Електронни четци - XV

• 121 359
  • 823
  •   1
Отговори
# 375
  • В полите на Витоша :)
Благодаря, .Ели. Simple Smile

# 376
  • Варна
И аз вече съм горд собственик на Киндъл Пейпъруайт от промоцията на Техномаркет. Край с четенето на таблета. Купих си и подобен на показания калъф, води се смарт калъф.

# 377
Защо Калибре-то преобразува пдф в опф вместо в епуб?
От свалени четири книги в пдф успях да преобразувам две в епуб, а другите са вув формат опф.

# 378
  • София
Сигурно са сканове, а не текстови файлове

# 379
  • София
Здравейте, дами. Някой купувал ли е Kindle Voyage с Gabco (от немския Амазон)? Искам да го поръчам, но ме е страх да не му се случи нещо при доставката, понеже е малко по-скъп от непрежалимото. Благодаря предварително Simple Smile

# 380
  • София
Поръчвали сме  други четеци и изобщо други неща с габко, до сега не съм имала проблеми.

# 381
  • София
Поръчвали сме  други четеци и изобщо други неща с габко, до сега не съм имала проблеми.

Благодаря  bouquet

# 382
Здравейте,

Може ли някой който има новия Киндъл Touch 7 без подсветка, да провери дали този PDF файл се чете.
Аз го изпробвах на Kindle Paperwhite и всичко е ОК.

Предварително благодаря

# 383
# 384
  • Ямбол
Какъв е този модел? За първи път го чувам.

# 385
# 386
  • Ямбол
И защо я сложи тази седмица, като това си е модел тъч? Нов е след Воаяж ли?

# 387
  • София
Този тъч(всъщност 7-ма генерация се води, вероятно за това 7), пейпъруайт 2 и вояжа излязоха заедно... все са нови.

# 388
..пейпъруайт 2 и вояжа излязоха заедно... все са нови.
Не че има голямо значение, но не е така, Paperwhite 2 излезе доста преди Voyage, който се появи есента на 2014, заедно с другите нови модели.

# 389
  • София
Извинявам се може, да бъркам въртяха ми се като  три нови модела, че се появиха заедно, може и пепъра да е още по-нов тогава този, който продават в момента... може и да  си е грешка...
Но за тъча 7-мо поколение със сигурност е нов, преди това имаха един друг тъч базов Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт