Електронни четци - XV

• 121 359
  • 823
  •   1
Отговори
# 255
Точно в olx се ровя, използваните четци са с някакви пукнатини и драскотини по корпуса (т.е. най-малко са изпускани и отпадат като вариант)
"Новите" най-вероятно са купени по-евтино от Амазон (върнати за поправки и пуснати на по евтини пари от Амазон - не ми се рискува)
Бих искала да знам, че четецът ми е нов, а да не се притеснявам къде ще изкочи зайчето и да подхождам с подозрение.

# 256
  • Варна
.... А някакви предложения за поръчка от амазон до 150/160лв?
Тук е на 59Е , няма бутони за прелистване, но отговаря на условието да е нов и до 160лв. с доставката Wink .

# 257
http://www.ebay.com/itm/BRAND-NEW-Sealed-Amazon-Kindle-Touchscre … sh=item2a4aef15c5

едепот ми дават цена 140лв за този, но наистина няма бутони за прелистване, което за мен е огромен минус Sad

# 258
  • Варна
Мъжът ми е с такъв и казва, че е удобен.  Преди това ползваше моя, който е с бутони. Свиква се  Peace .

# 259
не съм много сигурна Simple Smile този, който е само с тъч скрийн поне аз трябва да ползвам с 2 ръце, а който е с бутони може да се ползва само с една Simple Smile

# 260
  • Велико Търново
KeepSmiling защо си мислиш, че този с тъча не можеш да позлваш само с една ръка? Аз имам такъв  (Kindle Paperwhite 2) и често го ползвам само с една ръка. Зоната за прелистване напред е доста голяма, за сметка на тази за прелистване назад, което е нормалното.

# 261
доста съм непохватна и има по-голяма вероятност да го изпусна  Laughing

edit: този http://www.technomarket.bg/product/view/254449 ми се вижда близо до идеален (но ми надвишава бюджета) Simple Smile)

# 262
  • The Vampire City
Не знам при Kindle как е, но на моя Nook прелистването става с едно докосване с пръст на екрана в дясната му част. И дори и с моите малки ръце, без абсолютно никакъв проблем го държа и прелиствам само с една ръка. Бутоните, които има за прелистване, въобще не ги ползвам.
В момента като много добра покупка за човек, който не държи на подсветка, бих определила новия Kindle Touch (Glare).  Simple Smile

# 263
  • София
В момента като много добра покупка за човек, който не държи на подсветка, бих определила новия Kindle Touch (Glare).  Simple Smile
+1
Аз си купих такъв от ОЛХ за 140лв. Подкрепям, че се чете с една ръка, с другата чоплих семки. Mr. Green

# 264
С бутон на мен ми е много по-удобно, защото въобще не си мърдам пръста. Така хващам книгата, че палецът ми е на бутона и сам леко натискам. Ако е тъч, трябва да го местя до екрана, а това ме изнервя. Искам да се срасна с нея и да не шавам  Laughing

# 265
това ми е идеята и на мен Simple Smile

# 266
  • ... рееща се.
@KeepSmiling, искаш много неща, а си с ограничен бюджет. Трябва да направиш компромис с нещо Mr. Green Аз съм с киндъл 3, който е без тъч, но пък има физически бутони и аз много държа на тях, затова си вися с него и чакам той да ме остави, но пък мноооого искам подсветка Whistling
Нещото, което се доближава до твоите изисквания е Киндъл Воядж, но пък и цената му е космическа.
NOOK Simple Touch, който е по-бюджетен има някакви бутони за прелистване, но това май е старият модел, при Glowlight са премахнати.

Последна редакция: чт, 22 яну 2015, 13:03 от n.y.x

# 267
не мисля, че са много нещата Simple Smile (тъчскрийн и бутони не са като 3g, подсветка, голям екран, браузър, часовник, календар Simple Smile)))) и т.н. и т.н.) просто четците все още държат високи цени

# 268
  • ... рееща се.
Според мен самата идея хем тъч, хем физически бутони е малко несъвместима. Вояджът е последният модел на Амазон, който излезе преди 3 месецa и е нормално да има висока цена. Аз лично не бих дала 400лв. за четец, но няколко момичета си взеха и са много доволни, явно си заслужава парите.

Мисля, че трябва да хвърлиш око на Нука Simple Smile особено щом не държиш на подсветка. Но ти препоръчвам, ако имаш възможност да го погледнеш някъде на живо, да го подържиш в ръце и да пробваш бутоните. Не знам защо се притесняваш от olx-a, има и читави продавачи просто бъди внимателна. Пускам ти примерни обява1, обява2. Ако все пак държиш да е от някоя от големите вериги - в технополис е 180лв линк

Последна редакция: чт, 22 яну 2015, 13:41 от n.y.x

# 269
  • София
Аз така като гледам клипчета на киндъл  тъч бейсик 2014, прелистването става с докосване, не с плъзгане.
Този от ибей не бих го взела за 59 паунда, при положение, че същия е 59 Е в немския амазон.

Общи условия

Активация на акаунт