегашната брошура на Технополис,  може да го видите и пипне те.

# 363
  • София
 Embarassed Embarassed Embarassed аз да си призная... обичам копчета, ОБАЧЕ...
ако  киндъл е извън калъф, вкойто да има къде да си  подпъхна ръката, ми е трудно с копчета да прелиствам и държа с една ръка, на няколко пъти щях да го изпусна така. С калъфчето нямам ппроблем, но пък не са много калъфите, които да има къде да си тикнеш ръчичката, така че да ти позволяват да не държиш реално четеца. (не знам дали ме разбирате).
Но пък хванах пейпъруайт в техното, ми  всъщност е супер удобно с една ръка да го държиш и прелистваш с тъч... (обаче да си призная  подсветката не ми хареса, поне в магазина, блестеше ми мн неприятно, но може би на тъмно е по-друго).

# 364
  • София
sssani , аз съм с такъв Киндъл и съм много доволна. Само ме е яд сега че не дадох 100лв повече за този с подсветката. Аз си го купих от ОЛХ, калъфчето също ми е от там.
Скрит текст:
http://paradoxkc.olx.bg/profile/ от този продавач.
Вчера получих един калъф с лампа от Алиекспрес, еми лампата не може да се закрепи в една позиция и трябва да я придържам, беше нужно да е розов а са ми дали червен...абе. Crossing Arms Калъфа ми от ОЛХ е 20 пъти по-добър. Crossing Arms

# 365
  • София
Благодаря за отговорите Hug Последно да питам- дали  този модел има руски език в менюто си Rolling Eyes Български  е ясно че нямат, ама да не я оставям съвсем на сляпо Crazy

# 366
Благодаря за отговорите Hug Последно да питам- дали  този модел има руски език в менюто си Rolling Eyes Български  е ясно че нямат, ама да не я оставям съвсем на сляпо Crazy

Има меню на руски език.

# 367
  • София
Благодаря  ви Hug Днес поръчах киндъла.Остава чакането да пристигне Simple Smile Дотогава се занимавам  с проучване на настройки , регистрации и т.н... , както и останалата окомплектовка.Разбрах че няма зарядно , а само usb  Кабел.Калъф издирвам също така.НО не мога да се ориентирам в моделите.В китайските сайтове масово изскачат модели  за киндъл 2014 , 7-ма генерация Crazy Така и не разбрах този модел, който очаквам така ли се води  newsm78 Приемам съвети за калъф bowuu

# 368
  • София
Имам Киндъл. Досега съм чела само във формат Mobi. Открих книгата, която търся във формати Mobipocket | PDF | DOC-ODT | HTML | ePub. Кое е за предпочитане: да я чета от HTML или да я обърна на Mobi? Какъв е този Mobipocket? При него свалям файл с разширение PRC.

# 369
Имам Киндъл. Досега съм чела само във формат Mobi. Открих книгата, която търся във формати Mobipocket | PDF | DOC-ODT | HTML | ePub. Кое е за предпочитане: да я чета от HTML или да я обърна на Mobi? Какъв е този Mobipocket? При него свалям файл с разширение PRC.
Аз бих свалила в ePub и конвертирала в mobi.

# 370
  • London, UK
Аз бих свалила в ePub и конвертирала в mobi.
+1. Свали я в епуб, от него се кнвертира най - добре, или пък я прати на имейла, който ти е за киндъл, със subject: convert и ще ти се изпрати директно на киндъла.

# 371
  • В полите на Витоша :)
Ето го и моето калъфче Simple Smile Мноооого ми харесва, с още по-голямо удоволствие си чета. Само не ми е ясно на какъв принцип работи - като го отворя, четецът се включва, като го затворя - отива в режим stand by. Някой наясно ли е?

http://prikachi.com/images.php?images/992/7917992u.jpg

# 372
  • София
Green_Eyed, много е хубаво калъфчето.Откъде е?Какъв е твоят четец?

# 373
  • В полите на Витоша :)
sssani, с новия Paperwhite съм. Калъфчето е от алиекспрес Simple Smile

# 374
Само не ми е ясно на какъв принцип работи - като го отворя, четецът се включва, като го затворя - отива в режим stand by. Някой наясно ли е?

Устройството има магнитен прекъсвач, а калъфа има магнит.

Общи условия

Активация на акаунт