Електронни четци - XV

• 121 358
  • 823
  •   1
Отговори
# 570
  • България,Пещера
Нямам оригинален кабел, с кабела от зарядното на телефона  ми, виждам nook на устройство F:,но не мога да правя нищо. На четеца пише следното: "You may now safely move files from your PC to NOOK.
Please properly ejekt NOOK from your komputer to avoid file transfer problems."

# 571
  • София
Ми - аз не виждам проблем - можеш ли да го отвориш нука като нацъкаш на него? Да му откриеш папката с книги и да ги пействаш там, може би ако се опитваш директно да ги пускаш на F то просто да не знае къде да си ги тикне.

# 572
Книгите трябва да качваш в папка Books на My files - F:\My Files\Books

# 573
  • България,Пещера
Ееее, успях! Свалих 25 книги! Благодаря! Отдавам се на четене!

# 574
  • София
Здравейте. Обръщам се към дамите, които са имали Киндъл Воидж и Пейпъруайт 2 – бях решила твърдо да си взема Воидж, обаче в момента Пейпъруайт 2 е с код за още 20Е надолу в немския Амазон, та се чудя дали Воиджът си струва толкова голямата разлика в цената (110Е). Благодаря предварително Simple Smile

# 575
Ееее, успях! Свалих 25 книги! Благодаря! Отдавам се на четене!
А изтри ли чуждите?  Simple Smile
Да го ползваш дълго време и да прочетеш много, много книги!

# 576
  • България,Пещера
Да, само моите са си даже и на сина ми свалих- чете детето ! Благодаря!

# 577
Здравейте!
Днес чакам да получа моя първи четец, спрях се на Киндъл Пейпъруайт. Прочетох последните 2 теми, но нещо не ми стана ясно за регистрацията. Аз съм го купила от немския амазон, като ползвам една регистрация за всички амазони. Сега четецът към немския амазон ли трябва да го регистрирам за да му важи гаранцията или може и към американския. Преди време съм си сваляла безплатни книги от американския и те си ми стоят в облака. Днес изтеглех приложението за андоид на таблета пробно.
Ще го ползвам в Германия, ако това има значение, но понеже не мога да чета на немски, ми се искаше да мога да си свалям или купувам и книги от американския. Възможно ли е това или заради гаранцията трябва да се огранича до немски?
Благодаря предварително!

# 578
  • Разпиляна във въображението
Моят Киндъл е купен от немския. Регистрирах си го и си свалям книги от английския амазон.

# 579
... Аз съм го купила от немския амазон, като ползвам една регистрация за всички амазони. Сега четецът към немския амазон ли трябва да го регистрирам за да му важи гаранцията или може и към американския. Преди време съм си сваляла безплатни книги от американския и те си ми стоят в облака. Днес изтеглех приложението за андоид на таблета пробно...
Не знам как стои въпросът с гаранцията, но аз съм с регистрация към немския амазон, от който е купен Киндълът. Книги тегля от английския по следния начин.
В акаунта си имам въведен и един английски адрес за доставка.  Когато искам да свалям книги от английския амазон, правя така: Влизане в акаунта > Meine Inhalte und Gerate > Einstellungen > Landereinstellungen > andern
Избирам английския адрес и Англия и си прехвърлям акаунта там. После, когато ми трябва да пазарувам от немския амазон - по същата схема обратно.
Вероятно и с американския ще стане по същия начин.

# 580
  • София
Здравейте! Отдавна чета темите ви и най-после дойде моментът да си взема ел. книга. Избрах Кидъл Пейпъруайт и ще го поръчам от Амазон. Чудя се дали да си взема и калъф от там. Загледах този
http://www.amazon.de/Schutzh%C3%BClle-Paperwhite-Steuerung-Magne … amp;tag=bgma0c-21  какво ще кажете  Thinking  Знам, че безброй пъти са коментирани, но в момента не се сещам кои са най-харесваните модели. Да го взимам ли или да търся от Продавалник или от Алиекспрес?

# 581
  • Враца
И аз за калъфче да попитам - поръчах си от ибей и днес го получих.  С автоматично включване и изключване на четеца при отваряне и затваряне и се зачудих на какъв принцип действа и дали не вреди на устройството?

# 582
  • София
Не вреди, калъфите за таблети и телефони масово са такива Wink с магнити обикновено.

Аз за моето накрая сле 2 месеца чудене си поръчах официалния кожен калъф... за 9,75 с безплатна доставка, смятах другите, които бях харесала, те с доставката излизаха почти пак толкова. Та поне да е кожено, но чак по-късно се усетих, че е без магнитчета, остава да видя сега ще ми е удобно ли така.

# 583
  • София
Angel_Dust, покажи твоето калъфче

# 584
  • София
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00RG4TFSG?psc=1&redirect … etailpage_o00_s00 това съвсем стандартното и просто, беше 9,75 и безплатна доставка (стандартната над 10 лири).

Miriel  - с твоя киндъл какво стана - писа ли им на амазонци?

Общи условия

Активация на акаунт