Електронни четци - XV

• 121 358
  • 823
  •   1
Отговори
# 555
Да, но ако ще си купува, повечето книги нали са със защита....
Аз от доста време се научих и успешно я премахвам! Ето тук има много подробно и хубаво описание от Katrine как точно става! Peace

# 556
  • София
Ааа не... като ще давам пари няма да се занимавам с такива  глупости, да ги продават без защита или да си  продават в амазон....

Все пак да си помисли жената дали татко й ще може и ще има желание да се занимава да преобразува формати, да маха защити и подобни или е по-добре да вземе нещо което да отваря повече формати...

Последна редакция: пт, 27 мар 2015, 22:17 от Angel_Dust

# 557
Става лесно, макар и да не изглежда така. И на други места може да се намери как точно се прави, но аз първия път ползвах тези описания и затова ги посочих, може да са полезни на някого. По принцип не купувам много електронни книги, основно когато пуснат промоции за по 1,90 лв. и тогава си заслужават и не ме спира защитата.

# 558
  • Разпиляна във въображението
Ами май тя трябва да им пише. Или ако имаш профил и си си го регистрирала да пишеш, че си го получила като подарък, но сега така и така се случва...

Да, регистрирах си го на моето име. Утре ще им драсна писмо. Трябва да се ориентирам къде да го направя. Дали да пратя и снимка?

# 559
  • София
Да, прати им снимка.

# 560
Сега като се замисля, може и да ме отсвирят. Поръчан е на името на приятелка от немския Амазон. До немския Амазон ли да пиша, макар че вече получавам оферти за него на личната си поща от английския, където си имам акаунт.

# 561
  • София
Той акаунта си е един за всички амазони.
 Пиши на немците доколкото се сещат при тях е сервиза за европа а и от тях щом е поръчан,може да ти искат номер на поръчката.. или да кажат тя да се свърже с тях...

# 562
окс

# 563
  • София
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=833476.210
ако искаш питай и в темата за амазон, евентуално ако нещо повече ти кажат за твоята ситуация, има повече  връщали и оплаква ли се, на мен само 2 пъти ми се е налагало да контактувам за нещо...

# 564
Писах сега и там Simple Smile

# 565
  • България,Пещера
Здравейте!  И аз с един тъп въпрос. Снощи ми подариха случайно Nook Simple Touch, закупен от Италия! Заредих го, пуснах го, работи си страхотно, но има качени 250 книги на английски! Незнам защо не мога да кача книги на бг, как и откъде. Най-вероятно трябва да се отключи, но незнам къде! Може ли помощ-аз ли не правя нещо както трябва или просто трябва да се "хакне" устройството?

# 566
А как ги качваш, че не може?
Включваш четеца към компютъра и с copy-paste прехвърляш книгите - във формат epub

# 567
  • Свищов
Индексират се веднъж след като са качени, а не постоянно. Аз имам към 500 качени и не виждам разлика в работата  Peace
Също, ако като мен си ги "ровичкаш", за да избереш следващата за четене. Аз държах около 300 книги, но сега с около 30-40 се държи доста по-добре и работи по-бързичко Simple Smile. Тъй като четецът ми е стар и съответно батерията не държи много, четох как да го облекчим, за да държи повече батерията и намерих това: http://www.amazon.com/forum/kindle?_encoding=UTF8&cdForum=Fx … d=Tx37P80SV51E7YY

# 568
  • България,Пещера
Свалих пробно една книга и като копирам не ми дава да "пейстна" ,сякъш не ми разпознава компа и устройството не са свързани....Как обяснявам само....

# 569
  • София
Т.е. ти изобщо не виждаш от кампа у-вото ли? То как е вързано към него? Нещо кабела да не е в ред или порта, на който го включваш?

Общи условия

Активация на акаунт